Zaza pisze:dla tego Mancini tak bardzo chciał Vieire i Ibre by nadal grali "swoje"
Zaza wynika z tego że twoim zdaniem Inter gra tak samo jak Juve gdyż sprowadził Ibre i Vieire...dla mnie to jest szczerze śmieszne,Zaza pisze:Inter dla swoich fanów też gra dobrze do ma wyniki, a Juventus wtedy grał źle bo wtedy Inter nie miał wyników
Powiedz mi czy naprawdę nie widzisz różnicy pomiędzy stylem gry dzisiejszego Interu i Juve z sezonu 2005/2006 ? Jakoś argument 'żeby grali swoje' mnie nieprzekonuje fakt faktem że oni zawsze będą grali swoje potwierdza to twoje zdanie "Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia" bo Vieira i Ibra mają swój styl reprezentowali go w Arsenalu, Ajaxie, Juve i reprezentacjach swojego kraju. Ja to 'grali swoje' właśnie tak rozumuję, aby byli takimi zawodnikami jak w innych klubach (choć niedokońca
wychodzi na to iź każda Angielska gra TAK SAMO! Bo kopia 4-4-2 to jak dwie krople wody. Styl Mancio i Capello to są dwa bardzo różne, faktycznie Juve zawsze było nastawione na kontry, Inter prowadzi grę. Nie w każdym meczu się to udaje ale próbują. Często mecze Interu są wyrównane bądź (co częściej się zdarze) przewage ma Inter. Derby Mediolanu to całkiem inna bajka m.in. sama gra w dziesiątke.Zaza pisze:kopia z 4-4-2 jak dwie krople wody