AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 264

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Paweuu
Pseudoforumowicz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paweuu » 30 mar 2007, 16:39

Ancelotti jest zbyt ostrożny by w ważnym meczu (jakim jest mecz z Romą) wypuszczał niedoświadczonego Borriello, który ma za sobą aferę dopingową.

Awatar użytkownika
carlitos
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carlitos » 30 mar 2007, 18:55

Paweuu pisze:Ancelotti jest zbyt ostrożny by w ważnym meczu (jakim jest mecz z Romą) wypuszczał niedoświadczonego Borriello, który ma za sobą aferę dopingową.
Ancelotti nie jest aż tak głupi, żeby wpuszczać przeciętnego Boriello, który w dodatku długi czas nie grał, mając o klasę lepszych napastników.

Awatar użytkownika
p.szerge
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: p.szerge » 30 mar 2007, 20:16

carlitos pisze:Ancelotti nie jest aż tak głupi, żeby wpuszczać przeciętnego Boriello, który w dodatku długi czas nie grał, mając o klasę lepszych napastników.
Mniemasz, że Boriello nie zasługuje na grę w Milanie? Że jest za słaby ? On jest dobrym zawodnikiem, tylko po prostu popełnił błąd biorąc narkotyki.

Awatar użytkownika
carlitos
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carlitos » 30 mar 2007, 20:30

p.szerge pisze: Mniemasz, że Boriello nie zasługuje na grę w Milanie? Że jest za słaby ? On jest dobrym zawodnikiem, tylko po prostu popełnił błąd biorąc narkotyki.
Niech idzie lepiej do tej Genui. Tam przynajmniej sobie pograł.

Awatar użytkownika
p.szerge
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: p.szerge » 30 mar 2007, 21:00

carlitos pisze:Niech idzie lepiej do tej Genui. Tam przynajmniej sobie pograł.
Gdzie? On nigdy nie grał w żadnej Genui ...

Panowie - to nie czat, bardzo proszę // fieldy

Awatar użytkownika
Paweuu
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paweuu » 31 mar 2007, 10:51

Borriello obecnie jest potrzebny w Mediolanie jako czwarty napastnik na mecze LM i jako 5 na mecze Serie A. Poza tym mim zdaniem jest on już za stary by szedł na wypożyczenia.

Zawodnik jest trochę nieokrzesany, ale mogą być jeszcze z niego ludzie.

Awatar użytkownika
Nebula RN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 920

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 31 mar 2007, 11:07

W Sampdori grał na wypożyczeniu

Awatar użytkownika
p.szerge
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: p.szerge » 31 mar 2007, 11:57

Nebula RN pisze:W Sampdori grał na wypożyczeniu
Dobrze, ale powiedział w Genui. Borriello jak powiedział Paweuu jest potrzebny, bo Ronaldo nie może grać w Lidze Mistrzów.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 31 mar 2007, 12:52

Prosze Was nie róbcie tutaj syfu, to nie komentarze.

Jak to mówi Carlo " Milan wchodzi w decydujący okres ". Zawsze w tym czasie czytam takie wypowiedzi ale z drugiej strony to prawda. Mamy końcówke sezonu która zadecyduje o tym czy zagramy za rok w LM. Zaraz po Romie czeka nas trudny mecz na własnym boisku z Bayernem Monachium który w ligowej kolejce również ma bardzo wymagającego rywala jakim jest Schalke a Bawarczycy jeżeli myślą o LM muszą ten mecz po prostu wygrać.

Co do dzisiejszego meczu to minimalnym faworytem jest Roma z racji tego że grają na własnym terenie ( AS Roma-AC Milan 2,43 2,78 2,83 ). Obie drużyny praktycznie nie liczą się już w walce o tytuł ale Roma myśli o wicemistrzostwie a Milan ciągle walczy o LM. Mecz może być dziś nudny bo mimo zapowiedzi trenerów i piłkarzy obu klubów że myślą tylko o dzisiejszym meczu to nie liczyłbym na 100% wysiłek piłkarzy bo zarówno Roma jak i Milan bardziej myślą o 1/4 LM.

Meczy chyba leci na canal + :?: Jeżeli tak to niestety go nie obejrze bo kobieta do mnie dziś zawita :D

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 31 mar 2007, 15:08

Łukasz_ pisze:Meczy chyba leci na canal + :?: Jeżeli tak to niestety go nie obejrze bo kobieta do mnie dziś zawita :D
Juz siedzisz pod pantoflem? Zla to kobieta ktora odciaga chlopaka od spotkan jego ukochanej druzyny.
Mecz leci na canalu.

