Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 31 sie 2006, 8:59
(L)egionista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 sie 2006, 9:24
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 31 sie 2006, 9:34
(L)egionista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 sie 2006, 9:55
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 31 sie 2006, 10:05
Bienias pisze:A wg mnie to dobre posuniecie. Ronaldo jest geniuszem i jezeli tylko zlapie bodziec do intensywnej pracy to znow stanie sie jednym z najlepszych napastnikow swiata
(L)egionista pisze:RóżA powiadasz o ataku który strzelił jedna bramke przepraszam zero bo Gilberto to defensywny pomocnik Ok to jest tylko 2 mecze no ale prognoztyk nie jest zbyt dobry.
(L)egionista pisze:Jeśli jest mowa o transferze Baptisty do Arsenalu to Pan Szanowny Wenger musi chcieć Baptiste...logika.
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 31 sie 2006, 10:23
Ja już mam dość tych spekulacji i wierze że Reyes i Adriano będą w Realu choć będzie bardzo ciężko.RealFan pisze:(L)egionista - ale nikt się nie podpala To są oczywiście tylko spekulacje, jednak tym razem mogą mieć potwierdzenie w faktach. Zbyt ładnie jest to powiązane.
Insynuujesz że Bestia jest słabyRóżA pisze:Już nie raz i nie dwa mówiłem że atak mamy w tym momencie słabo dysponowany (jedynie Robin pokazuje się z dobrej strony, ale brak wykończenia ). Pomimo że strzelili tylko jedną bramkę to wątpię, aby Bestia zdołała się przecisnąć przez Henry'ego i Persiego.
Wymysł nie wymysł w każdej spekulacji jest ziarnko prawdy.Oficjalne stanowisko to jedno a słowo Reyesa że chce odejść z Arsenalu to drugie.RóżA nie dementuj bo ty nie jesteś od tegoRóżA pisze:Równie dobrze może to być wymysł prasy. Oficjalne strony jak na razie nic nie podały oprócz wcześniejszych słów Reyesa (I did not say this words ). Logika.
Reszty doniesień dementował nie będę, bo w tym momencie sam już się pogubiłem. Wszystko rozstrzygnie się w nadchodzących 14 godzinach
(L)egionista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 31 sie 2006, 10:32
(L)egionista pisze:Insynuujesz że Bestia jest słaby
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cai » 31 sie 2006, 10:41
ja napisałem na początku lipca pisze: Możecie kalkulować, podlicząc kasę z transferow, ale pod koniec sierpnia spotka Was spora niespodzianka, gdy okaże się, że zawodników wytawionych przez Real na liste transferową nikt nie chce kupić, a jedyny sposóbem by się ich pozbyć będzie rozwiązanie kontraktu lub wypożyczenie.
makis pisze:Podsumowujac, kilka, kilkanascie baniek do klubowej kasy na pewno wplynie.
Cai

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 sie 2006, 10:50
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 31 sie 2006, 11:05
Gravesen (dzieki RealFanCai pisze:makis pisze:Podsumowujac, kilka, kilkanascie baniek do klubowej kasy na pewno wplynie.
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 sie 2006, 11:07
makis - jaki SalgadoSalgado i Jurado kosztowali ok 3 mln euro kazdy
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cai » 31 sie 2006, 11:19
Cai

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 sie 2006, 11:30
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 31 sie 2006, 12:20
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 31 sie 2006, 12:22
Makis