FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 264

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 sty 2007, 17:10

Osobiscie wolałbym, aby te spotkania bardzo potraktował serio i awansowała dalej, bo szansa jest na koncowe zwyciestwo. Z innej strony po obu spotkaniach beda Barcelone czekały dwa trudne wyjazdy Osasuna i Sevilla. Jednak jesli zespolowi by nie zalezało to po co wogole brac udział w tych rozgrywkach, pierwsze spotkanie powinnismy wygrac, a w drugim sie zobaczy, takze wazne jaka kadra bedzie dostepna na te spotkania.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 sty 2007, 19:58

Ja tam po raz kolejny uważam, że puchar Hiszpanii należy sobie odpuścić. Póki co nie gramy na tyle dobrze, aby rzucać się na wszystkie trofea. Nawet jeżeli po powrocie kluczowych piłkarzy nasza gra ulegnie poprawie to i tak sytuacja w La Liga będzie zbyt napięta, aby przejmować się CdR.

PS: No to ładnie --->

Valencia 18.02
Liverpool 21.02
Athletic 25.02
Zaragoza 28.02
Sevilla 04.03
Liverpool 06.03
Real 11.03

[']

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 19 sty 2007, 21:17

nikt przy takiem kalendarzu nie potraktuje powaznie pucharu krola

wyjda, zagraja i moze sie uda. jak rok temu. nikt nie bedzie przesadnie walczyl o kazda pilke. to oczywiste.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 19 sty 2007, 22:46

wydaje mi sie, ze mecz z Sevilla moze byc przesuniety i beda grali jeden dzien wczesniej. Zeby przerwa do meczu w LM wynosila przynajmniej 3 dni.

Awatar użytkownika
carekk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 21 sty 2007, 9:57

Dziś Barca musi wygrać bo widać Sevilla nie chce nam odskoczyc. Więc nie pozostaje nic innego jak wygrac ten mecz i zrównać się punktami z Sevillą. Czas by forma wróciła :] w najważniejszym chyba okresie sezonu
Myśle ze bedzie 2-0 2xSaviola

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 21 sty 2007, 12:58

NO z Nastic to nawet musimy wygrać :roll:
Zespół na ostatnim miejscu w lidze, z dorobkiem dziewięciu punktów, poprostu jak na to patrze to myślę - "Nie ma innej opcji" :P

Kod: Zaznacz cały

Lista powołanych przedstawia się następująco:
Bramkarze: Valdés i Jorquera
Obrońcy: Belletti, Oleguer, Puyol, Thuram, Márquez, Zambrotta i Gio
Pomocnicy: Xavi, Iniesta, Deco, Edmílson i Motta
Napastnicy: Giuly, Saviola, Ronaldinho i Gudjohnsen 
Pewnie wystąpimy w najsilniejszym składie:

Valdes;Belletti,Puyol,Marquez,Gio;Edmilson,Deco,Iniesta;Giuly,R10,Saviola

Tylko nie wiadomo czy Frank wstawi 'El Conjeo' :roll:
Musimy zacząć z wyskoiego C, musimy grac z większym zaangażowniem, bo zawodnicy na pewno są bardzo zmotywowani :P
Uważam że będzie to kolejny mecz bez historii, a po meczu będziemy mogli cieszyć się poukładną grą naszych ulubieńców :wink: [/b]

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 sty 2007, 13:38

Ciekawe jest w jakiej dyspozycji fizycznej jest Thuram, byc moze go wystawi Grank do "11", bo strach myslec co dzisiaj moze zrobic Rafa, choc gorzej chyba juz nie mzoe byc od tego co robił z Alaves. Deco pewnie zagra w wyjsciowym skladzie, ciekawe takze czy Edmilson czy Motta. Zaden mnie nieprzekonuje narazie i widac, ze trener takze nie jest pewnien, ktory ma byc tym podstawowym. SAviola w napdzie to chyba pewniak 8) Jedyne co mnie ciekawi to kto zagra Giuly/Eidur. Saviola kiedys grał na pozycji Messiego/Giuly'ego w reprezentacji Argentyny, wiec moze środkowego ponownie zagra Islandczyk.

Samo spotkanie mimo tego, ze to derby trzeba koniecznie wygrac, cała czołowka zawodzi w tym roku i Barcelona musi to wykorzystac.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 sty 2007, 14:44

Ja chciałbym zobaczyć Thurama zamiast Rafy. Marquez wyraźnie daje do zrozumienia, że potrzeba mu przerwy :roll: W ataku można spróbować zagrać trójką Ronaldinho-Gudjohnsen-Saviola. Na pewno nie będzie gorzej niż z Francuzem w składzie.
Sevilla znowu traci punkty i mamy szansę zakończyć pierwszą rundę rozgrywek na czele tabeli.

KoperFCB
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KoperFCB » 21 sty 2007, 15:20

Ja prawdę mówiąc, nie wyobrażam sobie gry Królika na pozycji Ludo/Messiego. Ano dlatego, że owy pan nie umie dobrze przyjmować piłek. Smutno mi się robi gdy widzę, gdy biegnie zgarbiony, a piłka po przyjęciu odskakuje mu na metr. Strach pomyśleć, co by było, gdyby musiał odbieraćc długie crossy od Ronaldinho. Ale, mimo wszystko to tylko Gimnastic, więc nie zdziwie się jeśli Ryjek postawi na Saviole - ale na szpicy. Ma koleś nosa na bramki, tego mu odebrać nie wolno.

A co do Thurama, to tez jestem za jego gra. Marquez ostatnio gra slabiej niz zwykle. Damy mu trochę odpocząć, a zagra lepiej.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 21 sty 2007, 16:38

taa a Ludo akurat swietnie przyjmuje..

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 21 sty 2007, 16:44

Bienias pisze:taa a Ludo akurat swietnie przyjmuje..
zamiast po Ronaldinho przyjmuje najlepiej dlugie podania.

KoperFCB
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KoperFCB » 21 sty 2007, 17:58

Bienias pisze:taa a Ludo akurat swietnie przyjmuje..
Tak, Ludo przyjmuje takie piłki bardzo dobrze. A poza tym świetnie "ścina" takie piłki do środka. Saviola z całą pewnoścą grałby słabo na tej pozycji. Co innego w środku, gdzie mimo wielu braków potrafi coś wcisnąć ;) zwłaszcza ze słabszą drużyną.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 sty 2007, 18:04

KoperFCB pisze:Tak, Ludo przyjmuje takie piłki bardzo dobrze. A poza tym świetnie "ścina" takie piłki do środka. Saviola z całą pewnoścą grałby słabo na tej pozycji. Co innego w środku, gdzie mimo wielu braków potrafi coś wcisnąć zwłaszcza ze słabszą drużyną.

Widziałes wspomniane przezemnie mecze w reprezentacji Argentyny. Czy tylko masz takie przmyslenia na ten temat.

KoperFCB
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KoperFCB » 21 sty 2007, 19:01

Meczy Argentyny wielu nie widziałem. Za to wdziałem większość meczy Savioli. Także na pozycji Ludo. I po ich obejrzeniu, nikt nie powinien mieć wątpliwości kto na tej pozycji jest lepszy.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 21 sty 2007, 19:29

no i Saviola znowu strzela :D

Chlopak ma naprawde ostatnio nosa do strzelania goli, zawsze stoi tam, gdzie stac powinien.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”