Forza INTER !!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 21 sty 2007, 22:11
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 21 sty 2007, 22:30
Nie zgadzam się z tym. Jeden silny Inter nie świadczy o poziomie całej ligi. Nie macie sobie równych w tym sezonie i to jest fakt, ale kto jest po Interze?? Jak to się mówi- długo, długo nic. Życzę powodzenia w LM, jeśli utrzymacie formę i przełożycie ją na LM, to może się udacoco pisze:jak jakas włoska druzyna wygra LM to wtedy nikt nie powie ze Serie A była słaba
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 22 sty 2007, 13:28
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 22 sty 2007, 14:35
nie chodziło mi tutaj o Intermaestro pisze:Nie zgadzam się z tym. Jeden silny Inter nie świadczy o poziomie całej ligi.
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 22 sty 2007, 20:16
coco pisze:a co w wypadku gdy np Milan wygra LM ? wtedy tez napiszesz ze Serie A była słaba ?
I sam sobie odpowiedziałeśnie chodziło mi tutaj o Inter
Capellococo pisze:jak skomentowac to ze gra Barcelony okresla sie jako wielka a Realu jako tragincza skoro galacticos sa zaraz za katalonczykami
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 22 sty 2007, 21:31
zwalajac wine na Capello troche mnie rozsmieszasz ... uwazasz ze trener który lata trenował w serie a od razu po przejsciu do ligi hiszpanskiej zrobi cód z Realem ? nie wydaje mi sie ... widac po nim ze musi poznac druzyne ...maestro pisze:Capello Łypiący I wszystko jasne
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 22 sty 2007, 22:40
No nie przesadzajmycoco pisze:cód z Realem
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 23 sty 2007, 1:07
A dlaczego nie?? Przecież to też świadczy o poziomie, czyż niecoco pisze:po 1 mylisz pojecia ... dlaczego mieszasz do tego infrastruktury poszczególnych klubów ?
Właśnie... Nie ważne czyja to wina, zarządzania, nie zarządzania... Ważne, że to sie odbija na lidze!! Lyon i długo nic, Lyon zdobył bodaj 5 mistrzostw pod rządpiszesz ze Lyon sieje postrach w Lm i ze Monaco grało w filnale i to nie oznacza ze liga jest mocna ... widocznie chyba jednak była mocna ... skoro potrafili wyeliminowac potezne tuzy wiec cos musiało byc na rzeczy ... widzisz Lyon cały czas opiera sie na graczach z ligi francuskiej ... czasem tylko sciagna kogos spoza europy ale reszta to najlepsi z tej ligi ... a to ze z Lyonem sie nikt nie równa to wina złego zarzadzania druzynami ... bo np taki OM ma kase i aspiracje ale niestety sa zle zarzadzani
I Ty mówisz, że Cię rozśmieszyłem?? Czy sukces, zwycięstwo jednej drużyny w LM, może dokładnie zweryfikować poziom ligi, w której gra około 20 klubów, w której mecze rozgrywa się co kilka dni?? Czy ewentualny sukces powiedzmy Interu, może świadczyć o poziomie powiedzmy Milanu, Romy, Palermo i innych drużyn, grających w Serie A?? To tak na prosty rozumcoco pisze:LM zweryfikuje poziom Serie A
I jeszcze raz się powtórzę, nie ważne, czyja to wina... Każdy ma jakiś powód. Ważne, że odbija się na lidze. Bo przecież się do cholery odbija, prawda??coco pisze:a to ze w lidze Milan i Roma odstaja od Interu to tylko i wyłacznie ich wina ... gdyby prezes Romy nie skapił grosza rzymianie posiadali by wystarczajaco mocna ławke aby walczyc jak równy z równym z Interem ... przypadek Milanu jest inny ... tam wine sie zwala na ujemne punkty i odejsce Shevy ... ale nikt nie wspomi o złym przygotowaniu do sezonu
Aż taki zabawny jestem??coco pisze:maestro napisał:
Capello Łypiący I wszystko jasne
zwalajac wine na Capello troche mnie rozsmieszasz ... uwazasz ze trener który lata trenował w serie a od razu po przejsciu do ligi hiszpanskiej zrobi cód z Realem ? nie wydaje mi sie ... widac po nim ze musi poznac druzyne ...
ale po czesci nie odpowiedziałes mi na pytanie .... zwiazane własnie z gra Barcy i Realu
Słaba, to pojęcie względne... Nie mam na celu obnażania słabości Serie A, zrównywania jej z francuską, niemiecką czy innymi na podobnym poziomie, ale czy naprawdę nie uważacie, że poziom jest niższy, w stosunku do poprzednich lat??Chlopaczek pisze:Dla mnie ona nie jest slaba.Jest po prostu inna.Czynniki ksztaltujace taki stan rzeczy sa znane.Huragan przeszedl ale konczymy sprzatac i zaczynamy odbudowe.
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 23 sty 2007, 1:29
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 23 sty 2007, 9:11
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 23 sty 2007, 9:36
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 23 sty 2007, 10:16
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 23 sty 2007, 10:29
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 23 sty 2007, 12:33
Tutaj muszę jeszcze sprostować, że chodziło mi o płatnego morderce, bo z tym seryjnym to nie tak troche bez sensu.Babel pisze:To tak jakby seryjny morderca myślał nad swoimi ofiarami. Można ogłupieć.
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 23 sty 2007, 15:17
Odpowiedź na to pytanie znajdziesz w moich poprzednich postach. O tu np.Zico_FCI pisze:maestro Czy według Ciebie Serie A wczoraj (czyt. w zeszłym sezonie) była potężna i wspaniała, a dzisiaj (czyt. w tym momencie) jest słaba i beznadziejna ? Degradacja Juventusu może i przyszła z dnia na dzień, ale pozostałe aspekty, które wymieniłeś, i które mają świadczyć o jej słabości już nie.
Naprawdę z łezką w oku wspominam czasy, kiedy o tytuł walczyło kilka klubów do ostatniej kolejki... Klubów, które grały na porównywalnym, wysokim poziomie. Liczba tych klubów spadała z roku na rok, jedne bankrutowały, inne wyprzedawały zawodników itp. a liga traciła z roku na rok. Nie na darmo słabsze kluby buntowały się, że dostają ochłapy z praw itd.maestro pisze:Zobacz ile klubów walczyło o tytuł jeszcze kilka lat temu- Juve, Milan, Inter, Roma, Lazio, Viola, Parma- grały na podobnym poziomie i w gronie faworytów wymieniało się każdą z tych ekip. Zdobywały puchary, LM, UEFA... Ba, dochodziło do włoskich finałów! a szlagiery były rozgrywane co 2-3 kolejki... Teraz liczba faworytów, do zdobycia scudetta, spada z roku na rok. Najpierw dominacja Juventusu i Milanu, do tego z pomocą Rolling Eyes Aż teraz został tylko Inter Razz Wink
I to właśnie staram się przekazaćBabel pisze:Brak Juve jest zauważalny, jednak nigdy gra jednej drużyny nie świadczyła o poziomie całej ligi. Ani gdy mistrzostwa zdobywało(?) Juve, ani gdy lideruje Inter.
Niektórzy, czyli pewnie jaBabel pisze:Fakt afera, degradacja Juve, ujemne punkty, odejście kilku klasowych graczy miało wpływ i pewnie po dzisiejszy dzień jeszcze wpływa na forme tabeli i gre drużyn. Ale nie miało aż takiego wpływu na poziom sportowy jak to niektórzy przedstawiają.
maestro
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio