Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 261

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 sie 2006, 16:58

Wiesz dawdi17 słabo znam sie na piłce może dla tego twierdze że czas Ronaldo miną jak okres 19 letniej Zosi - która miała małe problemy za pierwszym razem - gratuluje mu tego co osiągna i to tyle - Henry i Shevchenko to w tym momencie najlepszi napastnicy świata piłkarza a'la orkiestra - sami sa w stanie wygrać mecz - dosłownie nie musza czekac az mi zagraja z 7 piłek na nos - i twierdze tak mimo iż Andriya rozczarował mnie na całej lini odchodząc z Milanu bo wcześniej dla niego sam bym wstąpił do Al Kaidy teraz musi Ronaldo. Jak muss to muss jak mówi Ajman Al - Zawahiri - mówie teraz o obecnym Ronaldo w superlatywach jest grzechem - bo w takim razie co trzeba mówić o wyczynasz w klubie Dinho Toniego czy Lamparda Kaki itd. ? Piłkarze taki jak Ronaldo od młodego wielu zacza się systematycznie sprzedawac - był i na Camp Nou i na Giuseppe Meazza wielki graczem a dla kibiców Bogiem - jeśli on dwa razy w taki sposób zmienia bary to dla mnie stracił wiele - Francesco Totti który wygrał 2 razy mnie niż R9 zasługuje na szacune 7 razy wiecej a o Puyolu, Raulu, Maldinim czy Giggsie nie wspomne :] To jest cos wiecej niż statyskich kalorie puchary i bramki :] Rozumiesz ? Ostatnio widziałem tatuaż jednego z fanów Romy na plecach a na nim ... Francesco Totti - wiesz gdzie może sobie wydzierac Ronaldo ? na pupie :P

Romek proponował Raulowi 100 milionów - dziecko gdzie Ty żyjesz ? to przeciesz za Jaquinta dawał 120 :!: z 7 raz łacznie z ofertami MU a wyladował na Mestalla za 25 :!: Matko Boksa co za Typ - my chyba nie mamy o czym rozmaiwać :>?

Pozdrawiam :!:

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 24 sie 2006, 17:02

dawdi17 pisze:Napieprzasz piłkarza za to, że tobie się nie podoba, a nie za to co osiągnął.
Prawda jest taka że Ronaldo dużo osiągnął w piłce, ale w kwestii piłkarskiej liczy się nie to co osiągnął przez 10 lat tylko to jak gra w tym momencie i jaki porzytek będzie miała z niego drużyna. W obecnej chwili Ronaldo jest cieniem samego siebie z chociażby okresu jak do nas przychodził (nie mówiąc już nawet o tym jak grał w Barcelonie).
dawdi17 pisze:A co to kogo obchodzi jak on wygląda i ile waży?
OK. Może i waga tu nie ma znaczenia ale popatrz na to jak on się porusz po boisku. Kiedyś sam pracował na zdobywane bramki a teraz ogranicza się tylko do tego żeby wepchnąć piłkę do pustej bramki z podania kolegi.
dawdi17 pisze:Mam ci przypomnieć twojego ubóstwianego A. Shewczenko? Czy on aby nie mówił słów typu "nigdy nie opuszczę Milany"?
Jeśli wierzyć jego słowom to przeszedł do Londynu po to żeby jego dziecko mogło od małego uczyć się mówić po angielsku, a gdzie lepiej niż w Anglii (to ja akurat rozumiem).

Mimo wszystko chciałbym zobaczyć Ronaldo w czerwono czarnym kostiumie :lol:

dawdi17 pisze:Ronniemu
Ronnni to nie jest przypadkiem ksywka Ronaldinho? :think:
Ostatnio zmieniony 24 sie 2006, 17:16 przez brylancik, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 sie 2006, 17:02

Witam panów.

