Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 28

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 17 kwie 2005, 8:19

czemu jestem banowany?? pisze:czuje ze panuje tu dyskryminacja kibicow NASZEGO KOCHANEGO INTERU!!!! :>:> FORZA INTER! :(

Krótka piłka z mojej strony/ Piwus
Hhehehe no chyba az tak zle nie jest - jest nas tu siła !!!

I sie nie dajemy :)

Forza Inter !!!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 17 kwie 2005, 12:10

Najgorsze jest to , ze Recoba moglby grac na lewej flance , a Mancini tego nie dostrzega :evil: I Moratti chce sprowadzic Taddeiego :?

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 17 kwie 2005, 12:30

serek408 pisze:Najgorsze jest to , ze Recoba moglby grac na lewej flance , a Mancini tego nie dostrzega :evil: I Moratti chce sprowadzic Taddeiego :?
Nie no serek - tu sie z Tobą zgadzam wszystcy wiemy ze Recoba by sobie dawał radę na lewej stronie - i jest o niebo lepszy od Taddeiego - tylko pytanie jak Recoba by sie czuł grając na lewej flance - on jest typem napastnika który by chcial grac w napadzie lub tuż za napastnikami - w tym sezonie zagral tylko 4 razy w pierwszym skladzie Inter w Serie A i strzelil 3 gole - no raz wyszedl z lawki w sumie i sieknal bodajze 2 :)

Hehehe

Ma 29 lat wiec w sumie warto dac mu szanse - jakos Mancini mnie nie przekonal w tym swoim 1 sezonie w Interze - problemem nawet nie wyniki o ile to jakich zawodnikow preferuje i chce sciagnac .....

Forza Inter !!!!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 17 kwie 2005, 12:35

Juras kibice Inter na pewno nie sa tu gożej traktowani uwiesz mi :wink: ale wiesz był kiedyś "syndrom Insektów" może sie powtarza ?? Nie wiem dawno mnie nie była ale koleś na napisałe czy sie znamy na prv wiec moze mam racje hehe

Serek widzisz mówisz Recoba na lewej flance. Wczesniej Mancini zagia parol na Cesara nie wypaliło [narazie bo nie wiedomo co bedzie] ale zauważ że lewe flanke to nie jedyn problem i nie chodzi o kadre tylko o znalazienie pozycji dal piłkarz. Recoba to podobny połkarz jak w Milanie Serginho niby napastnik ale grał nawet jako ofensywny obrońca i sie sprawdzał cool.

Jak ja zobaczyłem ustawienie Inter na Derby a po chwili Milan to zastawawiałem sie czy im sie nie pomyliło ?? Bo Milan 4-3-1-2 a przypuszczałem choine a Inter właśnie zagrał 4-3-2-1 po raz pierwsz w tym sezonie... taki ustawianie a takim mecz ?? :roll:

Pamietasz początek sezonu 4-3-3 potem 4-4-2 było tez chyba 3-5-2.....

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 17 kwie 2005, 13:42

Recoba Recobą , ale najwiekszy bol glowy to Inter ma z obroncami. Wiadomo J.Zanetti nie tykalny jednak reszta ( no moze z wyjatkiem Cordoby) zawodzi. I zamiast glowic sie nad wystawieniem drugiego srodkowego obroncy sposrod Materazzi , Mihajlovic , Burdisso musimy sprowadzic jakiegos klasowego obronce ktory byl by pewniakiem druzyny. Na lewa zamiast Favalliego czy Coco moglibysmy miec Evre. Z wypozyczenia powroci Pasquale jednak skoro siedzi na lawie w Sienie nie sadze aby mogl okazac sie silnym wzmocnieniem. No i bramka ale tu sprawa jest juz zalatwiona 8)

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 17 kwie 2005, 13:49

Mi się wydaje, że Inter w następnym sezonie nie będzie miał kłopotów z defensywą.
Może ona wyglądać tak:
_______________Dida__________________
Zanetti____Burdisso____Luisao____Evra___

Ma przyjść Evra z Monaco oraz Luisao z Benfici - przyszły filar brazylijskiej defensywy

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 17 kwie 2005, 14:13

Corinthians pisze:Mi się wydaje, że Inter w następnym sezonie nie będzie miał kłopotów z defensywą.
Może ona wyglądać tak:

Ma przyjść Evra z Monaco oraz Luisao z Benfici - przyszły filar brazylijskiej defensywy

A co tu Dida robi ? Jeszcze zapomniałeś o Cordobie, Materazzim.Budrisso raczej pójdzie na ławkę.I na bramkę Frey.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 kwie 2005, 14:20

Uchi_UfFy pisze:
Corinthians pisze:Mi się wydaje, że Inter w następnym sezonie nie będzie miał kłopotów z defensywą.
Może ona wyglądać tak:

A co tu Dida robi ? Jeszcze zapomniałeś o Cordobie, Materazzim.Budrisso raczej pójdzie na ławkę.I na bramkę Frey.
Swietny sklad :P

Z tym ze Dida na 200% nie przyjedzie ... Burdosso gra fatalnie obecnie ... Luisao to drewno gorsze od Matrixa, Evra moze przyjdzie w rozliczeniu za Kallona ale to tez malo prrawdopodobne ...

wg mnie tak bedie wygladal sklad

======================Julio Cesar==================

Zanna===========Cordoba===========Matrix=======Coco==

chyba ze kogos dokupia :P

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 17 kwie 2005, 14:30

Miałem pisać Julio Cesar a napisałem innego Brazylijczyka sorry.

Twój skład też jest świetny... ta obrona to dom spokojnej starości a nie obrona.
Materazzi, Coco???? Niech jeszcze Gamarre zostawia i super!
Skąd możesz wiedzieć jak gra obecnie Luisao???

Burdisso...? masz rację niech pójdzie na ławę albo odjedzie... jeszcze racą w łeb dostanie.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 kwie 2005, 14:36

Corinthians pisze:Miałem pisać Julio Cesar a napisałem innego Brazylijczyka sorry.

Twój skład też jest świetny... ta obrona to dom spokojnej starości a nie obrona.
Materazzi, Coco???? Niech jeszcze Gamarre zostawia i super!
Skąd możesz wiedzieć jak gra obecnie Luisao???

Burdisso...? masz rację niech pójdzie na ławę albo odjedzie... jeszcze racą w łeb dostanie.
A co masz cos do gry Zanny albo Cordoby ?? !! To jest klasa swiatowa a moj sklad jest odzwierciedleniem tego czym dysponuja obecnei NerAzzurri ... Ok, na lewa Pasquale (jak wroci) i w srodek Dellafiore ... podoba sie ??

A Luisao to i tak drewno choc umnie grac glowa.. nie powiem .. :P

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 kwie 2005, 14:41

Luisao bardziej na stopera by się nadawał...w Benfica'e tam gra...ale ponoć moze grać na prawej...Łączony był z Realm jak Camacho byl trenerem :lol: i w kadrze tez nieźle pyka...który brazylijczyk jest drewnem :?:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 kwie 2005, 14:43

Figo11 pisze:Luisao bardziej na stopera by się nadawał...w Benfica'e tam gra...ale ponoć moze grać na prawej...Łączony był z Realm jak Camacho byl trenerem :lol: i w kadrze tez nieźle pyka...który brazylijczyk jest drewnem :?:
No ajk ktory ?? Powiedz ze Luisao jest superzwinny iszybki.. on jest taka kopia Materazziego, wysoki i superglowkujac .. przydalby sie ale nie na gwalt :P:P:P

Chociza Matrix tez juz niedomaga wiec moze czas na Luisao ??

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 17 kwie 2005, 14:47

Może ona wyglądać tak:

Nie no wylaczając oczywiscie DIDĘ - na bramce powinien grac JULIO CESAR lub FREY to sklad spoko i to bardzo - chociaz w pierwszym skladzie wolalbym oczywiscie CORDOBĘ - klasa swiatowa - Burdisso na lawkę ale ogrywac go ....

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 kwie 2005, 14:47

Hehe zależy jak rozumiemy pojęcie "drewno" wświecie pilkarskim...moim zdnaiem "drewno" to koles o słabej technice...a nie szybkości czy zwinności :lol: Zreszta koleś 200cm napewno nie jest zaszybki :lol: kto z nim wygra glówke :?: zastawić się tez potrafi a dlugą noga wyluska dużo pilek no i technike ma nienaganną :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”