I raz trafił w słupek. W sumie okazji miał, tylko wykończenie fatalnearek_ahig pisze:Raz ladnie zanurkowal.Daaaamian pisze:Meczu Chelsea - United nie oglądam, także mam pytanie: jak tam Torres?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 06 kwie 2011, 21:42
I raz trafił w słupek. W sumie okazji miał, tylko wykończenie fatalnearek_ahig pisze:Raz ladnie zanurkowal.Daaaamian pisze:Meczu Chelsea - United nie oglądam, także mam pytanie: jak tam Torres?
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 06 kwie 2011, 21:42
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 06 kwie 2011, 21:44
również mi się podoba, spodziewałem się więcej stronniczych opinii po tym Panu, ale póki co jest w porządkulukinis131 pisze:Kowalczyk sprawia całkiem niezłe wrażenie . Dużo lepiej mu wychodzi komentowanie , niż to miało miejsce podczas mistrzostw europy .
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 06 kwie 2011, 21:47
Podobnie Wojtek Jagoda, o ile zawsze mnie drażnił, to dziś mówi całkiem z sensem, za to ten drugi to dramat... Brazylijczyk CarrickAker pisze:również mi się podoba, spodziewałem się więcej stronniczych opinii po tym Panu, ale póki co jest w porządkulukinis131 pisze:Kowalczyk sprawia całkiem niezłe wrażenie . Dużo lepiej mu wychodzi komentowanie , niż to miało miejsce podczas mistrzostw europy .
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 06 kwie 2011, 22:35
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 06 kwie 2011, 22:37
To jest Liga Mistrzów, tutaj się już nam rzuca kłody pod nogi.arek_ahig pisze:Ciekawe czy kibice United dzisiaj tez cos napomkna o stronniczym sedziowaniu dla Chelsea w pojedynkach z nimi.
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 06 kwie 2011, 22:37
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 06 kwie 2011, 22:37
Patrząc przez pryzmat liczby strzelonych goli ,to dla przeciętnego kibica myślę że lepszy był mecz Barcy z SzachtaremsbQ pisze:Gdyby transmisja była "dla was" też byście się przygotowaliAker pisze:również mi się podoba, spodziewałem się więcej stronniczych opinii po tym Panu, ale póki co jest w porządkulukinis131 pisze:Kowalczyk sprawia całkiem niezłe wrażenie . Dużo lepiej mu wychodzi komentowanie , niż to miało miejsce podczas mistrzostw europy .
Myślałem, że jak Ukraińcy strzelili na 3-1, to coś ciekawego jeszcze pograją, ale długo tak nie musiałem myśleć![]()
Początek, mimo straconej bramki, mieli dobry - te kilka długich piłek mogło okazać się zabójczymi, ale cóż...
E: ten mecz mi przypomniał, dlaczego chcę rozwiązać umowę z Polsatem
lukinis131
Post Wyświetl pojedynczy post autor: darek123 » 06 kwie 2011, 22:39
darek123
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 06 kwie 2011, 22:39
Karny ewidentny, co do tego nie ma żadnych wątpliwości. Ale skoro sędziowie tyle razy pomagali Chelsea to czemu raz nie pomóc MU?arek_ahig pisze:Ciekawe czy kibice United dzisiaj tez cos napomkna o stronniczym sedziowaniu dla Chelsea w pojedynkach z nimi.
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 06 kwie 2011, 22:41
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 06 kwie 2011, 22:42
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 06 kwie 2011, 22:44
Fernando dorzucił od siebie w końcówce, ale tam kontakt był, Evra z tyłu go trochę atakował.Cris7 pisze:TorresUważam go za świetnego piłkarza, jeśli jest w formie to dla mnie jeden z najlepszych napastników na świecie, ale karnych niech już więcej nie wymusza, bo mu to nie wychodzi.
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 06 kwie 2011, 22:46
Patrząc przez pryzmat strzelonych goli, to trzeba było wybrać Mamelodi Sundowns - Ajax Cape Town. Tam było 4-4.lukinis131 pisze: Patrząc przez pryzmat liczby strzelonych goli ,to dla przeciętnego kibica myślę że lepszy był mecz Barcy z Szachtarem
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 06 kwie 2011, 22:49
MGiggs
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio