Polscy kibice - Strona 272

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kibic idealny:

gardło i serce dla klubu
103
61%
klient fetujący w krawacie jest mniej awanturujący się
17
10%
JP, JP na 100%
17
10%
kibice w Polsce będą dopiero jak wyrzuci się kiboli mówiących wyrazy na K, P, J, C, S
23
14%
ogląda mecz tyłem do murawy
10
6%
Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5299
Kibicuję: Tylko WISŁA

Re: Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 24 lut 2014, 22:30

Carbon pisze: No a nie?
nie cieszyło by mnie racowisko, jeśli piro ma odpalać osoba ubrana w żółtą oczojebną kamizelke, specjalnie zgłoszona, która poda wczesniej swoje dane i przejdzie specjalne szkolenie. A wokół niej miały by być 3m odstępu z każdej strony.
cloner pisze: A to nie były rzucane race w pole karne, w którym był Miśkiewicz i Wasi obrońcy?
nie uczyli Cię że nie odpawiada się pytaniem na pytanie? Proszę o odpowiedź na moje, to ja odpowiem na Twoje.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8756
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 lut 2014, 22:30

Moje pytanie było odpowiedzią. Rzucaliście w stronę, gdzie byli piłkarze. Jak tego nie zrozumiałeś to już nie moja, najwidoczniej za tępy jesteś.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 25 lut 2014, 0:01

ja pierdole, ja naprawdę myślałem że Ty jesteś mądrzejszy :rotfl4:

http://www.youtube.com/watch?v=Q7BQkScnbVU

Tak, rzucaliśmy w Miśkiewicza. Celowaliśmy w swojego bramkarza. Akurat wtedy 20 piłkarzy było w naszym polu karnym i celowaliśmy po piłkarzach. Np. ja rzucałem w Stilicia bo mi ostatnio po meczu koszulki nie chciał dać :suicide:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 lut 2014, 0:04

DDK pisze:Tak, rzucaliśmy w Miśkiewicza.
I to byłoby na tyle. Idź spać dziecko, i uważaj na maczety.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 25 lut 2014, 0:04

Jeszcze jakieś uprzejmości wymienicie? Czy może zamknąć temat na uspokojenie?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 lut 2014, 0:06

DDK pisze:naprawdę myślałem
Chyba pierwszy raz w życiu to zrobiłeś.
Maciek: możesz zamykać, tylko uważaj na dudka, co by Cię maczetą nie poczęstował. Ode mnie tyle. Do zobaczenia na szlaku kibicowskim, bez sprzętu.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 25 lut 2014, 0:17

Dobrze, że w żadnego czarnego nie celowaliście Dudek, bo by jeszcze było posądzenie o rasizm :roftl3:

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 25 lut 2014, 0:27

maciek_88 pisze:Jeszcze jakieś uprzejmości wymienicie? Czy może zamknąć temat na uspokojenie?
spoko, cloner chyba będzie pierwszą uprzywilejowaną osobą która dostanie odemnie ignora. Do tej pory starałem się to znosić, ale są pewne granice.

a teraz kilka słow odemnie do clonera: udajesz wielkiego prawilniaka, fanatyka jeżdzącego za klubem. Ale jak przychodzi co do czego i dyskusja idzie w strone tematów kibicowskich to okazujesz sie kompletnym ignorantem. Wiara w legalne odpalenie rac? hahahah to coś jakbyś zaglosował na Tuska bo obiecał zmniejszenie podatków pare lat temu :rotfl4: Ja naprawdę nie sadziłem że jesteś tak naiwny. Ale ok, zdarza się, cóż. Te wszystkie odzywki co do sprzętu to tak mnie ruszają, jak ostatnie walki na Majdanie. Od pewnego czasu przyglądam sie Twoim postom i wszędzie szukasz zaczepki. Przypominasz mi takiego typowego internetowego hejtera któremu nic się nie podoba i wszystko krytykuje. To źle, to niedobrze, to [ch**]. Tutaj sprzęt, tutaj brak honoru, tutaj race na boisku. Tylko Polonia jest super, bez grzechu, a Bytomski rap jest najlepszy w Polsce i w ogóle na świecie. Wysłałem Ci filmik, gdzie widać że race lecą na bok pola karnego, gdzie Miskiewicz stoi PRZED nim. PRZED. Jak nie rozumiesz tego słowa to sprawdź sobie jego znaczenie. Jedna raca wylądowała w miare blisko jego, ale i tak było to z 5-10 metrów. Ale nie, wg Ciebie celowaliśmy w niego. Jeszcze mi zacytowałeś moje zdanie, w którym chyba nie wyczułeś sarkazmu. No nic, niektorzy mają z tym problem, to też trzeba wybaczyć. A odzywki że pierwszy raz w życiu pomyślałem czy zwracanie się do mnie "dziecko" to naprawdę szacun. Będziesz miał repsekt na osiedlu, możęsz się tym pochwalić kolegom z trybuny, może u was za coś takiego są jakieś nagrody?
A co do kibicowskiego szlaku... Przepraszam Cię, ale jest dziesiątki innych klubów, stadionów i ekip które cenie wyzej od Polonii. Do zobaczenia. Owszem, może kiedyś, narazie celuje trochę wyżej i wolę jeździć na jakieś ciekawsze wyjazdy.

