Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 mar 2014, 23:16
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 02 mar 2014, 23:30
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 02 mar 2014, 23:40

Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 02 mar 2014, 23:50
Z klubem nie jest się tylko dla wyników.Tomusmc pisze:Niech surowo ukarają i Legię i Jagiellonię. Miały być wzmocnienia na LM, a wyjdzie jedna wielka kaszana i tak będziemy czekać w nieskonczoność. Na własne życzenie głupie patałachy
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 mar 2014, 0:09
pewnie jeszcze dlatego aby wrpowadzic g w spore problemy finansoweDDK pisze:Z klubem nie jest się tylko dla wyników
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 03 mar 2014, 0:14
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 mar 2014, 0:16
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 mar 2014, 0:24
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 03 mar 2014, 0:45
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 mar 2014, 6:34
Co byłem w Bydgoszczy, to miejscowi rozrabiali podczas meczu. Nie mam o nic dobrego zdania, bo nawet na kadrze musieli robić dym. Wydaje mi się, ze nie wyrośli z jeżdżenia po wioskach w niższych ligach i leczeniu swoich kompleksów. Także niech wracają skąd przyszli. Ktoś im powiedział nie, ktoś im zabrał możliwość handlu, to się obrazili, bo dziwne, że w cywilizowanym kraju nie wolno napierdalać bliźniego.DDK pisze:Na Zawiszy nikt nie bronił kibicom iść na mecz. Jak widać z tych 7000 ponad 5000 wolało zostać w domu, jak widać utożsamiają się z tymi "troglodytami"
Litości. Bywałem na Legii co mecz, chodziłem na Żyletę. Nie raz widziałem dantejskie sceny...DDK pisze:Na Legii jak był protest też można było w spokoju iść mecz pooglądać
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 mar 2014, 8:29
Jakie?Litości. Bywałem na Legii co mecz, chodziłem na Żyletę. Nie raz widziałem dantejskie sceny...
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 mar 2014, 8:32
Eeeee, chrzanisz. Nigdy niczego się nie narzuca, tylko się informuje, a kazdy samemu decyzje podejmuje. W Bytomiu tez parę lat temu, jeszcze w czasie 2 ligi przed ekstraklasą był protest i nikt nie był zmuszany do nie kupowania biletu, zostałem razem z kumplem poproszony, żeby nie wchodzić na stadion i obejrzec mecz z "górki", z której i tak nic nie widaćbartbuks pisze:Czy na Zawszę nie chodzi 7k, bo nie chce? Nie, bo nie może. Z góry narzucono pewien stan rzeczy.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 mar 2014, 8:54
Wg mnie nie wyjdzie z tego źle. Chciał dobrze, dał kibicom dużo luzu, spieprzyli sprawę, więc teraz nie będzie litości.Bienias pisze:Z drugiej strony BL poniosl chyba najwieksza porazke.
Pamiętasz mecz z Odrą i doping spod Torwaru? Pamiętasz początki walki z ITI? Proszę Cię, nie staraj się mi wmawiać, że nigdy nic się na Ł3 nie stało. Już nikt nie pamięta "że tylko szmata bije brata"?Bienias pisze:Jakie?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 mar 2014, 9:04
Szczerze licze na zmiany i oczekuje twardej reki wobec ultrasow.Chciał dobrze, dał kibicom dużo luzu, spieprzyli sprawę, więc teraz nie będzie litości.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 mar 2014, 9:15
A co ultrasi zawinili?Bienias pisze:oczekuje twardej reki wobec ultrasow.
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio