Ale na seniorów im się to nie przekłada
Szkoda, że nie zagrałam na nich. Przed meczem z Hiszpanią gadałam, że wygrają to Euro, no i zapomniałam zagrać...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 28 cze 2025, 23:38
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 28 cze 2025, 23:53
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 08 paź 2025, 10:57
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 08 paź 2025, 11:22
BadBoy
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu2 » 08 paź 2025, 12:14
Ta impreza miała super aurę gdy odbywała się w wakacje, wtedy przyjeżdżali na nią najlepsi prospekci na świecie - teraz przecież nie ma szans żeby taki Estevao tutaj wystąpił, a kiedyś grali Messi, Aguero, Pato czy Saviola. Ciężko z tego powodu też to śledzić, oglądnąłem mecz Argentyny (która akurat wystawiła mocny skład) z Włochami - i jedynie tego Liberariego u Włochów ze słyszenia znam. Estevao, Endrick, Reis, którego kupiło City gra na wypożyczeniu w Girone - parę fajnych talentów mają ci Brazylijczycy.Zygmunt-1 pisze: ↑08 paź 2025, 10:57Aktualnie rozgrywane są mecze 1/8 finału. Po fazie grupowej odpadły reprezentacje Nowej Zelandii, Panamy, Kuby, Nowej Kaledonii oraz Brazylii. Ci ostatni jakoś nie pasują do towarzystwa, ale może nie mają zdolnej młodzieży, którą warto było wystawiać w tej kadrze? Pewnie kilku wonderkidów by się znalazło, ale oni już grają lub lada moment będą grać w seniorskich klubach i dorosłej kadrze, więc kto by się przejmował jakimś U20.
My po raz ostatni graliśmy w 2019 roku, bo byliśmy gospodarzem. Wtedy na ustach całego świata znalazł się pewien Norweg, aktualnie grający w Manchesterze City. Zerknąłem na najlepszych strzelców poprzedniej edycji i w sumie szału nie ma.
Bernabeu2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 08 paź 2025, 12:34
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 08 paź 2025, 12:36
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 08 paź 2025, 12:37
Zygmunt-1
Bernabeu2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 08 paź 2025, 19:12
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu2 » 08 paź 2025, 19:29
Ten Brazylijczyk to najwyżej wyceniany na Transfermarkt gracz turnieju (12 mln euro) - z tego co widzę, jest 90-kilku chłopaków U-20 na świecie, którzy mają większą wartość, ale ich tutaj nie ma, trzeba byłoby być dużym fanem młodzieżowej piłki żeby znać tych chłopaków z trzeciego szeregu.Zygmunt-1 pisze: ↑08 paź 2025, 19:12W reprezentacji Francji gra za to Elyaz Zidane, jeden z wielu synów-piłkarzy Zinedine'a.
Przejrzałem sobie składy, ale nie znam się na wonderkidach, więc kompletnie nic ci zawodnicy mi nie mówią. W Brazylii grał jedynie ziutek z Zenita. Trochę występów tam nazbierał, ale to nie ten sam Zenit co kiedyś, wiadomo.
Bernabeu2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 08 paź 2025, 19:38
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 paź 2025, 19:49
Zerwane więzadło krzyżowe ponoć, od roku bez klubu. Imho koniec kariery.Zygmunt-1 pisze: ↑08 paź 2025, 19:38Ciekawe co z Amara Dioufem. Kilka lat temu było o nim głośno jak uchodził za duży talent i debiutował jako 15-latek w dorosłej repce Senegalu. Ale trochę czasu minęło, a widzę że chłopak jest bez klubu aktualnie. Miał iść niby do Fenerbahce, ale chyba coś nie poszło, bo nic o powodzeniu tego transferu nie znalazłem.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 20 paź 2025, 11:23
matt_
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio