Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 22 maja 2025, 0:06
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 22 maja 2025, 0:13
Nie jest realne, a przynajmniej nie z tymi ludźmi u steru. Ktokolwiek w przyszłym sezonie by nie prowadzil zespołu, to potrzebne są miliony euro wpompowane w zespół. Do tego potrzeba człowieka z wizją i jednocześnie twardego negocjatora, żeby nie przepłacać. Inna sprawa czy ktokolwiek będzie w stanie przekonać wartościowych piłkarzy, że MU spełni ich oczekiwania i zagwarantuje odpowiedni poziom sportowy? Śmiem wątpić.
dias
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 22 maja 2025, 0:38
Mr.Chris pisze: ↑06 paź 2024, 17:50Jak tak patrzę na listę dostępnych, to Sarri z wolnego agenta chyba najbardziej pasuje do profilu drużyny. Naprawdę niesamowitą robotę wykonują jednak Amorim w Sportingu i Buruk w Galatasaray, ale totalnie nie mam pojęcia jaki styl prezentują i czy by pasowali pod obecny team bez konieczności wymiany połowy zespołu.
Mr.Chris pisze: ↑28 paź 2024, 20:44Anyway, jaki ten Amorim ma styl? Co on gra? Dla mnie najważniejsze, żeby nie trzeba było przebudowywać kadry znowu o 180 stopni, żeby ci zawodnicy jako-tako pasowali pod managera. Myślę, że możemy od razu skreślić tych co grają trzema obrońcami, bo nie bardzo widzę zawodników pod to i nie mówię tu tylko o środkowych obrońcach
Mr.Chris pisze: ↑29 paź 2024, 10:52https://the-footballanalyst.com/ruben-a ... -analysis/
Trochę w pośpiechu przeczytałem i wygląda to fajnie, trochę vanGaalowo, ale nowocześniej z większymi jajami, chociaż to poprzednik bardziej lubił je pokazywać.
W każdym razie, myślę, że nie bardzo mamy pod to zawodników odnośnie defensywy. Wysoko ustawiona linia obrony? Będzie miliard bramek z kontry, bo nie mamy ANI JEDNEGO szybkiego obrońcy. Spokojne rozgrywanie piłką, to też nie nasza domena, ale widzę tu potencjał, bo Eriksen, Bruno i Mainoo ładnie kopią, a Casemiro i Ugarte asekuracja. Oczywiście jeszcze w rozegraniu obrońcy będą brali udział, ale z podaniem do najbliższego, to i Bednarek sobie w miarę radzi.
Mr.Chris pisze: ↑12 gru 2024, 20:56Ale w sumie to czego się spodziewać, skoro mamy czterech skrzydłowych i jedną dziesiątkę, a gramy na dwie dziesiątki i jednego jedynego co umie tam grać stawia się na innej pozycji. Jakoś trzeba tych skrzydłowych zagospodarować, ale Amorim dalej upiera się na ataku pozycyjnym środkiem zamiast trochę to rozciągnąć i jedynie Garnacho zdarzy się zejść częściej do boku.
Mr.Chris pisze: ↑28 lis 2024, 21:40Ja nie chcę ani skreślać ani się jarać przez najbliższe kilka tygodni. Jedyne co mi się nie podoba to upór do ustawienia. Tak jak Delpiero zasugerował, dobry trener potrafi się dostosować. Nie można zmieniać wszystkiego od razu już w tej chwili w środku sezonu. Trzeba krok po kroku i dostosowując do tego co się ma.
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sh00t » 22 maja 2025, 0:41
Sh00t
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 22 maja 2025, 0:50
Częściowo się zgadzam. Potrafi zdiagnozować problem i nie pierdoli się w słowach. Główny problem jednak jest taki, że próbuje wmówić wszystkim dookoła, że on jest jedyny w swoich poglądach, dlatego, że jest radykalny. Jeżeli ktoś się wstrzymuje z oceną bo zawodnik czy manager jest nowy w klubie i potrzebuje trochę czasu na wprowadzenie się albo nie daj boże napisze się jedno pozytywne zdanie, to przez pół roku czyta się pierdolenie jak to bardzo nie trzepie się gruchy nad tym zawodnikiem, czy managerem.Matrixxx pisze: ↑21 maja 2025, 23:58Co do bassu - ja jako osoba średnio śledząca angielskie klimaty mogę napisać, że świetnie mi się go czyta. Bez owijania w bawełnę, na ogół celne przemyślenia. Nie jestem zaangażowany emocjonalnie w ten wątek, może gdybym był kibicem MU to by mi przeszkadzał jego charakterystyczny sposób pisania. Nie wiem. Ale, że nie jestem to bardzo cenie tego użytkownika i zwyczajnie świetnie mi się go czyta.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 22 maja 2025, 9:30
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 22 maja 2025, 9:34
przeciez ten gosc jest przeslaby, jezdziec bez glowy. Typowy Manchester - oddal najlepszego gracza druzyny (McTominay) zamiast sprzedac tego goscia przy pierwszej okazji. Dodatkowo, ciezki polglowek, ktory chwile po meczu zali sie na tt, ze malo gral zamiast pogadac bezposrednio z trenerem.
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 22 maja 2025, 9:38
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 22 maja 2025, 9:45
Enjo pisze: ↑22 maja 2025, 9:34
przeciez ten gosc jest przeslaby, jezdziec bez glowy. Typowy Manchester - oddal najlepszego gracza druzyny (McTominay) zamiast sprzedac tego goscia przy pierwszej okazji. Dodatkowo, ciezki polglowek, ktory chwile po meczu zali sie na tt, ze malo gral zamiast pogadac bezposrednio z trenerem.
Moje najlepsze ziomki to fani MU, oni mi mowia, ze powinien byc mecz o puchar Tymbarku Milan - Manchester, bo oby dwa kluby sa na takim samym zenujacym poziomie.
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 22 maja 2025, 9:59
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 22 maja 2025, 21:34
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 23 maja 2025, 23:39
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » 24 maja 2025, 1:38
Kuba199292
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin