Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 28 paź 2013, 12:31
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 28 paź 2013, 13:05
Bo pewnie w Kórniku nawet policji nie mafieldy pisze:ja nigdy nie dostałem mandatu, nawet za złe parkowanie, a jeżdżę już kilkanascie lat.
Łobuzy jesteście i tyle
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 28 paź 2013, 14:33
Jak mogę ich nagrywać jeśli w trakcie zatrzymania przeszukują mnie całego, sprawdzają m.in. telefon. Nie pozwolą wysłać głupiego SMS, a co dopiero żeby pozwolili się nagrywać.NoName1989 pisze:Legitymuj ich i skladaj na nich skargi, ze zachowuja sie prowokujaco itp. No i najwazniejsze, jak tylko otworza morde to wyciagaj telefon i nagrywaj wszystko, od razu przestaja zgrywac kozakow.
TAk jakbym miał liczyć od poczatku wakacji to ze 3 razy mnie spisywali, 3 razy przeszukiwali, dostałem właśnie 2 mandaty, raz na dołku a i tak jak siedzieliśmy na ławce i widzieliśmy że jedzie jakieś podejrzane auto to zawsze się zwijaliśmy. Spisywanie przez godzine naprawdę nie jest czymś fajnym. W Krakowie jest przejebane, policje masz na każdym kroku, praktycznei na co drugim osiedlu w nocy.Boromir pisze: Dostałem w życiu jak na razie jeden mandat. Za picie alkoholu. W Krakowie![]()
Więc może coś w tym jest...
Co Ci napisali?Keres pisze: Heh, ja tak samo w Krk. W kwietniu w tym roku za zakłócanie porządku 100 zł dali. Do tej pory nie zapłaciłem, przyszło już nawet ponaglenie do domu.
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 paź 2013, 14:48
Zasluzyliscie sobie nożami.DDK pisze:W Krakowie jest przejebane, policje masz na każdym kroku, praktycznei na co drugim osiedlu w nocy.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 28 paź 2013, 14:56
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 28 paź 2013, 16:58
Wezwanie do uregulowania grzywny, bo inaczej zostanie wszczęte postępowanie w celu ściągniecia należności.DDK pisze:Co Ci napisali?
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 28 paź 2013, 17:05
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 28 paź 2013, 17:43
Spory błąd, jak was widzieli wcześniej niż wy ich to zawsze im się zapali lampka w głowie "odchodzą na nasz widok, coś chyba kręcą"DDK pisze: jak siedzieliśmy na ławce i widzieliśmy że jedzie jakieś podejrzane auto to zawsze się zwijaliśmy.
MeToYou

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 28 paź 2013, 18:14
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 28 paź 2013, 23:02
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 28 paź 2013, 23:11
MaUser_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 29 paź 2013, 8:09
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 29 paź 2013, 8:59
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 paź 2013, 9:17