Opisz poprzednika - Strona 28

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 23 sie 2005, 19:50

Czasami się bywało, ale na prawde rzadko :wink: A jak już byłem to Ciebie wtedy akurat nie widziałem. Futbolową opisywałem już wcześniej 8)

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 24 sie 2005, 10:14

kama_reda- no tutaj mógłbym się rozpisać bo znam go nie tylko z forum, ale także z rzeczywistości :wink: . Razem pracujemy na stronie Bayernu, czasem wspólnie oglądamy mecze naszego ukochanego klubu. Ogólnie stara się pisać mądre i długie posty. Nikogo nie prowokuje do kłótni, jednak gdy trzeba broni jak lew swojego klubu :wink:

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 24 sie 2005, 10:26

Hehe Kamilo. Moge sie tylko wypowiadac w samych superlatywach bo to kibic mojego ukochanego klubu. Kiedys bywał czescie na forum teraz jakos zadziej chyba ta stronka o bayernie mu tyle czasu zajmuje. Powiem szczerze ze bardziej w pamieci zapadl mi kama niz kamilo. Jesli tak pisze wszedzie jak w dziale liga niemiecka to jest dobrym userem nie nabija i za to plus.

Awatar użytkownika
Blant
Tak - jestem nabijaczem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Blant » 24 sie 2005, 14:19

więc wazi jestem na tym forum od dziś więc durzo o nim nie moge napisać ale patrząc na jego avatary widać że jest kibicem bayernu.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 24 sie 2005, 14:21

Blant :arrow: jest na tym forum od dziś i widać, że jeszcze nie jest za bardzo obyty, bo założył dwa niemal takie same tematy. Walnął niezłego orta "durzo" :shock: :lol: ale to dopiero początki :wink:

Awatar użytkownika
AdeX
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AdeX » 24 sie 2005, 14:24

kama_reda - zagorzały kibic Bayernu Monachium i trąbek. Ma dużo postów napisanych.
To na tyle :D

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 24 sie 2005, 14:38

AdeX. Może ustalimy zasady, ze opisywać mogą ludzie tylko powyżej 50 postów, bo nie ma co o nim pisać....nie znam gośća, ale szanuje go za kochanie FM'a :D

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 24 sie 2005, 14:54

Bonso
spokojny, lubiany forumowicz. Posiada dużą wiedzę. Fan Real'u a także talentu Robinho i Joaquin'a ;) Jest obiektywny....nie nabija. Ogólnie spoko gość :)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 sie 2005, 16:24

Blant - fajny nick, fajny avatar, głupie tematy, podpis też jakiś ... nie tego
a i tylko 2 WP - staraj się chłopie :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 sie 2005, 20:32

Znowu fieldy :lol: :wink:
Jako, że pochodzi z moich rodzinnych stron czyli z Kórnika ( :lol: joke) to nie będe mu żałował i napiszę coś po raz n-ty :wink: Ma jedno ostrzeżenie co od razu powoduje, że nabiera się do niego respektu - widać wyraźnie, że rozbójnik z niego (rumcajs jakoś mi dobrze pasuje :wink: ). Jeden wielki pozytyw tak w sumie bo posty pisze z humorem, przemyślane, przeważnie na temat i takie które nie wymagają zniżania się do poziomu piaskownicy lecz zawsze lekko i przyjemnie się czyta. Żeby nie było, że za dużo słodzę (albo za dużo wypiłem ale to chyba niemożliwe :roll: :lol: ) to jako kibic Arsenalu przypomina mi czasem niepoprawnego marzyciela. Dobrze, że prawdziwy i wierny kibic ale szkoda, że Arsenalu który przy pomyślnych wiatrach może ewentualnie zamieszać w fazie grupowej LM i powalczyć o drugie miejsce w Premiership a fieldy pewnie liczy na więcej :wink: Warto wspomnieć także o jego wiedzy z zakresu filmu. Jednego dnia obejrzał pewnie więcej dobrych filmów niż ja dotychczas przez prawie 18 lat ale mniejsza o to :wink:

Bagg
Jeszcze do niedawna sądziłem, że to baqq ale sam zainteresowany rozwiał te wątpliwości podczas jednej z wypowiedzi. Pisze sporo. Nie zawsze na temat ale raczej w przyjemny sposób. Ładny awatar działa na jego korzyść. Ta taktyczna zagrywka (taki a nie inny awatar) sugeruje, że jest pewnie przyzwoitym taktykiem, który ukrywa swoją prawdziwą tożsamość.

Bonso
Ma u mnie minusa jak stąd do tamtąd jako, że jest kibicem Realu. Toleruję go bo nie zachowuje się jak stereotypowy 12-letni kibic Królewskich którego sensem życia jest napinka a chorobą wrodzoną frustracja. Stara się pisać obiektywnie i nia nabija raczej. Ktoś kiedyś ukradł mu avatar z czego dość długo się śmiałem.

To by było na tyle w ramach akcji 'muszę wytrzeźwieć przed meczem Barcy'
Ostatnio zmieniony 24 sie 2005, 22:00 przez Mentor, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2244
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 sie 2005, 21:54

Niggaz - skarb naszego forum :) Zawsze pisze dłuuuugo, ale z sensem i przyjemnie się to czyta :) Fan Barcy, co jest dla mnie zrozumiałe i co pochwalam całą sobą :)
Takich osób jak Niggaz potrzeba nam więcej, bo można się od niego wiele nauczyć - kultury przede wszystkim :) ;)
I jakby wzrósł poziom wypowiedzi, jakby chociaż co dziesiąta osoba tak mądrze pisała :roll:
Moja polonistka, by się ucieszyła, że 'bywam' w takich miejscach :D

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 sie 2005, 22:12

futbolowa na pewno pozytwna postac na forum, pisze ładnie, stylistycznie, zna sie na futbolu jak na dziewczyne bardzo dobrze, nawet mozna sie zdziwic(chodź mnie już nic nie zdziwi jak moja siostra zrozumiała co to jest ofsajd po wczorajszym meczu Wisły), nie mieliśmy okazji rozmawiac gdyż kibicuje ManU wiec trudno spotkac ja w dziale Włochy.
pozdrawiam

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 sie 2005, 23:51

babel - nick kojarzy mi isę z dzisiejszym strzelcem Ryanem Babelem [ten wysoki z Ajaxu :wink: ]
ale w podpise ma co innego wpisane
kocha inter i dziś pije bo inter awansował <jupi>

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 25 sie 2005, 0:17

fieldy - spoko gość, który zawsze stara się być obiektywny (takie odniosłem wrażenie). Kibic Arsenalu i nie lubi Manchesteru, podobnie jak ja :P z KóRnika :lol: :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 sie 2005, 0:24

kama_reda pisze:podobnie jak ja z KóRnika
co to ma znaczyć?
żartujesz jak ktoś wyżej, czy poważnie z Kórnika jesteś?

Kama reda - teś spoko - łąśnie zarobiliśmy po WP - pozdro :wink:
Ostatnio zmieniony 25 sie 2005, 0:29 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”