Ps. Maćku, chciałbym zaznaczyć że post pisałem starająć się nie używać wulgarnych słów, nie obrażać a pisać subiektywną opinie w miarę kulturalnym języku. Jak widać z Franzem czy emdżejem potrafię normalnie pogadać, mimo że za ich drużynami dużo bardziej nie przepadam. Nawet z MVB jak wymienialiśmy dość ostro swoje poglądy, to stalo to na jakimś poziomie. Mimo ze też lubił wspomniać o sprzęcie robił to zazwyczaj z humorem i tak do tego podchodziłem. Niestety jak widać nie z każdym mozna poprowadzić taką dyskusję mimo szczerych chęci. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 lut 2014, 0:33

Skończyłeś już? Na PO to chyba wy tam w Krakowie głosujecie, mnie się nie zdarzyło jeszcze ani razu w życiu, a tych głosowań sporo już miałem. A race da się zrobić legalne, już ku temu były spotkania, ale co ty możesz o tym wiedzieć.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 25 lut 2014, 10:00

Pomijajac fakt ze rzucanie rac na boisko to jest zalosne pajacowanie to dziwni mnie jedna rzecz.
Mianowicie Dudek napisal
nie cieszyło by mnie racowisko, jeśli piro ma odpalać osoba ubrana w żółtą oczojebną kamizelke, specjalnie zgłoszona, która poda wczesniej swoje dane i przejdzie specjalne szkolenie. A wokół niej miały by być 3m odstępu z każdej strony.
W takim razie po co kibice daza do legalizacji rac jezeli jest to tozsame z ww. efektem.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 25 lut 2014, 11:06

większość gości która odpala race, a także wielu innych fanatyków (np. ja i pewnie paru na forum by sie jeszcze znalazło) nie wierzy w legalizacje rac żeby mogły być odpalane tak jak są teraz. Race nigdy nie były legalne, ale kiedyś nei były wielkim problemem. Wystarczyłoby nie karać po prostu za ich użycie albo nie zamykać trybun/stadionów. Ogólnie nie jest możliwa legalizacja rac tak żeby odpalane spontanicznie/gdzie się podoba kibicom/kiedy się chce i przez każdego kto chce. Ludzie musieliby być wcześniej zgłoszeni, odpowiadaliby z imienia i nazwiska, musieliby być oznakowani i po specjalnych szkoleniach. A czegoś takiego niechce.

W ogóle te dążenia do legalizacji rac to trochę bajka.

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 25 lut 2014, 14:03

DDK pisze:
Carbon pisze: No a nie?
Mi także nie o takie coś chodzi. Po prostu wszystko tak jak dzisiaj tylko za odpalanie bez żadnych kar, zakazów itd. Najlepiej by było gdyby to zalegalizować tylko na specjalne trybuny, gdzie siedzą prawdziwi fanatycy. Wtedy przynajmniej problemów by nie było, bo tam każdy chce pirotechnikę, w dodatku żadna Anna z "Gówno Prawda" czy inny Waldemar nie miałby prawa najeżdżać po kibicach.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 25 lut 2014, 14:11

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale chcesz Dudek utrzymywać zakaz, który de facto nie będzie egzekwowany? Wydaje mi się, że to najbardziej patologiczna sytuacja. Utrzymywanie martwego prawa.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 25 lut 2014, 14:46

Po prostu wiem, ze nie ma szans doprowadzić do sytuacji że race byłyby odpalane tak jak są teraz. Czyli wtedy kiedy chcemy, gdzie chcemy i przez każdego. Nikt się na to nie zgodzi, nikt za to nie weźmie odpowiedzialności żeby to było legalne. Dlatego niech zostanie tak jak jest, tylko niech za to nie zamykają stadionów czy trybun.

http://www.youtube.com/watch?v=MMWdvQ8RQW4
Brakuje czegoś takiego.

A race zostały rzucone nie bez powodu.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 25 lut 2014, 14:54

DDK pisze:Czyli wtedy kiedy chcemy, gdzie chcemy i przez każdego
DDK pisze:Dlatego niech zostanie tak jak jest, tylko niech za to nie zamykają stadionów czy trybun.
Tak tak, my będziemy robili co nam się podoba, gdzie nam się podoba, ale wy nie macie prawa nas za to karać. Geniusz.

Odpalanie piro/wrzucanie go na boisko to skrajny idiotyzm skoro wiadomo, że zawsze znajdzie się jakiś komendant/wojewoda, który zamknie trybunę czy cały stadion. Kto na tym traci? Tylko klub, ale co was kibiców szumnie nazywających się fanatykami to obchodzi?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”