Tak to prawda. Prawdą jest też to, że stara Ronaldo adoptowała Cristiano Ronaldo.RVN10 pisze:Mianowicie, czy Joe Cole i Ashley Cole to bracia? Czy prawdą jest, że A. Cole został kiedyś adoptowany przez rodziców Joe.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 11 cze 2008, 23:38
Tak to prawda. Prawdą jest też to, że stara Ronaldo adoptowała Cristiano Ronaldo.RVN10 pisze:Mianowicie, czy Joe Cole i Ashley Cole to bracia? Czy prawdą jest, że A. Cole został kiedyś adoptowany przez rodziców Joe.
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 cze 2008, 23:39
Martinho pisze:Czlowiek ktory sam sobie odbiera zycie jest dla mnie zerem.
Rozumiem, że panowie korzystają z zasobnych zasobów intelektualnych pisząc takie opinie. Miejcie nadzieję, że nie zostanie to poszerzone o doświadczenia własne, czyli taką właśnie śmierć bliskiej osoby.bellus pisze:Zgadzam się z Martinho
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 11 cze 2008, 23:51
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 cze 2008, 23:54
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 12 cze 2008, 0:42
twardziel wielki się znalazł... żałosny jesteś koleśMartinho pisze:http://sport.onet.pl/0,1248708,1767553,wiadomosc.html
Czy takie tchorzostwo jak powieszenie sie to jest wg onetu smierc tragiczna?
Tardelli

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 12 cze 2008, 0:50
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 12 cze 2008, 7:48
To ty jestes zalosny z takimi wypowiedziami. Tchorzostwo i ucieczka od problemow.... Nie pomyslal ze sa ludzie ktorzy beda za nim tesknic. Ze moze im tym wyrzadzic krzywde. Ale ty widze ze jestes za odieraniem sobie zycia. Ciekawe czy tolerujesz mniejsze zlo jakim jest homoseksualizm i aborcja.Tardelli pisze:twardziel wielki się znalazł... żałosny jesteś koleś
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 12 cze 2008, 8:21
piwus pisze:Rozumiem, że panowie korzystają z zasobnych zasobów intelektualnych pisząc takie opinie. Miejcie nadzieję, że nie zostanie to poszerzone o doświadczenia własne, czyli taką właśnie śmierć bliskiej osoby.
Internet - piękna rzecz. Wszystko można zmelać w zaciszu własnego domu i dodatkowy bonus - nikt nie musi po tym sprzątać.
bellus
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 12 cze 2008, 17:45
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 12 cze 2008, 22:48
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 12 cze 2008, 22:50
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 12 cze 2008, 22:52
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 12 cze 2008, 22:54
Nie bedziesz mi rozkazywal gdzie mam wyjezdzac i czy mam sie odzywac niepytany. Frustracie.myhalek_acm pisze:Ty Martinhio to Niemiec wyjedz i wogle sie nie odzywaj nie pytany .
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 12 cze 2008, 22:55
myhalek_acm
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio