FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 266

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 22 sty 2007, 0:13

Bienias pisze:taa a Ludo akurat swietnie przyjmuje..
taa

otoz pisalem o tym na BO. ludi przyjmuje tylko o dwa procent mniej dlugich podan niz niejaki gaucho.

ile?
poszukaj na BO

polecam
Ostatnio zmieniony 22 sty 2007, 9:41 przez rkoeman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 sty 2007, 0:32

Krzysztof Jarzyna pisze:Chcialem tylko przypomniec, ze to nie Real jest najpiekniej grajaca druzyna we wszystkich wszechswiatach i to nie na Real "nie bedzie mocnych juz do konca sezonu". To tak w kwestii dopelnienia starej, dobrej napinki.
Zauważyłem, że napinka nie została dopełniona. Pozwolę sobie poprawić.

Real to drużyna milionlecia. Lider do (od?) Świąt.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 22 sty 2007, 0:34

przestan. barca zagrala piasek a real kosmos. wlasnie dlatego barca jako jedyna w tej kolejce wygrala mecz na totalnym lajcie

hala warzywo

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 sty 2007, 0:52

rkoeman pisze:ile?
poczukaj na BO

Nie wiem czy to miala byc odpowiedz na moje pytanie, jesli tak to podaj mi cos bardziej wiarygodnego. Oczywiscie jesli to była odpowiedz na moje pytanie.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 22 sty 2007, 9:47

to bylo do bieniasa. bo skoro pilkarz przyjmuje dlugie podania (tak jest to liczone przez firme zajmujaca sie wszystkimi statsami pilkarskimi) z niewiele mniejsza skutecznoscia niz taki pilkarz jak ronaldinho to znaczy ze jednak umie przyjmowac pilke

wczorajszy mecz bez historii. kibice realu frustruja sie bo wiedza jak dobrze zagral ich klub, jak bardzo meczyl sie z mariolka i jak badzo meczyl sie z nastic

a my spacerkiem wygralismy 3-0. a powinnismy wyzej (minimalne pudli icemana i karny ktorego sedzia nie pokazal). to moze frustrowac. szczegolnie ze teraz betis ktory jest do ogrania (choc nie spodziewam sie latwego meczu) i celta u nas a real na wyjezdzie z villarreal. z tak gra jak wczoraj nie maja tam zadnych szans. po prostu

wiec szanowny szef wszystkich szefow vel krzysztof jarzyna ze szczecina dal upust lekkiej frustracji spowodowanej latwoscia zdobywani goli w naszym wykonaniu

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 22 sty 2007, 11:09

rkoeman pisze:real na wyjezdzie z villarreal. z tak gra jak wczoraj nie maja tam zadnych szans. po prostu
Kolejna przepowiednia naszego forumowego Nostradamusa :roll: Szkoda tylko, ze sprawdzalnosc masz dosc slaba :wink:
P.S. Tez bym sie cieszyl ze zwyciestwa nad ostatnim w tabeli Nastic. W koncu to wasza pierwsza wygrana od 3 ligowych spotkan :wink: I to w dodatku "spacerkiem" i "na totalnym lajcie" :wink: Przyjmij gratulacje od sfrustrowanego kibica Realu :wink:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 sty 2007, 11:19

makis pisze:Kolejna przepowiednia naszego forumowego Nostradamusa Szkoda tylko, ze sprawdzalnosc masz dosc slaba
P.S. Tez bym sie cieszyl ze zwyciestwa nad ostatnim w tabeli Nastic. W koncu to wasza pierwsza wygrana od 3 spotkan I to w dodatku "spacerkiem" i "na totalnym lajcie" Przyjmij gratulacje od sfrustrowanego kibica Realu

Masz cos do zarzucenia Barcelonie, od 3 spotkan. Fakt Atletico i Espanyol to nie Huelva. Wygrana 3-0 to spacerek, co innego po mocno naciaganym wolnym i grze, ktorej nie było.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 22 sty 2007, 11:22

wole poczytac - fuera capello po porazce z depor, hala capello po wygranej z zaragossa (po slabym meczu), fuera sedzia po odpadnieciu z betisem i hala sedzia po wygranej z mariolka (fajnie strzelac gola po wolnym ktorego nie powinno byc)

wole poczytac szefa wszystkich szczefow ktory pisal cos o piasku.

oczywiscie mozesz zyc w przekonaniu ze jest dobrze, real bedzie sie liczyl w walce o cos i rzadzil w lidze. ale tak nie bedzie. z villarreal znowu bedzie totalna meczarnia a oni akurat maja pilkarzy ktorzy czasem strzelaja gola

w meczu tym pewnie nie zagra ramos ktory skrecil sobie kostke. wiec jakos moja przepowiednia moze sie sprawdzic -

pisalem ze w meczach z sevilla, valencia i depor nie bedzie 3 wygranych realu. i mialem racje. pisalem tez o stylu jaki bedzie prezentowal reali tez mialem racje.

wiec dla odmiany zobacz sobie mecz barcelony z nastic (widziales? pewnie nie), pozniej wasz i porownaj

ps - nie widze zadnej podjarki z naszej strony po wygranej z nastic. wiec uznam twojego posta za kolejny objaw groznej choroby zakaznej zwanej frustru frustru

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 22 sty 2007, 11:45

rkoeman pisze:oczywiscie mozesz zyc w przekonaniu ze jest dobrze, real bedzie sie liczyl w walce o cos i rzadzil w lidze.
Jesli sadzisz, ze moim zdaniem w Realu dobrze sie dzieje, to masz chyba problemy z czytaniem ze zrozumieniem :wink:
rkoeman pisze: pisalem ze w meczach z sevilla, valencia i depor nie bedzie 3 wygranych realu.
Z tego co pamietam, twierdziles, ze z Valencia i Barca nie mamy zadnych szans (wspominales nawet cos o kaktusie). Co do stylu gry Krolewskich, to chyba wszyscy juz sie zdazyli do niego przyzwyczaic, tylko Ty po kazdym meczu jestes wielce zniesmaczony i piszesz teksty w stylu "kolejny nudny mecz", "typowa gra ala Capello", "Real znowu nic nie pokazal" i takie tam. Twoj upor mnie zadziwia :wink: Poza tym, przewidziec, ze Real nie zagra nastepnego spotkania w wielkim stylu nie jest zadna sztuka.
rkoeman pisze: uznam twojego posta za kolejny objaw groznej choroby zakaznej zwanej frustru frustru
Tacy juz jestesmy - sfrustrowani i agresywni :roll: Do tego mamy inne zdanie niz Ty, a to juz przestepstwo.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 22 sty 2007, 11:49

ale to ty masz jakis problem widze. zauwaz ze poza opisem stylu gry o kondolencjami nic nie pisalem do ciebie

to niejaki jarzyna sie napial piszac cos o piasku co silnie mnie ubawilo

ps - gdzie pisalem ze barca na pewno wygra z realem na sb? i ze valencia napewno wygra? pisalem tylko o serii meczow jakie czekaly real i okazalo sie ze przegral 2 z 3.

hmmm

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 sty 2007, 12:07

makis pisze:Co do stylu gry Krolewskich, to chyba wszyscy juz sie zdazyli do niego przyzwyczaic, tylko Ty po kazdym meczu jestes wielce zniesmaczony i piszesz teksty w stylu "kolejny nudny mecz", "typowa gra ala Capello", "Real znowu nic nie pokazal" i takie tam. Twoj upor mnie zadziwia

Nie odnosze takiego wrazenia, przynajmniej po reakcjach na SB.

Ogolnie jekiekolwiek porowannia nie maja sensu, bo Barca wygrała zdecydowanie, a Real wygrał bo musiał i sedzia o tym najwidoczniej wiedział. Jedune co mozna porownac Barca wygrała grajac piach 3-0 a Real 1-0.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 22 sty 2007, 12:13

rkoeman pisze:gdzie pisalem ze barca na pewno wygra z realem na sb?
A to nie Ty czasem twierdziles, ze jak Barca przegra na SB to Ci kaktus na rece wyrosnie :?: :wink:
A teraz powaznie. Chodzi mi po prostu o to, ze kazdy wie jaka jest sytuacja w Realu - nie ma stylu, sa konflikty, czystka itp. Blancos musza sie naprawde nameczyc, zeby wygrac jakis mecz. To wszyscy wiemy. Czasem jednak odnosze wrazenie, jakbys oczekiwal od Realu wiecej niz jego kibice :wink: Bo ciagle jest to samo - przed meczem mowa jak to bedzie trudno, a po meczu utyskiwanie na styl. A jak sie cieszymy ze zwyciestw, to probujesz nam wmawiac, ze twierdzimy ze w Realu jest spoko i mistrzostwo bedzie nasze (od razu podkreslam, ze nie podzielam optymizmu jednego z kolegow, ktory twierdzil ze "bedzie majster") :wink: . Zapewniam Cie, ze wiekszosc na tym forum jest swiadoma problemu :wink:

Co do Jarzyny, to na pewno sam odpowie na Twoje posty, nie musze go w tym wyreczac :wink: Nie przez to wlaczylem sie do rozmowy.

Jarzinho nie mam zamiaru porownywac obu klubow bo mija sie to z celem. A jesli chodzi o to "przyzwyczajenie sie", o ktorym pisalem to mialem raczej na mysli forum a nie kibicow w Hiszpanii.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 22 sty 2007, 12:31

nie. nie pisalem nic o gran derby - jako ze za duzo ich widzialem w zyciu i wiem ze mozna tam przegrac zawsze, niezaleznie od formy

pisalem tylko ze jak real wygra z valencia, sevilla i deporem (a bylky takie glosy) to wyrosnie mi kaktus

a ze nie wyrosl oznacza ze nie wygral

czy nie?

ps - podkreslam ze dyskusje te traktuje na poly zartobliwie dla samej drobnej napinki :D mam nadzieje ze ty tez? :D

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 22 sty 2007, 12:42

Sprawdzilem i wychodzi na to, ze obaj jestesmy w bledzie, bo w temacie o Gran Derby napisales dokladnie:
rkoeman pisze:jezeli real zagra tak jak chelsea w srode to na dloni wyrosnie mi kaktus
:lol:
rkoeman pisze:a ze nie wyrosl oznacza ze nie wygral
Tego, ze nie wyrosl nie udowodnisz :wink:
rkoeman pisze: ps - podkreslam ze dyskusje te traktuje na poly zartobliwie dla samej drobnej napinki :D mam nadzieje ze ty tez? :D
Jak najbardziej. Mam dzisiaj egzam, wiec musialem sie troche rozluznic :wink: Bez odbioru.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 22 sty 2007, 12:47

czyli tez mialem racje do real nie zagral jak chelsea

zrobier zdjecie moich dloni i dla porownania kaktusa ktorego hoduje i wkleje na forum :D

koniec offtopa

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”