Szkoda czasu na wysilanie się a mówią, że myślenie nie boli. Skoro brak Ci czasu na sensowną odpowiedz to spadaj koleś z tego forum i idz szkolić/szukać/uczyć grania w piłkę/uczyć co to jest taktyka młodych piłkarzy z Francji bo tu się tylko marnujeszWilmore pisze:Dużą część opinii forumowiczów tylko tak można skomentować. Szkoda bowiem czasu na wysilanie się na sensowną ripostę, skoro w najlepszym razie w ripoście uzyska się "Leeeeeoooooo".
Z kim my gralismy dzisiaj? Nie mydl tu nikomu oczu! Graliśmy z mierną Irlandią, z którą powinniśmy wygrać! Czy Irlandia Płn to Brazylia czy Francja, że ma lepszych zawodników od nas? Nie!Wilmore pisze:Piłkarzy w ogóle.
Ja juz wole Janasa w kadrze, to dobry trener a napewno lepszy niz leoooo, Czesiu Michniewicz tez nie jest zly ale to taka melodia przyszlosci.Wilmore pisze:Jacy?
tyle ze Hiszpania jak przegra to raz na jakis czas i to pewnie przez dobra gre rywali niz fatalna Hiszpanow. A my gramy fatalnie po raz n-ty. Mecz z Kazachstanem, Slowacja, Wyspami Owczymi [meczarnia], cale EURO itd Teraz tylko z Czechami dobry byl mecz a tak to pasmo wielkiego gowna! Tego nie da sie ogladac!Wilmore pisze:Ciekaw jestem, czy gdy przegrywała z Irlandią Płn. na wyjeździe Hiszpania, to pisano to samo o trenerze.
Moze inaczej, widze ze nie dotarlo - taktyka na papierze to co innego niz wprowadzenie jej w zycie a to ostatnimi czasy jest nierealne! No chyba, ze dzisiaj widziales zespol z taktyka bo ja nie...Wilmore pisze:Mówienie o braku taktyki u Leo to już w ogóle dramat. Zastanów się chwilę.