Atmosfera robi się zbyt gorąca. Radzę wyluzować bo nie chciałbym rozdawać ostrzeżeń za to, że mercato doprowadza głowy do wrzenia. Zaza postaraj się uspokoić trochę a kibice Realu niech nie prowokoują Zazy. Tyle ode mnie. Mam nadzieję, że wystarczy.

Najlepiej zmieńcie temat.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2446
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 sie 2006, 17:08

brylancik pisze:Ronnni to nie jest przypadkiem ksywka Ronaldinho?
Obaj panowie są w ten sposób określani :wink:

dawdi17
Zaza
Może podyskutujcie sobie o Ronaldo na priv :?: :>
Nie chcemy przecież, aby był tu kolejny temat do "czyszczenia" jak to miało miejsce ostatnio z "Mercato Rossonerich" :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 sie 2006, 17:14

Niggaz spoko :!: No co Ty szeryf :P przeciesz nic się nie dzieje Oni cały czas to samo piszą "a wiesz ile on wygrał" "a wiesz ile on strzelił" A wiesz gdzie to mam :> ? No "hola hola" !

Ale nic jak muss to muss - obiecuje ze nie bede wchodził w dyskusje z nie którymi - postaram się - masz moje słowa szeryf :wink: Poprostu nie kiedy trzeba jednemu napisac 17 razy bo on sobie w domu tak na spokojnie pomyślał "aha o to mu chodzi" :?

To prawda ze Calderon nakrył się troche jak podczas prezentacji Momo fani krzyczeli " Kaka' Kaka' :!: "Gdzie Kaka" 8) w Milanello :] ale on przeciesz mało strzela :roll:

Widzisz Brylancik [wracając do naszej wczorajszej nocnej rozmowy] i jak nie być uprzedzonym ? Nie może do wszystki tak samo oceniać - to pewne - ale wybacz :? sam widzisz co się tu dzieje i tam pod linkiem :wink:

Pozdro :!: Zycze Wam by Ronaldo jeszcze strzelał dużo bramek w Realu :!: naprawde....

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 24 sie 2006, 17:39

Co do sprawy Ronaldo to błędne jest sądzenie, że zawodnika trzeba szanować za to, że powiedzmy coś tam zrobił, coś strzelił, czy nawet związał się z klubem na całe "piłkarskie" życie. To nie dlatego m.in. Zaza powinien go szanować!! Powód jest prosty i wydaje się być logiczny, choć oczywiście nie dla wszystkich... Po prostu Ronaldo, jak Ty, jak Zaza, czy nawet jak Niggaz z RonaldinhoMessiE2 (czytaj dawny Visca el Barca), oraz oczywiście jak ja... jest człowiekiem.
Hmm... i pisanie o kimś, że może sprzedać swoje organy, czy sprzedać siebie na "kulę armatnią" Al-Kaidy jest nie moralne, czy nie etyczne, a na pewno jest podłe :roll: W końcu niema co tu kryć... ani ja ani dawdi17, ani Zaza, czy inni kibice Real'u nie znamy Ronaldo z jego prawdziwej strony, więc po co pisać o nim, czy o kimkolwiek takie rzeczy.
Czemu to służy!?

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 sie 2006, 22:43

Sprawa Ronaldo została już chyba zamknięta, choć plotki się pewnie jeszcze będą przewijać :roll:

Nie zaszkodzi jednak przytoczyć wyników sondażu przeprowadzonego przez Marcę. Sondaż jeszcze trwa, jednak wyniki można zaprezentować.

58,56% głosujących jest za tym, aby Ronaldo odszedł z Realu.
41,44% chce aby Brazylijczyk pozostał na Santiago Bernabeu.

Jak widać Ronaldo nie jest ulubieńcem kibiców w Hiszpanii, jednak ostatnie informacje donoczą, że ta większość niemal na pewno będzie musiało go jeszcze pooglądać w Realu :wink:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 25 sie 2006, 0:36

RealFan pisze:Przypomnę może, że Woody był w ostatnim czasie łączony choćby z takim klubem jak Arsenal. Sam jednak dał jasno do zrozumienia, że ma zamiar kontynuować swą karierę na Santiago Bernabeu

Ja tylko przypomnę przez kogo był łączony- przez Marcę :lol: Tak, tak, właśnie przez to najwiarygodniejsze hiszpańskie żródło.

Takie plotki na łamach Marci można bardzo często przeczytać. Mówią one wszystko o wszystkich. Jestem tego wręcz pewien, że Wenger nawet nie pomyślał o sprowadzeniu Woody'ego. Tyle z mojej strony. Dziękuję za uwagę.

dawdi17
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dawdi17 » 25 sie 2006, 8:34

Ja tylko przypomnę przez kogo był łączony- przez Marcę Tak, tak, właśnie przez to najwiarygodniejsze hiszpańskie żródło.
Koleś wyjawiłeś nam wielką tajemnicę, dziękujemy o wielki. Plotki są w każdej gazecie nawet w nic nieznaczącym BravoSporcie :) Więc proponuję skończyć tą nagonkę na AS i Marcę, bo one mogą pisać co chcą i tyle. Wolność słowa itp, jak już wspomniałem nie tylko te gazety takie są więc dajmy sobie z tym spokój.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sie 2006, 9:08

RóżA - Tam był podany nie tylko Arsenal, ale jako że ten klub jest uznawany za największy spośród nich to właśniejego nazwę wymieniłem. A co do plotek to angielskie gazety wcale nie są w tym względzie lepsze. Choćby taki The Sun to kopalnia wymysłów :P

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 25 sie 2006, 9:19

Tak, zgadza się, ale czy naprawdę wierzyłeś w to, że Arsene interesował się Woody'm? Wenger nigdy zbytnio na ryznku transferowym nie mieszał, nie kupował wilkiech gwiazd oraz 'kotów w worku' (a takim z całą pewnością jest Anglik :wink: ). A The Suna nie mam najmniejszego zamiaru bronić, bo to jest po prostu angielska wersja Marci.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 25 sie 2006, 9:26

RóżA pisze:interesował się Woody'm?
RóżA pisze:A The Suna nie mam najmniejszego zamiaru bronić, bo to jest po prostu angielska wersja Marci.
Tylko ze dzis pisza o tym wszystkie dzienniki angielskie nie tylko the Sun

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sie 2006, 9:29

RóżA pisze:Tak, zgadza się, ale czy naprawdę wierzyłeś w to, że Arsene interesował się Woody'm?
No wiesz, skoro czytam, że interesują się nim Boltom, Boro i...Arsenal :shock: To to wlepiam :P Plotka, nie plotka, ale w niejednej jest ziarenko prawdy :P Fakt nie spotkałem się z takim info w wielu miejscach, bodajże dwóch, no ale zawsze :twisted: Co :?: Nie pozwalasz mi robić sensacji :?: :lol: :krzesło:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 25 sie 2006, 9:37

vakabayashi pisze:Tylko ze dzis pisza o tym wszystkie dzienniki angielskie nie tylko the Sun

Woodgate ponders Liverpool, Newcastle offers

Nic innego jak na razie na angielskich portalach nie znalazłem. Wszędzie trąbią o transferze Anelki. Jeżeli posiadasz jakiś DZISIEJSZY link odnoszący się do transferu Woodgate'a na Emirates to bardzo bym o niego prosił :wink:

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 25 sie 2006, 9:50

RóżA pisze:Nic innego jak na razie na angielskich portalach nie znalazłem. Wszędzie trąbią o transferze Anelki. Jeżeli posiadasz jakiś DZISIEJSZY link odnoszący się do transferu Woodgate'a na Emirates to bardzo bym o niego prosił
Na Emirates nie ale np. do Middlesbrough tak :wink: Coś pisało o zainteresowaniu Woodgatem przez Arsenal ale sprawa przycichła.

Jednak wciąż jest kilka klubów zaintersowanych Woodiem

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 284206.stm

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”