Celtic

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 01 lis 2006, 21:44
SiKor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 lis 2006, 22:39
Cholerka wypominasz mi jeden mecz, ktory byl swoistym wypadkiem przy pracyduch99 pisze:czeher pisze:
Benfica dzisiaj wygraNajpewniejszy mecz z wszytskich
Tak jak AIK![]()
czeher pisze:Corinthians pisze:
Kopenhaga - ManU 2Ja raczej bym tego nie gral, hokejowy wynik powiadasz - ostatnio dosc czeste sa 1:0 - 2:0 Laughing ale tak na serio MU ma awans w kieszeni i pewnie nie zagraja w optymalnym zestawieniu - kto wie moze Kuszczak Think zas dla Kopenhagi w dodatku na wlasnych smieciach bedzie to mecz jak o MSLoczek napisał:
Manu ... nie muszę komentować. Wynik hokejowy.motywacja ogromna zas MU moze zbagatelizowac ten mecz
czeher pisze:maestro pisze:
PSV - Galatasaray 1 1.50 (ten mecz mnie jakoś nie przekonuje ale.
w mojej ocenie jest to jeden z pewniejszych meczy, PSV jest w gazie zas Galata niby ostatnio wykgrywa w lidze ale bardzo skromniutko Exclamation ostatni ich pojedynek w Holandii zakoczyl sie wynikiem 3:1
czeher pisze:Ja tutaj stawiam na 1 Laughing Laughing Benfica po slabym poczatku lapie wiatr w zagle, naprawde ma niezly sklad zas w ekipie The Bhoys moze zabraknac Vennegora i Gravesenamaestro pisze:
Benfica - Celtic x2 1.69![]()
czeher pisze:dosc ryzykowne w moim mniemaniu Very Happy Lewandinho wymiata Razz ale tak na powaznie Valencia ma awans w kieszeni, w lidze ostatnio stracila dystans a poza tym troche kontuzji w jej szeregach wiec moze w zimnym Doniecku oszczedzac sie na Laligemaestro pisze:
Szachtar D. - Valencia 2 1.80
czeher pisze:maestro pisze:
AEK Ateny - Lille x2 1.42
ciezki mecz, mysle ze AEK moze wrewszcie przelamac zla passe emczy bez zwyciestwa
czeher pisze:o tym meczu zdaje sie jeszcze nikt nie pisal, ja tam proponuje x2SiKor pisze:
Arsenal FC - CSKA Moscow 1ale zaraz fieldy wpadnie i omowi ladnie ten emczyk Very Happy wg mnie najpewniejszy w tym meczu jest under - CSKA ma dosc solidna obrone w dotychczasowych meczach nie stracili gola
W Londynie napewno beda przenzetowac raczej zachowawczy styl gry - tzn obronic calym zepsolem pewnie jedynie Carvalho badz tez Love bedzie zaabsorbowany w gre ofesnywna - zas Arsenal zawodzi w spotkaniach gdzie jest faoworytem i gdzie wsyztsko przemawia za nimi - w lidze nie wygraliz oslabionym Evertonem z ktorym to zawsze rozsprawiali sie jak chcieli, podobnie bylo z Boro czy tez AV
czeher pisze:nie maSiKor pisze: napisał:
jest szansa, żeby ten tasiemiec wszedł?Benfica dzisiaj wygra Exclamation
Najpewniejszy mecz z wszytskich
45zl - 157zlczeher pisze:Mialem to puscic za wieksza kase ale "dzieki" AIK musialem troche zweryfikowac moje pocztakowe plany
PSV - GALATA 1
Lewski - Werder 2
Benfa - Celtic 1![]()
Spartak - Inter 2
Dinamo - Besiktas 1
Ajax - Austria 1
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 01 lis 2006, 22:43
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 01 lis 2006, 23:20
Prawdopodobnie grają właśnie dzięki wygraniu pucharu ULEB, bo to chyba taka reguła jestczeher pisze:Czyli graja w Eurolidze dzieki wygranej w pucharze ULEB czy zawazyly uklady - Jak niegdys Zepter gdy mial "imienne" zaproszenie" do tych elitarnych rozgrywek
czeher pisze:Ja tam wole starsze
Pamiętam jak miałem taki okres w poprzednim sezonie że na NHL dorobiłem się małej fortuny, później wszystko to straciłem bo przestałem mieć fartaczeher pisze:To NHL w tym roku, wcale takie przewidywalne nie jest jak w ubieglym
Yukasz pisze:Ja myslę że tu może być nawet niespodzianka.
Nie wiem czego się po nich spodziewaćczeher pisze:Yukasz a co sadzisz o Efesie
Kibice Prokomu sa zdania że wygra ich drużyna a żeby awansować musi sie tak stać. Pewnie mobilizacja będzie na maksa. Też się zastanawiam nad tym typemczeher pisze:Ja chyba zagram na Prokom - lepiej bedzie sie meczyk ogladalo
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 lis 2006, 23:22
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 01 lis 2006, 23:30
I myślisz że taki clon Ci wejdziecloner pisze:Oto moje propozycje z NBA na dzisiejsza nocke :
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 lis 2006, 23:43
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 lis 2006, 0:19
ten typ chyba mozna w ciemno grac na 20kuponachfieldy pisze:Ajax - Austria 1 1,20
w sumie dosc ciekawa pozycja ale jednak mam pewne obiekcje - Eintracht lubi remisowac mecze a Celta tak naprawde nie wiadomo jak zagra - potrafi wygrac z Valencia ale tez rozczarowac - reasumujacfieldy pisze:Celta - Eintracht 1 1,75
uuuu, Tego bym nie gral, chociaz ostatnio ladnie zaskoczyli wszytskich wygrywajac w Livornofieldy pisze:Rangers - M. Haifa 1 1,55
ale ja wole starszeYukasz pisze:Ale jeśli chodzi o doświadczenie to ta koleżanka Martinho z pewnością jest na samym topie Razz
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 02 lis 2006, 0:21
30zł -> 81.50złLevski Sofia - Brema 2 1.45
PSV - Galatasaray 1 1.50
Lyon - Dynamo K. 1 1.20
Real M. - Steaua 1 1.20
AEK Ateny - Lille x2 1.42
FC Kopenhaga - Man.Utd. 2 1.45
Hamburger - FC Porto x2 1.45
Juventus - Brescia 1 1.25
-20złmaestro pisze:No i zastanawiam się czy nie puścić też wszystkich tych meczy na jednym (trzecim) kuponie, za jakieś 20 złociszy...
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 02 lis 2006, 8:10
Wspomniałem o tym meczu ledwo 2-3 razyczeher pisze:Cholerka wypominasz mi jeden mecz, ktory byl swoistym wypadkiem przy pracy
Anaheim - Rangers 1 (2,00)
Dallas - St. Louis 1 (1,70)
Atlanta - Carolina 1 (2,10)
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lis 2006, 9:53
Wiem właśnie, ze Rangersi zawodza w lidze, ostatnio remis u siebie własnie.czeher pisze:uuuu, Tego bym nie gral, chociaz ostatnio ladnie zaskoczyli wszytskich wygrywajac w Livorno ale ja unikam meczy z udzialem Rangersow w lidze zawodza na calej linii, w uefie jakos przeda ale nie wiem czy z Izrealczykami dadza rade w sumie oni juz dawno nie sa kelneremi
ja sie zastanawiam na zwycięstwo Wisłymaestro pisze:Nancy - Wisla K. 1.50
to bym odradzał, Żeby awansować dalej wystarczą 2 wygrane chyba, a w lidze, czeka ich teraz derbowy pojedynek z Chelsea - mogą czasem odpuscić.maestro pisze:Tottenham - FC Brugge 1.45
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 lis 2006, 10:00
chyba pomyliles zespoly Maccabi Jerozolima z Hajfa, chociaz i tak za rewelacyjnie im nie idzie 2-2-2 na awayu 1-1-2 chociaz tam byla przerwa w rozgrywkach przez pewien czas z wiadomych przyczyn i zbytnio nie nalezy przywiazywac do tego wagifieldy pisze:Jednak jak zobacyzłem sytuacje w lidze Maccabi .... no to nie mam pytań, najwyzej nie wejdzie Razz oni chyba jeszcze nie wygrali [albo tylko raz] na wyjeździe, raczej przegrywają, są gdzieś w dolnej częsci tabeli, niezbyt mocarnej przeca ligi Izraelskiej.
Wg mnie nie ma szansfieldy pisze:ja sie zastanawiam na zwycięstwo Wisły Exclamation Myślę, ż epokażą charakter i sa w stanie pokonac solidnego przeciwnika. Choć to raczej singiel będzie Razz
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lis 2006, 10:03
nie pomyliłem, 2-2-2 to ne jest rewelacyjny bilans jak na ten zespół w tej lidze. 1 wygrany mecz na wyjeździe - przeciez napisałemczeher pisze:chyba pomyliles zespoly Maccabi Jerozolima z Hajfa
Rngersi tez sa ograni w pucharach, wiedza o co grają, nie sadze, aby sie specjalnie nie zmobilizowali, na pewno mają ambice awansu, wygrali pierwszy mecz, zwazywszy na problemy w lidze - myślę, że będą chcieli jak najszybciej wywalczyć awans z grupy w pucharze.czeher pisze:Rangers z wiekszymi kelnerami w wlasnej lidze zawodzi a Maccabi to juz zespol ograny z leksza w europejskich pucharach
nie uwazam, że ogólnie sa słabeuszami - tylko w pojedynku z Lyonemczeher pisze:Nancy to solidny team i nie zgodze sie z twoja opinia na ich temat z meczu z Lyonem ze sa slabeuszami
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 lis 2006, 10:10
fieldy pisze:to bym odradzał, Żeby awansować dalej wystarczą 2 wygrane chyba, a w lidze, czeka ich teraz derbowy pojedynek z Chelsea - mogą czasem odpuscić.
Kij ma dwa konce - rownie dobrze mozesz napisac, iz beda oszczedzac sie na lige bo jest mecz Celtic - Hearts i moga nadrobic pktfieldy pisze:Rngersi tez sa ograni w pucharach, wiedza o co grają, nie sadze, aby sie specjalnie nie zmobilizowali, na pewno mają ambice awansu, wygrali pierwszy mecz, zwazywszy na problemy w lidze - myślę, że będą chcieli jak najszybciej wywalczyć awans z grupy w pucharze.
Maccabi Hajfa 3-1 AJ Auxerre [Francja] 19 października, Tel-Awiwfieldy pisze:Wygrać muszą jeszcze, więc z kim jak ne z Maccabi u siebie ?
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lis 2006, 10:15
znam ten wynikczeher pisze:Maccabi Hajfa 3-1 AJ Auxerre [Francja] 19 października, Tel-Awiw
No ma 2 końce, tylko, że liga ma jeszcze kilk.... ładnych kolejek do końca sezonu, a grupa pucharu Uefa skończy sie szybciej i aby awansowac, ne można odkładać walki do ostatnich meczy grupowych, bo moze byc za późno.czeher pisze:Kij ma dwa konce - rownie dobrze mozesz napisac, iz beda oszczedzac sie na lige bo jest mecz Celtic - Hearts i moga nadrobic pkt
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio