Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 12 gru 2010, 20:14
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 14 gru 2010, 20:50
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 14 gru 2010, 20:59
Prowadzący: Xavi, chcesz coś na koniec powiedzieć Van Gaalowi?
Xavi: Louis, bardzo dziękuję, powodzenia i cóż, może spotkamy się w finale Ligi Mistrzów, bo w minionym sezonie się nie udało...
VG: Też mam nadzieję na taki finał, bo dwa mecze [z Barçą] to za dużo dla Bayernu...
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 14 gru 2010, 23:02
Bardzo dobry zawodnik, z pewnością dalby sobie rade w słabszej Bundeslidze. ja sie dziwie, ze nie gra w lepszym klubie. Czołowe drużyny w Anglii maja dobrych lewych obrońców, dlatego nikt nie sięga po Bainesa. Chociaż ja osobiście wymieniłbym Clichyego na Leightona. Tremoulinas i Criscito ciekawsze opcje? Jaja sobie robisz?Sammyy pisze:Jak poważne są te plotki o transferze Bainesa z Evertonu ? W dodatku podobno za około 15 mln.
Spore ryzyko, gracz solidny ale nie dość że anglik i zmiana ligi to jednak Bayern to chyba nie ten poziom. Oczywiście wiadomo że w obecnej sytuacji każdy dla was na tej pozycji będzie wzmocnieniem ale... Tremoulinas czy Criscito wydaje mi się że są ciekawszymi opcjami, a drożsi raczej by nie byli.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 14 gru 2010, 23:07
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 14 gru 2010, 23:10
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 14 gru 2010, 23:15
Baines akurat tez potrafi świetnie wrzucić piłkę. Poza tym dobrze wykonuje SFG (ale to nie jest priorytet u obrońcy). W defie nie mam mu nic do zarzucenia, często się podłącza do ofensywy. Po prostu wg mnie jest lepszy od wymienionych przez Ciebie graczy. mamy odmienne zdanie. Byc może dla Bayernu francuz byłby lepszą/tańszą opcją.Sammyy pisze:Tremoulinasa oglądam równie często co Bainesa i dla mnie francuz jest lepszy po prostu. W obronie pewny, w ofensywie niczego sobie, wrzutki na nos.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 14 gru 2010, 23:25
Pewnie gdzieś 12-15 mln. Drużyna gra słabo, są w przebudowie, nie będą robili problemów jak ktoś się znajdzie kto go kupi.Pawel875 pisze:Wiadomo może, za ile Bordeaux puści Tremoulinasa?
Możliwe, nie mam pojęcia jednak jak jest z priorytetami. Niby w newsach piszą że anglik ale cholera wie.guru pisze:Byc może dla Bayernu francuz byłby lepszą/tańszą opcją.
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 14 gru 2010, 23:42
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 15 gru 2010, 0:05
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 17 gru 2010, 12:26
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: schmeichel97 » 19 gru 2010, 18:24
schmeichel97
Post Wyświetl pojedynczy post autor: grigo » 21 gru 2010, 16:11
grigo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 21 gru 2010, 16:25