Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 263

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 maja 2007, 20:41

piorun13 pisze:arzinho skoro go nie znasz i pewno nawet raz nie widziales go w akcji to nie pisz takich glupot bo akurat tutaj sie mylisz. Yohan ma 24 lata i w sezonie 2004/05 swoja swietna gra zwrocil na siebie uwage najwiekszych klubow na swiecie byl najwieksza gwiazda swojej druzyny i juz wtedy byl nominowany do nagrody bramkarza roku we Francji. Natomiast w sezonie 2005/2006 zostal wybrany przez redaktorow L'EQUIPE najlepszym bramkarzem francuskiej lige1. Takze nie pisz takich glupot bo malo wiesz.

:badziewie: Wiesz zanim coś napiszesz to sie zastanów... Już jeden tutaj jest, ktory pisze, a pozniej nie posiada na to dowodów. Zeszły sezon jak to ma w wielu przypadkach miejsce beniaminek Le Mans miał dobry, Pele prezentował sie dobrze, a czy prezentuje sie podobnie w tym sezonie :?: Jesteś tak bardzo rozeznany w Ligue1 napisz czym tak bardzo odstaje Fabiański od Yohanna( bo tak ma na imie). Jestem bardzo ciekaw.
Przypominam, ze jeszcze niedawno głosno było o Belgu, Proto z Anderlechtu, ktory miał trafic min. do Barcy. Jeden sezon to nie wszystko, ale poczekam na to dlaczego jest on tak dobry w oparciu takze o ten sezon.
Co do Ligue1 ogladam, moze nie zawsze, ale nie jest mi ta liga aż tak obca i kilkakrotnie widziałem ekipe Le Mans.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 05 maja 2007, 12:53

http://tribalfootball.com/article.php?id=38304

Czekaliśmy na wieści z zagranicznych portali, no to mamy. Co prawda tribal to nie jest jakieś mega wiarygodne źródło informacji, ale już nie będzie można powiedzieć, że to tylko chora wyobraźnia dziennikarzy Przeglądu.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 05 maja 2007, 17:05

Transfer Fabiańskiego został potwierdzony również przez The Sun, BBC oraz Arsenal-Manię. A w takim wypadku nie pozostaje nam już nic innego jak tylko czekać na oficjalne potwierdzenie zakupu przez klub :roll: Some good saves :wink:

Znów pojawiają się spekulacje na temat odejścia Henry'ego. Sam zainteresowany ogłosił, że nie ma najmniejszego zamiaru opuszczać Londynu. Tym bardziej jeśli managerem pozostanie Wenger :]

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 maja 2007, 17:13

RóżA pisze:Arsenal-Manię
tam powołują się na przegląd sportowy, a to seriws pisany przez kibniców, nie czasem ? Wiec dostali cynk z Polski i napisali, zresztą zobacz na dole nazwisko od którego info pochodzi. Polsko brzmiące :D
Nie oznacza to jednak, że nie wierze w ten transfer - doświadczenie mnie nauczyło, że dopóki nie przecyztam informcji na Arsenal.com to nie uwierze :D

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 05 maja 2007, 17:21

Ja również czekam na oficjalne potwierdzenia, ale z doświadczenia wiem, że to co napisze Arsenal-Mania zazwyczaj później się sprawdza... dla mnie jest to najlepszy serwis poświęcony drużynie Arsenalu i z całą pewnością mają pojęcie o tym co piszą :D

Poczytałem również na kilku zagranicznych forach co kibice sądzą o ściągnięciu Polaka i, o dziwo, są z niego zadowoleni :o

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 maja 2007, 17:28

A dlaczego mają być niezadowoleni ?
Kidyś, jak grał w Lechu, to puszczał Szmaty, ze głowa mała. Lech dostawał po 0:5 :P o dziwo w Legii juz takich wpadek nie miał. i ciągle się rozwinał troche. Zico chyba pisał o tym, ze w Legii przestał się roziwjać, wiec u nas [o ile przyjdzie] bedzie dalej nad sobą pracował.

Jutro mecz z Chelsea, Róża - jak stawiasz ? Damy rade ich pokonać ??
Liverpool znów daje dupska na wyjeżdzie - co było zresztą do przewidzenia. na kwadrans do końca przegrywają, wiec nasza wygrana daje nam 3 lokatę na jeden mecz do końca - tylko trza wygrać :D Nie mogę się doczekać powtou A. Cole'a - Wenger uspokaja kibiców, że trzeba pamietać ile dla nas zrobił :P Ciekawe czy go posłuchają ...

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 maja 2007, 17:32

fieldy pisze:Kidyś, jak grał w Lechu, to puszczał Szmaty, ze głowa mała. Lech dostawał po 0:5

Chyba w rezerwach :!: :P

myśałem, ze to oczywiste, więc nie pisałem ;) // fieldy

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 05 maja 2007, 17:38

Prawdę powiedziawszy to z biegiem czasu i ja zaczynam się coraz bardziej przekonywać do Polaka. Jestem właśnie w trakcie oglądania dość pokaźniej liczby skrótów z meczów Legii i z tego co widzę Fabiański wcale taki zły nie jest :P Skąd początkowa niechęć? Pewnie głównie przez Orange Ekstraklasę, której po prostu nie trawię :? Zastanawia mnie tylko jedno- czy Wenger naprawdę widzi w nim zastępce Jensa? :roll:

Mecz z Chelsea do najłatwiejszych należał nie będzie, ale liczę na korzystny dla nas rezultat. W ostatnich meczach pokazaliśmy zęby a i skuteczność nie była najgorsza :wink: Do tego w bardzo dobrej formie jest Adebayor oraz Fabregas i to głównie na nich będę liczył.
Ashley'a kibice i tak odpowiednio powitają i nawet Wenger nic na to nie poradzi. Zresztą sam Cole znakomicie sobie zdaje z tego sprawę :]

A jak sytuacja ma się z Rosicky'm? Wczorej Jego występ stał pod sporym znakiem zapytania i nie wiem czy coś się zmieniło od tamtej pory?

PS.
Tevez zapewnił już nam udział w Champions League :P Chociaż nie, to już było pewne, mój błąd.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 maja 2007, 17:45

RóżA pisze:Zastanawia mnie tylko jedno- czy Wenger naprawdę widzi w nim zastępce Jensa?
O ile w transfer można uwieżyć, to w to, ze Wenger planuje dac Łukasza na ławke, a po roku od razu do pierwszego składu - już absolutnie nie wierze.
Nie zapominajmy, że mamy solidnego Almunię, który choćby doświadczeniem na głowe bije Polaka.
RóżA pisze:A jak sytuacja ma się z Rosicky'm? Wczorej Jego występ stał pod sporym znakiem zapytania i nie wiem czy coś się zmieniło od tamtej pory?
wiesz co ... dopiero wróciłem niedawno i jeszcze przeglądam "codzienną prase" :P póki co nic o Tomasie nie znalazłem więc pewnie w dalszym ciagu fifty - fifty. Myśle, ze zacznie mecz na ławce i wejdzie w razie potrzeby.
RóżA pisze:Tevez zapewnił już nam udział w Champions League
już to mieliśmy zapewnione ostatnioprzecież :D Ciesze sie z porażki Liverpoolu, chyba grają rezerwami. Wygrali z Chelsea, a przegrywają z Fulham, które ostatnio było 1 z najgorszych w lidze.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 05 maja 2007, 17:49

Ja również póki co nie upatruję w Polaku naszego pierwszego bramkarza. O Almunii wspominałem już wcześniej :P Ale w grę wchodzi jeszcze jedno rozwiązanie- być może Wenger planuje sprzedaż Almunii? :roll: Z tego co pamiętam to w trakcie sezonu Hiszpan coś przebąkiwał o możliwej zmanie barw i powrót to Hiszpanii...
fieldy pisze:już to mieliśmy zapewnione ostatnioprzecież
Wiem, mój błąd, już z edytowałem poprzedniego posta :wink:

Awatar użytkownika
piorun13
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piorun13 » 05 maja 2007, 19:14

Co jak co moze i Fabian rozwinie sie w nalezyty sposob, my polacy widzac jego gre w OE mozemy byc jak czesc z nas za lub przeciw, ale z tego co czytalem na zagranicznych forach wiekszosc kibicow Arsenalu z poza polski jest za tym transferem. A ja sie tak zastanawiam np. jak przychodzil do nas DIABY szczerze sie przyznaje ze nie slyszalem wczesniej o nim ani slowa podbnie sprawa sie ma z DENILSONEM a jednak Wenger wiedzial kogo bierze i sie nie zawiodl. Moze teraz znow powinnismy zaufac Wengerowi i jego umiejetnosci pracy z mlodymi i uwierzyc ze Fabian rozwinie sie w Arsenalu w takim tepie jak np CESC:)

Jednak mnie najbardziej przeraza cena - 3mln EURO!!! to moze sie myle ale mi sie wydaje ze Celtic mniej dal za ARCZIEGO!!!

Co do meczu z Chelsea nie bede sie bawil w typowanie wyniku ale czuje ze bedzie dobrze:D

kyloloko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 05 maja 2007, 19:27

piorun13 pisze: jak przychodzil do nas DIABY szczerze sie przyznaje ze nie slyszalem wczesniej o nim ani slowa podbnie sprawa sie ma z DENILSONEM
Diaby i Denilson nieznani ?? Szczególnie Abou, który był kapitanem reprezentacji Francji u-19 na mistrzostwach europy w 2005 roku... wiem że nie każdy musi to wiedzieć, ale wystarczy być na bieżąco, nie tylko w Premiership... podobnie Denilson też jest kapitanem drużyny Brazylii u-19...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 maja 2007, 19:29

kyloloko
ale przyznasz chyba, że jak ktoś sie nie interesuje specjalnie ekipami młodzieżowymi [nie pisze tu o sobie :D] to powinien znać te nazwiska ? piorun13 napisał, ze nie znał tych nazwisk wtedy. Ty wiedziałeś co prezentuje sobą Denilson zanim do nas przyszedł ? To był transfer trochę nieoczekiwany. Nikt go wcześnie j nie zapowiadał, Wenger go nie oglądał 2,3 lata zanim go sprowadził. Nie dziw się, że nie wszyscy go znali. [choć samo nazwisko Denilson kojarzyli :P]

kyloloko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 05 maja 2007, 19:32

fieldy pisze:kyloloko
Ty wiedziałeś co prezentuje sobą Denilson zanim do nas przyszedł ? To był transfer trochę nieoczekiwany. Nikt go wcześnie j nie zapowiadał, Wenger go nie oglądał 2,3 lata zanim go sprowadził. Nie dziw się, że nie wszyscy go znali. [choć samo nazwisko Denilson kojarzyli :P]
Fakt... ale tylko w kwesti Denilson'a... co do Diaby to nie zmieniam stanowiska... we Francji swego czasu sporo się o mówiło o utalentowany pomocnikiu Auxerre.

Zgadza się - Diaby strzełał nawet piekne bramki dla Auxerre - pokazywali na Eurosporcie kiedyś :D // fieldy

hoho sam fieldy wpisał sie w moim poście... pierwszy raz doznałem takiego zaszczytu w mojej dotychczasowej karierze na tym forum heheeh... :D :D :D
Ostatnio zmieniony 05 maja 2007, 20:09 przez kyloloko, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 maja 2007, 19:59

piorun13 pisze: jak przychodzil do nas DIABY szczerze sie przyznaje ze nie slyszalem wczesniej o nim ani slowa podbnie sprawa sie ma z DENILSONEM a jednak Wenger wiedzial kogo bierze i sie nie zawiodl

Śmiać sie :?: Dopiero co rozpływałes sie nad Pele, a piszesz, ze nie słyszałes o Diabym. Radzę się zastanowic na przysżłość niz pisac, ze ktos pisze głupoty.
Jak tam z tą przewaga Francuza nad Polakiem, spodziewałem się, ze taki znawca jak ty to conajmniej kilka linijek temu poświęci.

Kto choć troche interesuje się Ligue1 słyszał i wiedział "troche" wcześniej o Diabym niz on trafił do Arsenalu... i zanzaczam, ze nie pisze głupot.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”