Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 15 sty 2011, 17:59
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 15 sty 2011, 18:14
Kraft dzisiaj debiut w BL. W tej rundzie on będzie pierwszym bramkarzem FCB. Nawet niezły mecz i kilka kapitalnych (naprawde kapitalnych) interwencji włącznie z obronionym karnym. Poza tym nieco przeciętne wybicia i farfocel przy nieuznanej bramce dla VFL.Magnum pisze:Dwa karne i dwa nie weszłySchweni mial naprawde pecha, od wewnetrznej sie odbilo i wyszlo.. Ten Kraft to debiutowal dzisiaj w Bundeslidze? troche niepewnie wygladal, ale pewnie sie ogarnie. Zaliczyl jednak kilka dobrych interwencjiwiec mu pewnie pomoze. A co sadzicie o Gustavo? Czy mi sie wydaje ze nie przeszedl potem na lewą obronę?
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 21 sty 2011, 17:33
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 31 sty 2011, 16:10
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 48,00.htmlAfter the match, Robben explained why he snapped. From Sky Sports:
"I hate it when team-mates constantly raise their hands and complain," said Robben.
"It is disrespectful. We are a team. We don't need to do that. We have got to be role models and should not make such gesticulations."
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 31 sty 2011, 16:16
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 31 sty 2011, 16:47
Ja tam nie wiem czy aby napewno wszytsko zalatwione, w kuluarach moze byc inaczej a to co obecnie slyszymy papka dla prasy...Przeciez nie powiedza wprost ze ten jest egoistycznym gwiazdorem a drugi nadasanym talentem - bo jakby tak bylo to raczej ten klub bylby dla nich za maly... moze sobie wytlumaczyli ale napewno bedzie to mialo wydzwiek w ich relacjach. Takich rzeczy sie nie zapominaAkarin pisze:Robben ma swoje przebłyski egoizmu, ale i tak nastąpiła zmiana na lepsze od czasów kiedy przyszedł do Bayernu. Pogadali sobie, sprawa załatwiona, choć Robben mówił, że jeszcze raz pogada z Mullerem, żeby wszystko do końce wytłumaczyć.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 31 sty 2011, 16:53
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 05 lut 2011, 17:07
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 05 lut 2011, 17:08
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 05 lut 2011, 18:03
Ano niestety. Ja jako kibic FCB zdecydowanie już odpuszczam przejmowanie się starciem z Interem z Schalke w DFB. Niech rzucą wszystkie siły, żeby w przyszłym roku zagrać w ogóle w LM. Przypomne, że po ostatnim seonie mistrzowskim Bayern również nie załapał się do tróki na koniec. Obecnie mamy analogiczną sytuację.coco pisze:z taką formą zapraszamy do Mediolanu
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 05 lut 2011, 18:29
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 05 lut 2011, 20:40
Robben się przeziębił czy coś w tym stylu, więc nie jest to kontuzja.cru pisze:Cholera szkoda, jak bardzo Bayernu nie lubie, tak dzis liczylem na wygrana bo kasa postawiona - a zamiast tego spora strata.
Ciezko mi bylo uwierzyc w wynik, ale dopiero jak sklady zobaczylem to w miare ogarnalem. Czemu nie gral Robben? I co Van Gaal tworzy w obronie? Lahm ok, ale czemu blok defensywny uzupelnia dwoma dmfami i 'prawie' klasowym Badstuberem? Przeciez bylo dac troche kasy Mexesowi i spokojnie gralby teraz w Monachium, to samo Otamendi bodajze sezon temu...
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 05 mar 2011, 16:39
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 05 mar 2011, 16:55
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 05 mar 2011, 17:00
To normalne u młodych bramkarzy, zwłaszcza w takich klubach.KraftW poprzednich meczach zrobił na mnie ogromne wrażenie, a tu taki błąd...
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio