Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 265

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 20 sty 2009, 19:30

przeciez kibice Manchesteru wiedza lepiej niz Fifa i wszyscy inni zwiazani z pilka nozna
przeciez kibic Milanu i Barcelony wie lepiej niz trener swojego podopiecznego :)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 20 sty 2009, 19:54

buahhahahah....Niektórzy panowie są coraz bardziej żałośni. Jedenastka roku magazynu Four Four Two, jedenastka roku France Football, Jedenastka roku l'equipe, jedenastka roku Premiership, jedenastka roku UEFA...wszedzie tam jest Ronaldo w pomocy na skrzydle.
Wypowiedzi Fergiego w stylu: http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 84,00.html
""He really deserved it when you look at what he did this year, 42 goals from a wing position is amazing." :roftl3:

Zacytuje pana mete. Nie użytkownicy pilka.pl więdzą lepiej niż Menadżer Manchesteru United , dziennikarze four four two, france football, l'equipe, niż piłkarze Premiership, i UEFA. :rotfl2:

Nie wazniejsze jest jedenastka wybrana przez internautów, w której jest tyle pomyłek że szkoda gadać. Kaka jest na prawej pomocy :haha: Po komeanie to się tego można było spodziewać, ale ze pojawiają się inni :shock: :shock: :shock:

PS. w jedenastkach jest 8 do 1 dla Ronaldo na skrzydle.. :haha:
przeciez kibice Manchesteru wiedza lepiej niz Fifa i wszyscy inni zwiazani z pilka nozna
sprawdź synek kto to wybierał...a to pogrubione jest najlepsze :haha: wszyscy tzn. kto? :mrgreen:

Ps2. Z emotami i tak się ograniczałem....jakoś trzeba oddać swój stan podczas pisania postu.
Ostatnio zmieniony 20 sty 2009, 20:03 przez Kamil232, łącznie zmieniany 1 raz.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 20 sty 2009, 20:02

Zaiste Ferguson z Carlosem nie wiedzieli gdzie w ich drużynie gra Ronaldo, dopiero oświecili ich niektórzy na tej stronce, 1 skrzydłowych od czasów Besta który strzelił tyle bramek i już by odebrać mu co należne pod przykrywką nędznych argumentów jak miejsca bramek i spalone(wtf?) staramy się z Ronaldo zrobić środkowego napastnika.

Fakt Ronaldo gra na tej samej pozycji co RVN,Etoo Torres czy zlatan. :haha:

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 sty 2009, 20:09

MGiggs pisze:Fakt Ronaldo gra na tej samej pozycji co RVN,Etoo Torres czy zlatan. :haha:
Widzę, że wysyp znafcuw spod znaku ManU trwa w najlepsze.
RvN, Eto'o i Torres nie grają na tych samych pozycjach, choć są napastnikami.
Ronaldo też nie gra na ich pozycjach, ale też jest napastnikiem.
I nikt mu niczego nie odbiera - jest wspaniałym napastnikiem, najlepszym piłkarzem zeszłego sezonu, który wspiął się na wyżyny osiągalne tylko promilowi piłkarzy - ale nadal napastnikiem.
WP

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 20 sty 2009, 20:11

W UEFA team of the year Ronaldinho też był wybierany jako pomocnik, w innych plebiscytach jako napastnik itd. , więc ja tam się takimi jedenastkami nie sugeruje :]
sprawdź synek kto to wybierał
Myślisz, że pisanie do każdego "synek" "przedłuży Twojego penisa" ? :> a emoty spowodują, że argumenty będą bardziej wiarygodne ?

OT

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 20 sty 2009, 20:14

Nie róbcie znowu burdelu w tym temacie. Ze swojego tematu możecie sobie tworzyć miejsce absurdów, ale zostawcie już innych w spokoju.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 20 sty 2009, 20:17

Ja bym chciał poznać jakieś lepsze argumenty niż ,, gra inaczej niż tamci ale jest napastnikiem,,. Rozumiem ze zarzucasz Fergusonowi Carlosowi i Charltonowi niewiedzę?
Dlaczego Ronaldo w trakcie meczu najwiecej piłek wymienia z bocznym obroncą i dlaczego jak pokazują wykresy porusza się na skrzydle?

Vidić może też jest napastnikiem? strzela gole z pola karnego( i to nie zawsze głową) i gra inaczej niż wszyscy tu wymienieni.

Prosiłbym o jakieś argumenty.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 20 sty 2009, 20:25

Nie róbcie znowu burdelu w tym temacie.
To jest piłkarskie forum dyskusyjne. Nie jest to forum Man Utd, Athletic Bilbao czy Interu Gnojnica. Każdy kibic może dyskutować w każdym dowolnym temacie. Jeśli ktoś pisze jedno zdaniowe posty, posty nie na temat, "robi burdel" w temacie to modzi wykonują "brudną robotę" i kasują takie posty. Z tego co mi wiadomo Ty modem nie jesteś, więc "zajmij się swoją robotą", a innym pozwól robić to co do nich należy :)
Prosiłbym o jakieś argumenty.
Przeczytaj ostatnie 200 stron :P Chyba nie myślisz, że znowu ktoś zacznie wielką dyskusję trwającą kilka dni ? :>

EDIT:
wiesz, Nie mierz wszystkich swoją miarą, ja nie piszę na forum po to by leczyć kompleksy. No cóż ale dawaj dalej może po kolejnych 500 postach ten 1 mm Ci urośnie 8)
Szkoda, że nie zrozumiałeś. Dla ułatwienia napisałem w cudzysłowie :] Jak przeczytasz jeszcze raz to może dojdziesz do tego o co mi chodziło.
2WP
Ostatnio zmieniony 20 sty 2009, 20:36 przez Bask, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 20 sty 2009, 20:27

a emoty spowodują, że argumenty będą bardziej wiarygodne ?
Napisałem już po co dałem emoty. Argumenty bardziej wiarygodne? A mogą być bardziej? Są porażające. Jedenastka roku magazynu Four Four Two, jedenastka roku France Football, Jedenastka roku l'equipe, jedenastka roku Premiership, jedenastka roku UEFA, wypowiedź Fergusona.
Dziękuje
Myślisz, że pisanie do każdego "synek" "przedłuży Twojego penisa" ?
wiesz, Nie mierz wszystkich swoją miarą, ja nie piszę na forum po to by leczyć kompleksy. No cóż ale dawaj dalej może po kolejnych 500 postach ten 1 mm Ci urośnie 8)
Widzę, że wysyp znafcuw spod znaku ManU trwa w najlepsze.
Zapomniałeś do nas dopisać. Fergusona, dziennikarzy France Football, l'equipe, UEFE i Premiership.

Histeryczne posty, rozmywanie tematów, dużo napinania i epitetów. Ban tygodniowy.
/p

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 20 sty 2009, 23:03

Do 80 min myslalem ze juz nic sie nie wydarzy :lol:

Po kolei. 1 pol dominacja United. Jak oszej strzela bramke w polu karnym z ataku pozycyjnego, w dodatku po podaniu z klepy to z obrona przeciwnikow naprawde kiepsko. W 2 czesci tak jak pisalem do 80 min nic... Potem 2 decyzje sedziego z ktorymi mozna polemizowac. Mowa oczywiscie o karnych. W obu przypadkach zadecydowaly umiejetnosci aktorskie + to ze sedzia ze swojej pozycji inaczej nie mogl tego zinterpretowac. Ozdoba meczu oprocz gola oszeja :lol: 2 piekne bramki Naniego i Barnesa z wolnego

Dobry mecz Wellbecka. Chlopak umie sie znalezc w polu karnym, ma nosa , no ale sprinterem to raczej nie bedzie. Tak mnie naszlo w trakcie meczu na przemyslenia o Andersonie - wydaje mi sie ze jakby spuscil z tonu po tym 1 calkiem obiecujacym sezonie.

PS. Widzial ktos w akcji mlodzieniaszka Chestera ? Pytanie glownie kieruje do reda :P :)

runej
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: runej » 20 sty 2009, 23:26

Z jednej strony fajnie zagrać w finale śmiesznego CC, ale z drugiej jak to okupimy 4 kontuzjami to zacznę żałować, że pokonaliśmy Blackburn. Rafael, Nani, Anderson, Evans. 4 graczy doznało mniejszych lub większych urazów w tym spotkaniu. Rafael naciągnął mięsień, Nani miał jakieś problem z pachwiną(?), Evans źle postawił nogę i skręcił kostkę, a Andersonowi nie wiem co jest, w każdym razie mecz skończył na noszach. :?

Cieszą gole Naniego i Teveza, może w końcu nabiorą pewności siebie i zaczną prezentować formę z zeszłego sezonu.

Obrazek

Oshea, the Irish Pele, jak to napisali na redcafe :lol:

Oby tylko te kontuzje okazały się niegroźne, bo nie wiem jak zestawimy obronę na mecz z Tottenham. Ma niby wrócić Rio, ale nie wiadomo co z tego wyjdzie. Fletcher-Neville-Vidic-Sheasy, brzmi obiecująco :lol: .

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 sty 2009, 23:27

jak dla mnie nie ma nad czym polemizować.
mówię o karnych oczywiście, w obu przypadkach napastnik dostał po nogach, a atakujący te nogi [Evans i Carroll] nie dotknęli piłki.
Czy się mylę ?
Fajnie się oglądało, sporo okazji. Dużo bramek.
Jedynie urazy mogą niektórych martwić.
Evans utykał przez większą część 2 połowy, Nani chyba w końcówce opuścił boisko, a jeszcze Rafael zszedł w pierwszej części.

runej
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: runej » 20 sty 2009, 23:31

Nie wiem jak z karnym dla Derby, przegapiłem powtórkę, ale raczej był. Natomiast Tevez trochę od siebie dołożył, z Boltonem jakoś mocniej trzymał się na nogach :wink:

E: Tzn inaczej, mógł uniknąć starcia z Carrollem, ale po co. Karny mimo wszystko słuszny.
Ostatnio zmieniony 20 sty 2009, 23:33 przez runej, łącznie zmieniany 1 raz.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 20 sty 2009, 23:33

Najgorzej jest ponoć z Anderson, którego uraz - jak powiedział Fergie w wywiadzie pomeczowym - wygląda źle.

Co do Chestera - widziałem go kilka razy i był solidny. Grał bez zarzutu. Obawiam się jednak, że w najlepszym razie skończy jak Shawcross. Wyżej ceniony jets bowiem zbierające świetne recenzje w Plymouth - Cathcart.

runej
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: runej » 20 sty 2009, 23:46

Cholera, no to się robi nieciekawie. Zostajemy z Giggsem, Scholesem, Carrickiem i Fletchem na środku.

Już teraz gramy bez połowy podstawowego składu. Evra, Rio, Hargo, Rooney i Brown kontuzjowani, a najważniejsze mecze zbliżają się wielkimi krokami. Do tego dochodzi nam kolejna zaległość, mecz z Portsmouth. Kalendarz napięty jak jeszcze nigdy.

Szkoda Andiego, dzisiaj w końcu zagrał dobre spotkanie, ale co z tego jak skończył na noszach :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”