Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 15 paź 2011, 22:29
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marCHELSinio » 16 paź 2011, 16:04
marCHELSinio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 16 paź 2011, 17:26
Kamil_77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 20 paź 2011, 11:11
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 20 paź 2011, 13:44
lacznie 3.Torres wraca w następnym meczu czy jeszcze jeden pauzuje?
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 21 paź 2011, 10:58
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 21 paź 2011, 11:54
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marCHELSinio » 23 paź 2011, 11:43
marCHELSinio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 23 paź 2011, 12:05
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 23 paź 2011, 12:17
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 23 paź 2011, 12:20
A ja chyba pierwszy raz od zapewne finału CL 08/09 trzymam kciuki nie za porażkę Czerwonych DiabłówmarCHELSinio pisze:Swoją drogą dziś derby Manchesteru. Na kogo wygraną liczycie ? Ja po cichu kibicuje City...
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 23 paź 2011, 12:21
Czyich oczekiwań? 14 miejsce w Premierleague dla beniaminka to duże osiągnięcie, w dodatku na swoim stadionie w tym sezonie powstrzymali Aston Ville i rozpędzający się coraz bardziej ostatnimi czasy Newcastle do tego dwa ostatnie spotkania pomiędzy Chelsea a QPR kończyły się zaledwie jednobramkową wygraną The Blues w dodatku na SB gdzie teoretycznie powinna Chelsea lepiej się spisywać. Wcale bym się zdziwił gdyby padł tu remis.John Travolta pisze:QPR grają poniżej oczekiwań, ale raczej zobaczymy podstawowy skład Chelsea, bo przeciwnicy mają potencjał i naprawdę dobrych graczy. Nikogo nie można lekceważyć.
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 23 paź 2011, 12:44
Miałem jakieś wrażenie, że dużo wydali na transfery po zmianie właściciela, ale sprawdziłem teraz i okazało się, że wcale nie tak dużo. Czyli wychodzi na to że miałem zbyt wygórowane wymagania co do QPRArwin pisze:Czyich oczekiwań? 14 miejsce w Premierleague dla beniaminka to duże osiągnięcie, w dodatku na swoim stadionie w tym sezonie powstrzymali Aston Ville i rozpędzający się coraz bardziej ostatnimi czasy Newcastle do tego dwa ostatnie spotkania pomiędzy Chelsea a QPR kończyły się zaledwie jednobramkową wygraną The Blues w dodatku na SB gdzie teoretycznie powinna Chelsea lepiej się spisywać. Wcale bym się zdziwił gdyby padł tu remis.
John Travolta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marCHELSinio » 23 paź 2011, 15:25
- jak to mówią, nie od razu Rzym zbudowano.John Travolta pisze:Miałem jakieś wrażenie, że dużo wydali na transfery po zmianie właściciela, ale sprawdziłem teraz i okazało się, że wcale nie tak dużo. Czyli wychodzi na to że miałem zbyt wygórowane wymagania co do QPR
marCHELSinio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 23 paź 2011, 17:43
Salas11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio