przeciez kibic Milanu i Barcelony wie lepiej niz trener swojego podopiecznegoprzeciez kibice Manchesteru wiedza lepiej niz Fifa i wszyscy inni zwiazani z pilka nozna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 20 sty 2009, 19:30
przeciez kibic Milanu i Barcelony wie lepiej niz trener swojego podopiecznegoprzeciez kibice Manchesteru wiedza lepiej niz Fifa i wszyscy inni zwiazani z pilka nozna
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 20 sty 2009, 19:54
sprawdź synek kto to wybierał...a to pogrubione jest najlepszeprzeciez kibice Manchesteru wiedza lepiej niz Fifa i wszyscy inni zwiazani z pilka nozna
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 20 sty 2009, 20:02
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 sty 2009, 20:09
Widzę, że wysyp znafcuw spod znaku ManU trwa w najlepsze.MGiggs pisze:Fakt Ronaldo gra na tej samej pozycji co RVN,Etoo Torres czy zlatan.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 20 sty 2009, 20:11
Myślisz, że pisanie do każdego "synek" "przedłuży Twojego penisa" ?sprawdź synek kto to wybierał
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 20 sty 2009, 20:14
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 20 sty 2009, 20:17
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 20 sty 2009, 20:25
To jest piłkarskie forum dyskusyjne. Nie jest to forum Man Utd, Athletic Bilbao czy Interu Gnojnica. Każdy kibic może dyskutować w każdym dowolnym temacie. Jeśli ktoś pisze jedno zdaniowe posty, posty nie na temat, "robi burdel" w temacie to modzi wykonują "brudną robotę" i kasują takie posty. Z tego co mi wiadomo Ty modem nie jesteś, więc "zajmij się swoją robotą", a innym pozwól robić to co do nich należyNie róbcie znowu burdelu w tym temacie.
Przeczytaj ostatnie 200 stronProsiłbym o jakieś argumenty.
Szkoda, że nie zrozumiałeś. Dla ułatwienia napisałem w cudzysłowiewiesz, Nie mierz wszystkich swoją miarą, ja nie piszę na forum po to by leczyć kompleksy. No cóż ale dawaj dalej może po kolejnych 500 postach ten 1 mm Ci urośnie
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 20 sty 2009, 20:27
Napisałem już po co dałem emoty. Argumenty bardziej wiarygodne? A mogą być bardziej? Są porażające. Jedenastka roku magazynu Four Four Two, jedenastka roku France Football, Jedenastka roku l'equipe, jedenastka roku Premiership, jedenastka roku UEFA, wypowiedź Fergusona.a emoty spowodują, że argumenty będą bardziej wiarygodne ?
wiesz, Nie mierz wszystkich swoją miarą, ja nie piszę na forum po to by leczyć kompleksy. No cóż ale dawaj dalej może po kolejnych 500 postach ten 1 mm Ci urośnieMyślisz, że pisanie do każdego "synek" "przedłuży Twojego penisa" ?
Zapomniałeś do nas dopisać. Fergusona, dziennikarzy France Football, l'equipe, UEFE i Premiership.Widzę, że wysyp znafcuw spod znaku ManU trwa w najlepsze.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 20 sty 2009, 23:03
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: runej » 20 sty 2009, 23:26

runej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 sty 2009, 23:27
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: runej » 20 sty 2009, 23:31
runej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 20 sty 2009, 23:33
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: runej » 20 sty 2009, 23:46