Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 27 maja 2007, 10:38
AgaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 27 maja 2007, 11:09
Mates

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 27 maja 2007, 11:16
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 27 maja 2007, 13:26
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 maja 2007, 13:29
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiergiejBlanco » 27 maja 2007, 19:37
Mam nadzieje, ze to Post Scriptum dopisales w ramach zartu. Sugerownie sie pomyslami Marci to nie jest najlepszy pomysl na dochodzenie do transferowej prawdyKaka po wygraniu LM zakomunikowal zarzadowi Milanu ze odchodzi do Realu i z tego powodu nie zostal powolany na mecz z Regina..mecz w Atenach byl ostatnim meczem Kaki w barwach Milanu...
zrodlo: marca , www.realmadryt.pl
SiergiejBlanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 27 maja 2007, 19:41
Nie wygrał jeszcze wszystkiegomete pisze:co do transferow to Carlo powiedzial ze kazda formacja potrzebuje wzmbylem tego pewien ze dojda do takiego wniosku ze Kaka juz wszytko wygral w Milanie i bedzie chcial odejsc napisalem to w jednym z newsow "Kaka w Realu"
Ewa_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 27 maja 2007, 19:45
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 27 maja 2007, 19:59
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 27 maja 2007, 20:08
peyter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 28 maja 2007, 18:08
Bardzo mnie to uspokoilo ,Kaladze w nastepnym sezonie bedzie nieoceniny nie ma jescze 30 ma dopiero 28 wiec ja kna obroce jest to super wiek a i prezentuje wysoka klase dobrze ze zostajeGruzin - Kakha Kaladze, który uczestniczy³ na konferencji prasowej oznajmi³, ¿e zostaje w Milanie do 2011 roku. Oto jego wypowied¼:
"Wyja¶nili¶my sobie wszystko z zarz±dem i chcê oznajmiæ kibicom, ¿e bêdê gra³ w Milanie do 2011 roku. Dzisiaj rozmawia³em z doktorem Gallianim, Leonardo i Ariedo Braid± i wszystko zosta³o wyja¶nione. Zostajê w Milanie."
"Zawsze mia³em dobre relacje z zarz±dem, trenerem i zespo³em. Z Milanem zdoby³em wiele: dwa razy Champions League, scudetto, Superpuchar Europy i teraz mam nadziejê wywalczyæ Puchar
Interkontynentalny. Zawsze mia³em dobre relacje i bêdê to kontynuowa³. S± inne silne zespo³y, jednak w ostatnich piêciu latach Milan nie ma sobie równych, dlatego, ¿e jest wielk± rodzin±. Zawsze powtarzam, i¿ sekret Milanu, to olbrzymia wiê¼ i ¶wietny zarz±d."
"W zakoñczonym wczoraj sezonie mia³em kilka problemów, jednak w decyduj±cych spotkaniach zawsze wystêpowa³em. Zarz±d i trener obdarzyli mnie zaufaniem, co mi siê podoba."
"Z przyjació³mi ¿artujê, ¿e fina³em Champions League by³ mecz rewan¿owy z Manchesterem United. W Atenach zdobyli¶my Puchar, ale w spotkaniu z Manchester zaprezentowali¶my wielk± klasê."
"W reprezentacji czekaj± mnie dwa spotkania i pó¼niej udam siê na wakacje. Wrócê zdrowy i gotowy do zdobywania trofeów z Milanem. Jeste¶my wielk± rodzin± i chcê za to podziêkowaæ Prezydentowi Berlusconiemu, doktorowi Gallianiemu, Ariedo Braidzie, Leonardo, trenerowi Ancelottiemu i dru¿ynie, poniewa¿ tworzymy olbrzymi± wie¼."
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 maja 2007, 19:15
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lysy_acm » 28 maja 2007, 20:54
lysy_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 maja 2007, 21:17
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 28 maja 2007, 22:42
Łukasz_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin