Marco zaakceptował oferte i teraz mam nadzieje, że to tylko kwestia czasu, by Melo znalazł się w naszej drużynie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 09 lip 2009, 17:10
Kaski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Davson » 09 lip 2009, 21:27

Davson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 09 lip 2009, 22:02
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 09 lip 2009, 22:36
Maro juve
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 09 lip 2009, 22:40
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 09 lip 2009, 22:54
maciek_88 pisze:Moggi ściągając Nedveda, Buffona i Thurama też niespecjalnie negocjował.
Kaski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 09 lip 2009, 23:00
Maro juve
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 10 lip 2009, 13:09
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 10 lip 2009, 13:16
może Zambrotta?Sawyer pisze: Mozecie sie smiac, ale uwazam ze w tym sezonie Tiago poaze sie z dobrej strony jako zmiennik![]()
![]()
ja myślę ,że i Poulsen może coś pokazać bo to był tylko jeden sezon i tak zawodnika trudno po nim ocenić![]()
Jeszcze jakis boczny swiatowej klasyi zaczynamy sezon
Kaski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 10 lip 2009, 15:07
Nie powiedziałbym. Mamy bardzo szeroką kadrę, więc kilku piłkarzy przydałoby się pozbyć.Sawyer pisze:Panowie ... prawie skonczyliśmy mercato
Obecnie Juventus nie jest w stanie wyjąć lepszego lewego obrońcy. Chyba, że wg Ciebie lepsi są Dossena czy inne Vargasy.Sawyer pisze:Na Grosso juz nie ma co raczej liczyc i ja sie ciesze z tegopotrzeba kogos kto pogra pare sezonow, a Grosso juz swoje lata ma, a zreszta nie jestem przekonany co do jego obencnych mozliwosci.
AppiahSawyer pisze:przypomnijcie mi bo sie przyznaje ze nie pamietam... Po Davidsie byl w Juve taki ofensywny srodkowy (walczak
) ? bo chyba nie .... (
).
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 10 lip 2009, 15:53
W zeszłym sezonie Diego gral w 6 meczach przeciwko włoskim zespołom (Inter w LM, i Milan oraz Udine w UEFA) i w każdym meczu był najlepszym zawodnikiem na boisku, Udinese wręcz rozjechał bo walnął im 3 gole w 2 meczach! Ja się nie boję o to jak Diego się odnajdzie we włoskiej piłceCiekawe jestem jak Diego sie zaklimatyzuje w Italii![]()
Najważniejsze żeby wywalić duńską kłodę, ale skubaniec zapuścił korzenieNie powiedziałbym. Mamy bardzo szeroką kadrę, więc kilku piłkarzy przydałoby się pozbyć.
Tiago w drugiej połowie sezonu jak grał to wyglądał już naprawdę nieźle, jako zmiennik (i to też nie ten pierwszy) nada się doskonale, bo o ile na podstawową 11 jest za słaby to jak na zmiennika jest już naprawdę dobry.Mozecie sie smiac, ale uwazam ze w tym sezonie Tiago poaze sie z dobrej strony jako zmiennik
Dla mnie wszystko układa się znakomicie. Diego i Melo przychodzą na pozycje dla siebie w zasadzie optymalne.Ciekaw jestem jak Ciro rozwiaze problem z ustawieniem druzyny
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 10 lip 2009, 16:03
Heh... Diego walczak? Z Davidsem to Brazylijczyk ma niewiele wspólnego...Sawyer pisze:Ciekawe jestem jak Diego sie zaklimatyzuje w ItaliiPo Davidsie byl w Juve taki ofensywny srodkowy (walczak
) ? bo chyba nie .... (
).
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 10 lip 2009, 17:41
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 10 lip 2009, 21:10
Kaski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 10 lip 2009, 22:58
BadBoyowi chodzi o to, że potwierdzony jest tylko transfer MM w 100%, czyli my byśmy sprzedali naszego skrzydłowego, jednak nie pozyskalibyśmy Melo. Na potwierdzenie transferu Melo jednak spokojnie możemy poczekać do poniedziałku, zaufam 'wymownemu uśmieszkowi' Blanca.BadBoy - a co to za różnica sprzedaż MM za gotówke czy oddanie za karte Melo?![]()
Maro juve
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio