Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 269

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 11 cze 2008, 23:38

RVN10 pisze:Mianowicie, czy Joe Cole i Ashley Cole to bracia? Czy prawdą jest, że A. Cole został kiedyś adoptowany przez rodziców Joe.
Tak to prawda. Prawdą jest też to, że stara Ronaldo adoptowała Cristiano Ronaldo.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 cze 2008, 23:39

Martinho pisze:Czlowiek ktory sam sobie odbiera zycie jest dla mnie zerem.
bellus pisze:Zgadzam się z Martinho
Rozumiem, że panowie korzystają z zasobnych zasobów intelektualnych pisząc takie opinie. Miejcie nadzieję, że nie zostanie to poszerzone o doświadczenia własne, czyli taką właśnie śmierć bliskiej osoby.

Internet - piękna rzecz. Wszystko można zmelać w zaciszu własnego domu i dodatkowy bonus - nikt nie musi po tym sprzątać.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 11 cze 2008, 23:51

Ogólnie to wieszają się ludzie po prostu słabi.

Łatwo napisać że są zerami ale coś ich przerasta a gdy bliska osoba zrobić coś takiego nie powiesz że była zerem zwłaszcza jeśli np. nie będziesz znał przyczyny.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 cze 2008, 23:54

Od tego jest rodzina/przyjaciele. Ten kumpel do ktorego Adam pisal esa pokpil sobie zamiast przyjsc i pogadac z nim. Tez sie zle zachowal.

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 12 cze 2008, 0:42

Martinho pisze:http://sport.onet.pl/0,1248708,1767553,wiadomosc.html

Czy takie tchorzostwo jak powieszenie sie to jest wg onetu smierc tragiczna?
twardziel wielki się znalazł... żałosny jesteś koleś

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 12 cze 2008, 0:50

Mieszkasz w katolickim kraju i nie wiesz, że życie może odebrać jedynie Bóg ? Wstyd mi za takich innowierców !

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 12 cze 2008, 7:48

Tardelli pisze:twardziel wielki się znalazł... żałosny jesteś koleś
To ty jestes zalosny z takimi wypowiedziami. Tchorzostwo i ucieczka od problemow.... Nie pomyslal ze sa ludzie ktorzy beda za nim tesknic. Ze moze im tym wyrzadzic krzywde. Ale ty widze ze jestes za odieraniem sobie zycia. Ciekawe czy tolerujesz mniejsze zlo jakim jest homoseksualizm i aborcja.

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 12 cze 2008, 8:21

piwus pisze:Rozumiem, że panowie korzystają z zasobnych zasobów intelektualnych pisząc takie opinie. Miejcie nadzieję, że nie zostanie to poszerzone o doświadczenia własne, czyli taką właśnie śmierć bliskiej osoby.

Internet - piękna rzecz. Wszystko można zmelać w zaciszu własnego domu i dodatkowy bonus - nikt nie musi po tym sprzątać.

Może zero to zbyt mocne określenie, ale zgadzam się w negatywnej ocenie samobójców. Jak, ktoś kiedyś napisał samobójstwo to decyzja o niepodejmowaniu już więcej żadnych decyzji. Więc trudno tutaj mówić, że to jest chwalebne czy piękne. To nie jest samobójstwo w trakcie wojny - gdy bitwa jest już przegrana i nie chce się iść do niewoli. Tylko w jakimś tam sensie tchórzostwo od życia, zwykłego, normalnego - bo normalne życie to są problemy.

Też mam nadzieję, że nie zostanie to poszerzone o wiedzę odnośnie moich bliskich. Jednak nie widzę nikogo z moich znajomych, kto nie chciałby walczyć / nie chce walczyć.

Jeszcze kwestia kulturowa - samobójstwo poza kwestią utraty honoru i przegrania wojny, we wszystkich kręgach kulturowych była / jest źle odbierane. To teraz wykształciła się moda na współczucie i zrozumienie...

Kolejna kwestia to oddzielenie płaszczyzny jakim był człowiekiem Ledwoń (tutaj przyznaję się, zbyt szybko podczepiłem się do odpowiedzi o zerze) od tego jak oceniam samom decyzję o samobójstwie.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 12 cze 2008, 17:29

A może Ledwoń był emo?

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 12 cze 2008, 17:45

Siedzi facet w fotelu i ogląda na Euro 2008 mecz Polska - Austria. 5. minuta meczu - Smolarek strzałem w długi róg pokonuje austriackiego bramkarza. 12 minut później Murawski główką na 2:0. W 28. minucie po golu Krzynówka z rzutu wolnego jest już 3:0!!!! Nagle ktoś go szarpie za koszulkę i słyszy głos. - Kupiłeś marchewkę?? Marchewkę się pytam czy kupiłeś!!!!!!
:lol:

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 12 cze 2008, 22:48

Tego Sedziego to powinni wpuscic na nasza trybune po meczu . Zasrany pedał . Jego kraj na Euro nie gra to kurde wyzywa sie pedofil. No i po naszym awansie :x

wp // fieldy

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 12 cze 2008, 22:50

Ty lepiej martw sie o to czy liceum cie przyjmie a nie ublizasz ludziom na forum. Czemu nie nawrzeszczysz na liniowego i nie powyzywasz go jezeli popelnil blad przy bramce dla nas?

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 12 cze 2008, 22:52

Ty Martinhio do Niemiec wyjedz i wogle sie nie odzywaj nie pytany . Ludziom a to byl normanly czlowiek bo nie bardzo chyba :?: :roll:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 12 cze 2008, 22:54

myhalek_acm pisze:Ty Martinhio to Niemiec wyjedz i wogle sie nie odzywaj nie pytany .
Nie bedziesz mi rozkazywal gdzie mam wyjezdzac i czy mam sie odzywac niepytany. Frustracie.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 12 cze 2008, 22:55

Tylko okreslam fakty . A skoro zauwazasz moja frustracje to po co mnie zaczepiasz ? Bez odbioru bo i po co ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”