heh, user znafca ma dopiero 12 postów, więc raczej nie mozliwe jest, aby się wypowiadał w każdym temaciesly_FCI pisze:ale wypowiadasz sie chyba w kazdym temacie, jaki sie pojawia...
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 30 maja 2005, 21:13
heh, user znafca ma dopiero 12 postów, więc raczej nie mozliwe jest, aby się wypowiadał w każdym temaciesly_FCI pisze:ale wypowiadasz sie chyba w kazdym temacie, jaki sie pojawia...
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 30 maja 2005, 21:14
sly_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 30 maja 2005, 21:21
Znafca

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 30 maja 2005, 21:24
To kim ty sie czujesz?? Panem bogiem czy kim... Z avatara sadze iz OsamąZnafca pisze:Ja bardzo przepraszamm,nie czuje sie zwyklym uzytkowikiem jak wiekszoszc,nie staram sie takze nikogo prowokowac,odrobina konwersacji tez nie zaszkodzi prawda?Witam moderatora tego forum.
sly_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 30 maja 2005, 21:27
Znafca

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 30 maja 2005, 21:40
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 30 maja 2005, 21:42
Znafca

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 maja 2005, 21:42
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 30 maja 2005, 21:45
dokladnie,nikomu nie nardzucam moich pogladow na swiat,co najwyzej komentuje poglady innych.piwus pisze:Jak coś przeszkadza, to można to zignorować, bo ja naprawdę nie widzę sensu tego wątku.
Znafca

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 30 maja 2005, 21:46
Masz racje... co sie będe z głupszym kłócił... olać gościapiwus pisze:Jak coś przeszkadza, to można to zignorować, bo ja naprawdę nie widzę sensu tego wątku.
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 30 maja 2005, 21:47
Znafca

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 30 maja 2005, 21:50
creek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 30 maja 2005, 21:53
Znafca

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 30 maja 2005, 21:58
Masz racje nie jesteś chłopem...ale na człowieka z miasta nie "wyglądasz"Znafca pisze:Przepraszam ale czy naruszam gdzies zasady regulaminu?Nie jestem chlopem gdyz wywodze sie z miasta.
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 30 maja 2005, 22:00
Kobieta sie nie czuje chyba ze ty masz jakies urojenia co do mojej osoby,ze wsi napewno nei jestem bo nie mozna tego napewno dziura nazwac.Takiej nagrody jak calowanie moich rak nie dostaniesz napewno,chyba ze jestes nie straight.metol pisze:Masz racje nie jesteś chłopem...ale na człowieka z miasta nie "wyglądasz"Znafca pisze:Przepraszam ale czy naruszam gdzies zasady regulaminu?Nie jestem chlopem gdyz wywodze sie z miasta.Chyba ze tam gorzej jest niż na wsi
A już wiem czemu się tak oburzyłeś na określenie "chłop"... Czyżby nowa panienka na forum?? Jak tak to witam i rączki całuje "miłej" pani
Znafca
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio