elile
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 wrz 2017, 8:43
Czekam na podobne przykłady, gdzie właściciel czy prezes klubu miesiąc przed zwolnieniem obiecywał trenerowi nowy kontrakt i zapewniał go o wielkim zaufaniu. Dodam, że były to zapewnienia publiczne....Zico_FCI pisze: Z jednej strony trudno uwierzyć, że koleś bez żadnego doświadczenia zostaje trenerem. Z drugiej jakby miał być tylko dyrektorem to pewnie dostałby wiele ciekawszych proporcji
Nie wiem co w tym dziwnego, praktycznie w każdym klubie tak jest. Zresztą wtedy chyba nawet loczek nie zakładał takiego stocznia się i przejabania z szeryfami.
Bienias
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 wrz 2017, 10:33
Po trzech i pół roku pracy w Cracovii - po spełnieniu marzeń tysięcy kibiców - trener Wojciech Stawowy, podał się do dymisji...
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 14 wrz 2017, 10:44
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 14 wrz 2017, 11:04
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 14 wrz 2017, 11:36
emski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: EndriuK » 14 wrz 2017, 15:08
EndriuK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 14 wrz 2017, 16:12
Nie chodzi o nowy kontrakt, ale generalnie im prezes mocniej zapewnia o poparciu dla trenera tym bliżej jego zwolnienia. Tak było z Bergiem i Hasim.
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 18 wrz 2017, 14:14
Żewłakow został poproszony o porównanie Mioduskiego z Bogusławem Leśnodorskim. – Ten drugi na pewno nie bał się ryzyka. Obecny właściciel zdecydowanie woli stabilizację – powiedział były dyrektor sportowy mistrzów Polski. W ostatnich latach dużo mówiło się o budżecie Legii i jej sile finansowej. Żewłakow przyznał, że nie raz dziwił się tym informacjom. – Kilka razy przychodziłem do prezesa i pytałem: Ile tak naprawdę mam dukatów na ruchy? Odpowiedział: Co sobie naruchasz, to wydasz.
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 18 wrz 2017, 14:55
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: EndriuK » 18 wrz 2017, 15:21
EndriuK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 18 wrz 2017, 15:41
j1mmy

czarny samael
Zico_FCI
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin