Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 14 lis 2006, 16:52
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pietrek861 » 14 lis 2006, 18:46
czy takie pewne to nie wiem, Lechowi Odra nigdy nie leżała...davciol pisze:PEWNE zwyciestwo
ale Kikut nie jest przecież stworzony do gry w obronie, zreszta Wasyl chyba też nie za bardzo, nawet sam Franz powiedział że wolałby zamienić to co Wasilewski nastrzelał goli na jego lepsza gre w obronie.davciol pisze:Zespol bez Wasilewskiego wyglada bardzo dobrze, mam nadzieje ze mimo powolanie do repry nie zagra w Wodzislawiu
oooo, widze że nie jestem tu jedynym Lubończykiem na forumdavciol pisze:Skąd: Luboń
pietrek861
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 lis 2006, 14:57
oraz JAVIER VILLARREAL
obaj z klubu Libertad 

Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fiu » 19 gru 2006, 14:03
fiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 gru 2006, 16:21
fiu pisze: to takie szukanie po omacku.

Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 19 gru 2006, 17:26
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 gru 2006, 17:30
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 19 gru 2006, 18:22
Nie chodziło mi o statystyki ale gdy w kandydaturach był nasz bohater i superstrzelec Matusiak oraz największa gwiazda i objawienie ligi Błaszczykowski nie patrzyłem na resztę, bo byłem w 100% przekonany, że między nimi rostrzygnie się zwycięstwo. Szczerze, gdy pokazali kandydatów w Polsat Sporcie obstawiałem.fieldy pisze:szokiem ? dlaczego ? przecież całą rundę prowadził Lecha [który grał momentami bardzo widowiskowo], mecze z udziałem Kolejorza były chyba najbardziej emocjonujace, zawsze dużo goli, goli pieknych, w dramatycznych okolicznościach. etc.
A Sam Reiss zdaje się w pkt Kanadyjskiej w naszej lidze prowadzi [choć tutaj moge się mylić]
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 gru 2006, 17:35
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 27 gru 2006, 17:47
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 gru 2006, 19:25
Tak na marginesie, do kiedy Piotr Reiss ma kontrakt z Lechem?
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 27 gru 2006, 20:58
No ja jeszcze nie wiem kogo sciagne albo raczej co z kogo, ale pracuje nad tym w sylwestra powinno sie udacJarzinho pisze:Kogo sciagie Franz
Zatrzymanie Zakrzewskigo to bardzo dobre posuniecie ze strony Lecha dobry skuteczny zawodnik przyda sie Lechowi.Jarzinho pisze:Zbigniew Zakrzewski przedłuzyl wygasajacy kontrakt o 3 lata
Fakt Piotr Reiss to klasowy zawodnik bedzie ciezko go zastapic.Jarzinho pisze:Dla mnie najbardziej wartosciowy pilkarz naszej ligi od czasu trio Szymek-Żuraw-Franek, nie tylko strzela ale i jest w czołowce asystentow.
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 sty 2007, 23:24
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 sty 2007, 18:37

Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 09 sty 2007, 21:08
franz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio