Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 22 wrz 2013, 15:58
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 22 wrz 2013, 15:59
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 22 wrz 2013, 16:00
Już Ci powiem co młodzież widzi w tym fajnego. Większość nastolatków zaczynać palić papierosy(oraz część trawkę) i pić dla szpanu. Imprezują aby poczuć się dorosłym i szanowanym. Znajomi jak planują wakacje to po to aby się gdzieś najebać. Jak dla Mnie skrajny alkoholizm to już jest. Wcale nie byłbym przeciwny gdyby pełnoletność była od 21 roku życia w Polsce. Może część z nich zmądrzałaby.EnJoy's pisze:Zastanawia mnie co jest w tym takiego fajnego
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 wrz 2013, 16:01
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 wrz 2013, 16:03
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 22 wrz 2013, 16:06
Na coś trzeba zrzucić? A możę dlatego że ludzie lubią alkohol? Może dlatego żę lubią palić? Sam nie pale, ale oczywiście rozumiem że ktoś pali. Pić i palić do szpanu można jak sie ma 15 lat.Mirek15 pisze:Już Ci powiem co młodzież widzi w tym fajnego. Większość nastolatków zaczynać palić papierosy(oraz część trawkę) i pić dla szpanu. Imprezują aby poczuć się dorosłym i szanowanym. Znajomi jak planują wakacje to po to aby się gdzieś najebać. Jak dla Mnie skrajny alkoholizm to już jest. Wcale nie byłbym przeciwny gdyby pełnoletność była od 21 roku życia w Polsce. Może część z nich zmądrzałaby.EnJoy's pisze:Zastanawia mnie co jest w tym takiego fajnego
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 22 wrz 2013, 16:12
Nie sprecyzowałem. O nastolatków chodziło mi w szczególności tych do 18 roku życia, a szczególnie tych w okolicach 15 roku życia, a mnie więcej wtedy większość moich znajomych zaczęła sięgać po używki.Dudek pisze:Na coś trzeba zrzucić? A możę dlatego że ludzie lubią alkohol? Może dlatego żę lubią palić? Sam nie pale, ale oczywiście rozumiem że ktoś pali. Pić i palić do szpanu można jak sie ma 15 lat
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 22 wrz 2013, 16:17
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 22 wrz 2013, 16:35
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 wrz 2013, 17:44
ponoć miałem jakiś krwotok żołądka, na razie kroplówki, jutro szczegółowe badania.emdżej pisze:cloner co Cię dopadło, że w szpitalu wylądowałeś? Chociaż jakiś porządny macie tam w Bytomiu?
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 22 wrz 2013, 17:48
Widzę, co się dzieje w USA i ci powiem, że nic by to nie dało, a nawet byłoby gorzej, bo w wieku 20 lat ludzie dalej by się zachowywali z alkoholem jak 17-latki teraz w Polsce, bo to niedostępne więc fajniejsze itp.Mirek15 pisze: Wcale nie byłbym przeciwny gdyby pełnoletność była od 21 roku życia w Polsce.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 22 wrz 2013, 17:54
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 22 wrz 2013, 22:34
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 23 wrz 2013, 0:35
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 23 wrz 2013, 5:59
j1mmy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin