Forumowe problemy techniczne (zbiorczy) - Strona 28

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 07 gru 2005, 19:39

Tobik33 pisze:Prubuje i nic tu masz screena:
http://img460.imageshack.us/img460/5959/screen5pz.jpg
No to w takim razie nie wiem :roll:
Więc musisz chyba tylko brać "cytuj" i niepotrzebne zdania usuwać stamtąd.
Spytaj się albo poczekaj aż ci jakiś mod/admin odpowie :wink:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 08 gru 2005, 23:14

kurde od wczoraj mam takie cos że jak wchodze na ostatnią stronę jakiegoś tematu, to i tak otwiera mi się przedostatnia albo jeszcze gdzies wczesniej :?

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 09 gru 2005, 8:46

Pasztet pisze:kurde od wczoraj mam takie cos że jak wchodze na ostatnią stronę jakiegoś tematu, to i tak otwiera mi się przedostatnia albo jeszcze gdzies wczesniej :?
Mam dokładnie to samo :( Może szanowni Admini, bądź moderatorzy oświecą nas biedny zwykłych szarych userów? :wink:

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 09 gru 2005, 9:07

Więc to jest tak. Jeśli wchodzi Wam w niektórych tematach na przedostatnie strony to nie ma strachu - to są ostatnie posty danego tematu. Z tego co pamiętam to były już takie problemy w przeszłości i Dzidzius zmieniał coś w kodzie, ale jak widać nie udało się tego zażegnać. Na wszelki wypadek możecie napisać nazwy tych tematów to Dzidzius się być może temu przyglądnie, ale przecież można z tym żyć.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 09 gru 2005, 10:24

Mnie bardziej martwi problem innego rodzaju. Mianowicie gdy probuje wchodzic do tematow w dzialach gry forumowe, hide park czy hiszpania wyswietla mi komunikat ze dany post nie istnieje. Z tego co pamietam rowniez ten problem Dzidzius probowal naprawiac w kodzie ale chyba nie wiele z tego wyszlo :bicz2:

Awatar użytkownika
rymownik
Czerwony Diabeł

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 09 gru 2005, 13:27

Mam bardzo podobny problem. Wchodząc do działu "Śmieszne fotki" otwiera mi się 16 strona, chociaż ostatnią jest 18"

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 09 gru 2005, 16:08

Pisakk pisze:Więc to jest tak. Jeśli wchodzi Wam w niektórych tematach na przedostatnie strony to nie ma strachu - to są ostatnie posty danego tematu. Z tego co pamiętam to były już takie problemy w przeszłości i Dzidzius zmieniał coś w kodzie, ale jak widać nie udało się tego zażegnać. Na wszelki wypadek możecie napisać nazwy tych tematów to Dzidzius się być może temu przyglądnie, ale przecież można z tym żyć.
no właśnie nie, bo jak wchodze na tą prawdziwą ostatnią to są nowsze posty więc coś z odsyłaczami nie tak chyba

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 09 gru 2005, 16:15

Przyjrzę sie temu problemowi ale niestety nie w najbliższych dniach dlatego póki co musicie dzielnie sobie radzić z tymi trudnościami.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 10 gru 2005, 9:06

Czemu taki Smithu z ponad 600 komentarzami ma rangę rezerwowy , a ja z 3xx mam Pierwszy skład? :lol:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 gru 2005, 22:27

Diamen23 pisze:Czemu taki Smithu z ponad 600 komentarzami ma rangę rezerwowy , a ja z 3xx mam Pierwszy skład? Laughing

Bo Smitu chyba sobie kiedyś zażyczył, aby nie mieć tych gwiazdek pod nickiem...i tak mu zostało ;)

Ja mam pytanie...otóż gdy wyświetla mi sięnowy post w temacie 'F.C. Barceolna' i chcę na niego wejść to piszę mi, że nie istnieją żadne posty tego typu czy jakoś tak. A jak wchodzę tak Strona Głowna/Hiszpania/F.C. Barcelona to wtedy mi się pokazuję post tego gościa. Kapisz mniej więcej o co chodzi :> ?

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 16 gru 2005, 22:30

bagg pisze:Ja mam pytanie...otóż gdy wyświetla mi sięnowy post w temacie 'F.C. Barceolna' i chcę na niego wejść to piszę mi, że nie istnieją żadne posty tego typu czy jakoś tak. A jak wchodzę tak Strona Głowna/Hiszpania/F.C. Barcelona to wtedy mi się pokazuję post tego gościa. Kapisz mniej więcej o co chodzi
No jest jakis blad, bo u mnie tez tak jest. Ale na poprawe pewnie trzeba bedzie poczekac, bo poki co DziDziuS nie mial dostepu do neta (nie wiem jak dlugo to jeszcze potrwa) a raczej tylko on moze cos z tym zrobic :roll: Tak wiec pozostaje uzbroic sie w cierpliwosc i jakos to znoscic...

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 16 gru 2005, 22:31

bagg pisze:Ja mam pytanie...otóż gdy wyświetla mi sięnowy post w temacie 'F.C. Barceolna' i chcę na niego wejść to piszę mi, że nie istnieją żadne posty tego typu czy jakoś tak. A jak wchodzę tak Strona Głowna/Hiszpania/F.C. Barcelona to wtedy mi się pokazuję post tego gościa. Kapisz mniej więcej o co chodzi ?
No ja mam dokładnie to samo, i to się dzieje tylko w tym temacie w innych mi się tak nie zdarza. Za każdym razem jak pojawia się nowy post, wchodzę do tematu i wyskakuje " nie istnieją żadne posty...".
Widocznie coś jest nie tak z tym tematem :?

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 gru 2005, 22:34

Juv pisze: No ja mam dokładnie to samo, i to się dzieje tylko w tym temacie w innych mi się tak nie zdarza. Za każdym razem jak pojawia się nowy post, wchodzę do tematu i wyskakuje " nie istnieją żadne posty...".
Widocznie coś jest nie tak z tym tematem Confused

Może to kara za_za dużą napinkę tym temacie :lol:

Krzysztof Jarzyna pisze:No jest jakis blad, bo u mnie tez tak jest. Ale na poprawe pewnie trzeba bedzie poczekac, bo poki co DziDziuS nie mial dostepu do neta (nie wiem jak dlugo to jeszcze potrwa) a raczej tylko on moze cos z tym zrobic Rolling Eyes Tak wiec pozostaje uzbroic sie w cierpliwosc i jakos to znoscic...

Ok...uzbrajam się ;) A myślałem, że to tylko tak u mnie.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 17 gru 2005, 11:46

Diamen23 pisze:Czemu taki Smithu z ponad 600 komentarzami ma rangę rezerwowy , a ja z 3xx mam Pierwszy skład?

To dopiero dziwne :?
bagg pisze:Smitu chyba sobie kiedyś zażyczył

Zgadza sie ;)
bagg pisze:Może to kara za_za dużą napinkę tym temacie

Nie gadaj to po prostu blad, przeciez nie mozemy byc karani za cos takiego :cry:

A tak w ogole to powaznie sie zapytuje, czemu w dalszym ciagu mam range rezerwowy? Znudzila mi sie troche :D

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 18 gru 2005, 13:40

Mam pytanie [tylko się nie śmiejcie :oops: ]
Jak się usuwa posta :?: Bo kiedyś było do tego chyba oddzielne polecenie Usuń obok Zmień... A teraz nie ma [przynajmniej u mnie :roll: ]
Może ktoś mi pomóc :?:

Ewentualnie proszę któregoś moda o usunięcie mojego posta w temacie Zwała, bo przy wysyłaniu błąd wyskoczył i dzisiaj dopiero zauważyłem, że dwa razy to samo wysłało... Albo może po sobocie podwójnie widze 8)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”