Nie martw sie odpowiedz ujrzysz w swoim czasie juz jest gotowa ale mam problem z postingiem juz probowalem z 20 razy i nie chce sie dodac ten post FIELDY nie wiesz dlaczego tak jest???Jarzinho pisze:Śmiać sie Dopiero co rozpływałes sie nad Pele, a piszesz, ze nie słyszałes o Diabym. Radzę się zastanowic na przysżłość niz pisac, ze ktos pisze głupoty.
Jak tam z tą przewaga Francuza nad Polakiem, spodziewałem się, ze taki znawca jak ty to conajmniej kilka linijek temu poświęci.
edit by fieldy ... nie pisz posta pod postem:
Dowody? Prosze bardzo:Jarzinho pisze:Wiesz zanim coś napiszesz to sie zastanów... Już jeden tutaj jest, ktory pisze, a pozniej nie posiada na to dowodów.
-najlepszy bramkarz francuskiej ligue1 sezonu 2005/2006 wedlug dzinnikarzy L'Equipe (nie wiem czy France Footaball tez mu nie przyznalo tego tytulu)malo??? To powiedz mi co wiekszego osiagnal Fabianski??? Mistrzostwo polski??? smieszne...
jeszcze jeden edit: // fieldy
Jesli mowisz ze ogladasz lige francuska i widziales mecz Le Mans to widocznie nie przypatrywales sie grze ich bramkarza a to dziwne bo ja jak ogladalem mecze z jego udzialem odrazu jego gra zwracala na siebie uwage.Jarzinho pisze:Co do Ligue1 ogladam, moze nie zawsze, ale nie jest mi ta liga aż tak obca i kilkakrotnie widziałem ekipe Le Mans.
Jarzinho nie chce sie z Toba klocic bo poprostu mamy odmienne zdania ale moze tez mnie zle zrozumiales:
Ja nie mowie ze Yohann powinien zostac naszym numerem jeden w bramce po Jensie bo kandydatura takich graczy jak Igor A. czy Idriss K. bardziej by mnie satysfakcjonowala ale jesli mamy dac 3 MLN EURO!!! za bramkarza, ktory w lidze polskiej blyszczy w jednym meczu na trzy to wedlug mnie sprowadzenie za porownywalna kwote Yohana Pele bedzie duzo lepszym ruchem ze strony WENGERA.
i jeszcze jeden:
Dodatkowo powiem Ci jeszcze jedna rzecz Artur Boruc jest przynajmniej wedlug mnie lepszym bramkarzem od Fabiana o czym swiadczy m. in. numer jeden w polskiej reprezentacji wiec czy wedlug Ciebie to ze Arsenal musialby zaplacic wiecej za Fabiana niz Celtic zaplacil za Arcziego jest ok.???
A jesli chodzi o Denilsona i Abou to przynajmniej umiem sie przyznac nie to co niektorzy zgrywaja znawce gowno wiedzac, nie ogladam zbyt czesto meczow mlodziezowek wiec gry Denilsona nie widzialem (jak pewnie wiekszosc z was ale malo kto sie przyzna) a co do Abou to widzialem jedna bramke w barwach auxerre z naroznika pola karnego zewnetrzna czescia stopy, ale jego gry nie widzialem bo w cztery lata gry natrzaskal tych wystepow az 10 (z czego ponad polowa to koncowki meczow) w klubie wiec zakladam ze tez malo kto mogl go widziec. No chyba ze ktos taki wszechwiedzacy jak SIR JARZINHO widzial kazdy mecz no ale to tylko zostaje mi sie uklonic przed takim znawca...
P.S. Fieldy dzieki za wsparcie:) POZDRO
Nie chcialo sie cale na raz zamiescic to podzielilem na watki i poszlo:)