Roma w tym sezonie jest od nas wyraznie lepsza (pozycja w tabeli oraz bezposrednie pojedynki) i jezeli chcemy dzisiaj cos ugrac na Olimpico to byc moze trzeba bedzie wzniesc sie na poziom jeszcze w obecnym sezonie przez nas nie prezentowany.

Podchodze do tego meczu z wiara w sile naszej druzyny i z duzymi nadziejami na sukces jak do kazdego spotkania Milanu.Nasza porazka przy zwyciestwie Laziali daje im juz 9 punktow przewagi (jeszcze gdzies tam po drodze jest Palermo) czyli niezbyt ciekawa sytuacja moglaby sie wytworzyc (z drugiej strony jeszcze nigdy nie wygralismy pucharu UEFA i moze warto pozostac na tym miejscu na ktorym jestesmy? Taki zarcik :P).

Forza Milan \o/

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 31 mar 2007, 15:56

Chlopaczek pisze:Juz siedzisz pod pantoflem? Zla to kobieta ktora odciaga chlopaka od spotkan jego ukochanej druzyny.
Mecz leci na canalu.
Chyba na Canal + sport 2 bo na niebieskim reklamowali Barce :roll: Czas od 20.30 do 22.30 to czas w którym dziewczyna może mi zaproponować coś lepszego :think:

Wracając jeszcze do meczu to licze dziś na Ronaldo, jeżeli nie kontuzja, wykluczenie lub bardzo słaba gra to powinien grać przez 90min z racji tego że w LM grac nie może. Wierze że coś pokaże.
Wierze w zwycięstwo ale nie za wszelką cene, lepiej się skupić na Bayernie.

Awatar użytkownika
Paweuu
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paweuu » 31 mar 2007, 16:10

Wątpię by Milan zdołał pokonać Romę. Chodź już nie takie rzeczy robił.
Moim zdaniem sukcesem będzie remis, a porażka Lazio to już prawdziwa wygrana.
Wierzę, że zdołają te czwarte miejsce zdobyć. Nie chcę znowu patrzeć jak Milan gra w PUEFA :cry:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 31 mar 2007, 16:48

Łukasz_ pisze:Czas od 20.30 do 22.30 to czas w którym dziewczyna może mi zaproponować coś lepszego :think:
Phi.Nawet jesli mialby to byc seks to jezeli da Ci raz to potem juz z gorki i mozecie to robic po pare razy dziennie a mecze Milanu z Roma sa 2 razy w roku (nie liczac ewentualnych spotkan w pucharach krajowych czy europejskich).Czysta matematyka :]
Byl kiedys na forum taki koles - Dorian.Kibic Romy.Potem przyszla Ewa (dobrze caluje i jest mieciutka jak kaczuszka ale...) i chlopak obecnie nie wie nawet z kim Roma grala ostatnio w LM.Uwazaj bo skonczysz tak jak on.

Na zawsze Czerwono-Czarni.

Milan \o/

Awatar użytkownika
p.szerge
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: p.szerge » 01 kwie 2007, 0:58

No remis. Po obejrzeniu skrótu meczu jestem przerażony jaką formę pokazuje nasza defensywa, w ogóle dziury z każdej strony, coś trzeba zmienić. Szkoda, że Gila nie wykorzystał tej drugiej sytuacji w końcówce spotkania.

Ah, Ronaldo coś długie włosy miał.

:lol:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 01 kwie 2007, 8:24

Chlopaczek pisze:Byl kiedys na forum taki koles - Dorian.Kibic Romy.Potem przyszla Ewa (dobrze caluje i jest mieciutka jak kaczuszka ale...) i chlopak obecnie nie wie nawet z kim Roma grala ostatnio w LM.Uwazaj bo skonczysz tak jak on.
:badziewie: No chyba nie ;)

Mecz jednak widziałem :D Sama mi przełączyła na canal + :D Jednak moje metody wychowawcze wyszły na swoje.

Co do meczu to Milan mi się nie podobał ale spodziewałem się tego. Dida pierwszą bramke IMO zwalił przynajmniej w 80% bo ten strzał był do obrony. Nasza defensywa nie grała źle ale gubiła się przy stałych fragmentach gry, Nesta grał pewnie... pocieszam się bo w LM zagrają Kaladze i Oddo więc powinno być lepiej. Pirlo nie grał kompletnie nic. Albo ja byłem zbyt zajęty... albo nie było go w ogóle widać, Seedorf coś tam się starał ale nie szło mu wyraźnie w tym meczu. Kaka troche rozegrał się w 2 połowie. Ronaldo zagrał mecz słaby, wymusił wolny którego sędzia mógł nie gwizdać. Gila [*] Jeżeli takiej okazji nie wykorzysta w LM to sam będzie wbijał sobie gwóźdź do trumny.

Forza Milan !

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”