Hhehehe no chyba az tak zle nie jest - jest nas tu siła !!!czemu jestem banowany?? pisze:czuje ze panuje tu dyskryminacja kibicow NASZEGO KOCHANEGO INTERU!!!!:> FORZA INTER!
Krótka piłka z mojej strony/ Piwus
I sie nie dajemy
Forza Inter !!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 17 kwie 2005, 8:19
Hhehehe no chyba az tak zle nie jest - jest nas tu siła !!!czemu jestem banowany?? pisze:czuje ze panuje tu dyskryminacja kibicow NASZEGO KOCHANEGO INTERU!!!!:> FORZA INTER!
Krótka piłka z mojej strony/ Piwus
Juras_InterFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 17 kwie 2005, 12:10
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 17 kwie 2005, 12:30
Nie no serek - tu sie z Tobą zgadzam wszystcy wiemy ze Recoba by sobie dawał radę na lewej stronie - i jest o niebo lepszy od Taddeiego - tylko pytanie jak Recoba by sie czuł grając na lewej flance - on jest typem napastnika który by chcial grac w napadzie lub tuż za napastnikami - w tym sezonie zagral tylko 4 razy w pierwszym skladzie Inter w Serie A i strzelil 3 gole - no raz wyszedl z lawki w sumie i sieknal bodajze 2serek408 pisze:Najgorsze jest to , ze Recoba moglby grac na lewej flance , a Mancini tego nie dostrzegaI Moratti chce sprowadzic Taddeiego
Juras_InterFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 17 kwie 2005, 12:35
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 17 kwie 2005, 13:42
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 17 kwie 2005, 13:49
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 17 kwie 2005, 14:13
Corinthians pisze:Mi się wydaje, że Inter w następnym sezonie nie będzie miał kłopotów z defensywą.
Może ona wyglądać tak:
_______________Dida__________________
Zanetti____Burdisso____Luisao____Evra___
Ma przyjść Evra z Monaco oraz Luisao z Benfici - przyszły filar brazylijskiej defensywy
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 kwie 2005, 14:20
Swietny skladUchi_UfFy pisze:Corinthians pisze:Mi się wydaje, że Inter w następnym sezonie nie będzie miał kłopotów z defensywą.
Może ona wyglądać tak:
Ma przyjść Evra z Monaco oraz Luisao z Benfici - przyszły filar brazylijskiej defensywy
A co tu Dida robi ? Jeszcze zapomniałeś o Cordobie, Materazzim.Budrisso raczej pójdzie na ławkę.I na bramkę Frey.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 17 kwie 2005, 14:30
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 kwie 2005, 14:36
A co masz cos do gry Zanny albo Cordoby ?? !! To jest klasa swiatowa a moj sklad jest odzwierciedleniem tego czym dysponuja obecnei NerAzzurri ... Ok, na lewa Pasquale (jak wroci) i w srodek Dellafiore ... podoba sie ??Corinthians pisze:Miałem pisać Julio Cesar a napisałem innego Brazylijczyka sorry.
Twój skład też jest świetny... ta obrona to dom spokojnej starości a nie obrona.
Materazzi, Coco???? Niech jeszcze Gamarre zostawia i super!
Skąd możesz wiedzieć jak gra obecnie Luisao???
Burdisso...? masz rację niech pójdzie na ławę albo odjedzie... jeszcze racą w łeb dostanie.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 kwie 2005, 14:41
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 kwie 2005, 14:43
No ajk ktory ?? Powiedz ze Luisao jest superzwinny iszybki.. on jest taka kopia Materazziego, wysoki i superglowkujac .. przydalby sie ale nie na gwaltFigo11 pisze:Luisao bardziej na stopera by się nadawał...w Benfica'e tam gra...ale ponoć moze grać na prawej...Łączony był z Realm jak Camacho byl treneremi w kadrze tez nieźle pyka...który brazylijczyk jest drewnem
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 17 kwie 2005, 14:47
Corinthians pisze:Mi się wydaje, że Inter w następnym sezonie nie będzie miał kłopotów z defensywą.
Może ona wyglądać tak:
Juras_InterFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 kwie 2005, 14:47
Toudinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio