Post Wyświetl pojedynczy post autor: _sympatyczny_andi_ » 22 sty 2007, 12:51
_sympatyczny_andi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 sty 2007, 13:04
Ja mam dzisiaj ciezki dzien, co to k... temat przemyslenia kibica._sympatyczny_andi_ pisze:Nie lubię ligi hiszpańśkiej z dwóch powodów, jest tu za dużo gwiazdorstwa! A drugi powód to ten, że Real Madryt zawsze oferuje największe sumy za genialnych piłkarzy.
Za kogo Real ostatnio zaoferował taka wielka kase i przebił kogos oferte._sympatyczny_andi_ pisze:Czytanie ze zrozumieniem się kłania, napisałem, że Real oferuje największe kwoty, a nie że kogoś kupił w ostatnim czasie.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _sympatyczny_andi_ » 22 sty 2007, 13:09
Jarzinho pisze:Real Madryt cos tam oferuje, jestes 3 lata z tyłu w tym temacie. Nie wiem kogo takiego genialnego Real ostatnio kupil, ale i tak to nie ten temat.
_sympatyczny_andi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 22 sty 2007, 13:20
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 sty 2007, 13:24
rkoeman pisze:za to w anglii nie placa za pilkarzy, nie oferuja kosmicznych sum za nawet slabych pilkarzy i nie ma gwiazdorzenia
wiec jaka lige lubisz? polska? azerska? bo we wzystkich liczacych sie ligac placi sie wielka kase i wymage wielkich gwiazd (z zachowaniem odpowiednich proporcji)
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _sympatyczny_andi_ » 22 sty 2007, 13:24
Wytłumaczę to łopatologicznie. Chodzi o to, że Real zawsze przebija oferty innych drużyn, a jak się znalazł van Nistelrooy w Realu? Wszystko za sprawą pieniędzy, a ty dalej nie rozumiesz i będziesz brnął w ślepą uliczkę aż do końca. Jeśli nie posiadasz wiedzy piłkarskiej, to się nie wypowiadaj, bo jak widzisz skrytykować kogoś jest bardzo łatwo, tylko coś dodać do tematu o wiele trudniej.Jarzinho pisze:Za kogo Real ostatnio zaoferował taka wielka kase i przebił kogos oferte.
_sympatyczny_andi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 22 sty 2007, 13:24
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 sty 2007, 13:30
_sympatyczny_andi_ pisze:Wytłumaczę to łopatologicznie. Chodzi o to, że Real zawsze przebija oferty innych drużyn, a jak się znalazł van Nistelrooy w Realu? Wszystko za sprawą pieniędzy, a ty dalej nie rozumiesz i będziesz brnął w ślepą uliczkę aż do końca. Jeśli nie posiadasz wiedzy piłkarskiej, to się nie wypowiadaj, bo jak widzisz skrytykować kogoś jest bardzo łatwo, tylko coś dodać do tematu o wiele trudniej.
To ostatnio jest najlepszym słowem, bo ot rozni Barcelone od Realu, my gramy nieco ponizej mozliwosci od 2-3 spotkan, Real od 3-4 lat.Krzysztof Jarzyna pisze: Oczywiscie rozumiem, ze mozesz nie przyjmowac do wiadomosci stylu gry jaki prezentuje ostatnio Twoja superhiperextramagiczna druzyna,
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 22 sty 2007, 13:36
No i wlasnie pokazales to o czym pisalem i co mnie bardzo bawi. Dzieki Jarzinho jestes goscJarzinho pisze:To ostatnio jest najlepszym słowem, bo ot rozni Barcelone od Realu, my gramy nieco ponizej mozliwosci od 2-3 spotkan, Real od 3-4 lat.
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _sympatyczny_andi_ » 22 sty 2007, 13:36
Jarzinho pisze:Pisąłes cos o genialnych pilkarzach i przebijaniu ofert, no nie wiem czy to taki dobry przykład. Kogo jeszcze oferte Real za genialnego pilkarza ostatnio przebił.
_sympatyczny_andi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 sty 2007, 13:43
_sympatyczny_andi_ pisze:Jestem tak wkurzony, człowiek wchodzi żeby porozmawiać o piłce, a tu od razu zostaje skrytykowany za swoją wiedzę piłkarską.
To miala byc zacheta do rozmowy, dyskusji, jesli tak to cie przepraszam, podaj adres wysle ci kwiaty._sympatyczny_andi_ pisze:Nie lubię ligi hiszpańśkiej z dwóch powodów, jest tu za dużo gwiazdorstwa! A drugi powód to ten, że Real Madryt zawsze oferuje największe sumy za genialnych piłkarzy.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 22 sty 2007, 13:44
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _sympatyczny_andi_ » 22 sty 2007, 13:51
I co, znowu krytyka? Chyba jestem dorosłym człowiekiem, i wiem, co mogę a co nie. Ja tu publikuję swoje przemyślenia piłkarskie, a tu od razu wyciągasz przeciwko mnie ciężkie działa. Czy nie możecie napisać choć zdania o piłce nożnej bez krytykowania kogoś? Ja nikogo nie krytykuję i tak powinno być, ale widać, mało wiecie o piłce, żeby móc prowadzić ze mną dyskusję.Krzysztof Jarzyna pisze:_sympatyczny_andi_ wytlumacze Ci to najprosciej jak mozna - po pierwsze - piszesz o Realu w temacie o Barcelonie i juz tu napotykamy na pewien zgrzyt, gdyz te tematy - o zgrozo! - roznia sie nieco od siebie.
Po drugie - piszesz cos o swojej wiedzy pilkarskiej, ale jezeli sprowadza sie ona do stwierdzenia, ze Real kupuje drogich pilkarzy to szczerze mowiac jest dla mnie (i mysle, ze nie tylko dla mnie) tak porazajaca swoja glebia, ze lepiej nie podejmowac polemiki. Po trzecie - przyjmujesz zbyt agresywny styl wypowiedzi, i wkurzasz sie o byle co. Posluchaj 'gimmi, gimmmi, gimmi' czy jakos tak, ewentualnie pusc sobie Lennona, bo jego chyba tez lubisz i moze troche emocje opadna. Forum dyskusyjne ma to do siebie, ze sie dyskutuje, a czasem wytyka komus jego infantylnosc czy tez infantylnosc jego stwierdzen. Ale masz racje, Real kupuje drogich pilkarzy. Jest zly.
Teraz malutkie lekarstwo - przechodzisz ze swoimi teoriami do tematu o Realu, zaczynasz myslec co piszesz aby nie narazic sie na smiesznosc i ogolnie zaczynamy sie bawic nieco inaczej. Aaaa i wczesniej regulamin bysmy prosili przeczytac. To tyle, ciumy.
_sympatyczny_andi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 22 sty 2007, 14:09
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 sty 2007, 14:15

Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio