Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 14 cze 2012, 13:30
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 14 cze 2012, 14:20
Aker pisze:ja nie zakładam że my musimy daleko zajść,
Czyli ćwierćfinał nie jest dla Ciebie zajściem "daleko" na imprezieAker pisze:ćwierćfinałem będę usatysfakcjonowany,
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 14 cze 2012, 16:00
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 14 cze 2012, 16:42
Pewnie, że nie. Moim zdaniem to jest cel, który powinniśmy osiągnąć grając na Euro jako gospodarz w grupie której nigdy chyba tak słabej w historii Euro nie było. Ćwierćfinał to jest cel jaki powinien być od Smudy wymagany, w razie gdyby zawiódł powinien polecieć, takie właśnie ultimatum powinien mieć. Rozumiem, że moje słowa wzbudzają sensację i Ciebie będzie satysfakcjonowało 3 miejsce w grupie?Duch pisze:Czyli ćwierćfinał nie jest dla Ciebie zajściem "daleko" na imprezie
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 14 cze 2012, 16:49
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 14 cze 2012, 16:52
Nie. Po prostu, to co by mnie satysfakcjonowało, to jedno, a to czym byłby ewentualny awans do ćwierćfinału EURO, to drugie. IMO byłby to jeden z większych wyczynów w historii naszej piłki i to bez względu na to czy mieliśmy słabą grupę, czy mocno (a jeśli taką łatwą, to dlaczego po dwóch meczach jeszcze w niej nie wygraliśmy meczu?Aker pisze:Rozumiem, że moje słowa wzbudzają sensację i Ciebie będzie satysfakcjonowało 3 miejsce w grupie?
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 14 cze 2012, 16:56
Dokładnie to co piszesz. Mnie też martwi ta huśtawka nastrojów. Mecz z Grekami a w zasadzie druga połowa to był zimny prysznic, wszyscy byli zgaszeni, po demonstracji siły Rosjan w meczu z Czechami wszędzie czytało się tylko o spodziewanym wpierdolu i wariantach jakie mamy żeby przy porażce z Rosją wciąż być w grze. Jeden lepszy mecz gdzie zatrzymaliśmy dużo słabszych niż z Czechami Rosjan i nagle mecz z Czechami staje się w głowach większości kibiców formalnością. Nie podoba mi się to. Oczywiście, liczę na zwycięstwo, stać nas na nie ale będzie o to bardzo ciężko.Dr.Football1 pisze:Niepokoi mnie niesamowity hurraoptymizm w narodzie. Ja wiem,ze zagralismy niezly mecz z Rosja i jestesmy faworytem w spotkaniu z Pepiczkami,ale ludziska,Czesi maja swoje problemy,ale to nadal nie jest zespol z pierwszej lapanki.
Tak patrze sobie na necie i wiekszosc opinii na necie brzmi w stylu "spokojnie wygramy"![]()
Oby tylko ten napompowany do granic mozliwosci balon nie pierdyknal...
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 14 cze 2012, 17:12
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 15 cze 2012, 0:03
To chyba jednak Tytoń.- Jeden i drugi jest dobrym bramkarzem. W meczu z Czechami najbardziej boję się błędów takich jak ten, który przytrafił się Wojtkowi z Grecją. O tym, że Tytoń jest świetnym bramkarzem, mówiłem wam już dwa lata temu. Zawsze tak było, wnosi do gry spokój. Czy to moja najtrudniejsza decyzja na turnieju? Nie. Można kierować się zasadą, że składu, który osiągnął dobry wynik, się nie zmienia - powiedział Smuda w rozmowie z TVP, chyba nieświadomie zdradzając, jaką podjął decyzję.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 15 cze 2012, 0:07
rzeznik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 15 cze 2012, 0:56
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 15 cze 2012, 1:02
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 15 cze 2012, 9:04
Murawski zagra na 500 procent bo to akurat jeden z najważniejszych piłkarzy w układance Smudy i ten nie będzie go zmieniał przed najważniejszym meczem (już pomijając to w jakiej jest on formie). Ponoć Dudka ma jakiś problem i to jego występ stoi pod znakiem zapytania, więc Mierzejewski ma spore szanse na grę.Dr.Football1 pisze:Caly narod zastanawia sie kto stanie na bramce,a mnie bardziej nurtuja pytania w stylu - "Grosicki czy Ludo" albo "Murawski czy Mierzejewski" itp.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 cze 2012, 11:24
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 15 cze 2012, 11:34
KajoFC
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio