Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 03 mar 2014, 9:17
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 mar 2014, 9:22
franz jesteśfranz pisze:Na stadion powinno się wpuszczać tylko w krawatach - kibic w krawacie jest mniej awanturujący się.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 03 mar 2014, 9:56
Może mieli w dupie kary finansowe, a nie klub? Myśle że dla nich Legia to coś więcej niż pieniądze, kary, zakazy czy mecze?Bienias pisze: Z drugiej strony BL poniosl chyba najwieksza porazke. Nie wiem jakie mial uzgodnienia z kibicami, ale ci kolejny raz mieli w dupie Legie
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 03 mar 2014, 10:16
Dokładnie. Jakoś te 2 tysiące (czy ile tam było na Lechii -> wg Osucha 5 tysięcycloner pisze:Eeeee, chrzanisz. Nigdy niczego się nie narzuca, tylko się informuje, a kazdy samemu decyzje podejmuje. W Bytomiu tez parę lat temu, jeszcze w czasie 2 ligi przed ekstraklasą był protest i nikt nie był zmuszany do nie kupowania biletu, zostałem razem z kumplem poproszony, żeby nie wchodzić na stadion i obejrzec mecz z "górki", z której i tak nic nie widaćbartbuks pisze:Czy na Zawszę nie chodzi 7k, bo nie chce? Nie, bo nie może. Z góry narzucono pewien stan rzeczy.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 mar 2014, 10:29
a kto odpalal race przez co 1 trybuna jest zamknieta? Przez kogo Legia placi kary. Przez kibica w kapciach, piknika z dzieckiem?cloner pisze:A co ultrasi zawinili?Bienias pisze:oczekuje twardej reki wobec ultrasow.
Nie jest normalne, ale nie widze w tym dantejskich scen.Bienias jeśli nawalanie kogoś po mordzie nie jest dla Ciebie czymś nienormalnym, to wybacz, ale mamy inne spojrzenie na to co się dzieje.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 03 mar 2014, 12:32
Tak się teraz tłumaczy umysłową impotencję? Wpędzanie klubu w bardzo poważne tarapaty, które pociągną za sobą konsekwencje sportowe i finansowe jest normalną sprawą?DDK pisze:Może mieli w dupie kary finansowe, a nie klub? Myśle że dla nich Legia to coś więcej niż pieniądze, kary, zakazy czy mecze?
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 03 mar 2014, 12:38
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 03 mar 2014, 14:06
Jedna sprawa. Jak chcesz dyskutować na poziomie, to podawaj jakieś argumenty. A nie "smiać mi się chce" i obrażanie innych. Bo jak lubię dyskutować na trudne tematy, tak coś takiego to mi się nawet czytać nie chce.Duch pisze:
Tak się teraz tłumaczy umysłową impotencję? Wpędzanie klubu w bardzo poważne tarapaty, które pociągną za sobą konsekwencje sportowe i finansowe jest normalną sprawą?
I jeszcze jedno. Jak słyszę po raz kolejny: "Klub to my", "Piłkarz i prezesi przychodzą, my będziemy zawsze" to już nawet śmiać mi się nie chcę. Intelektualne pantofelki.
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 03 mar 2014, 14:30
Nie czytaj i nie odpowiadaj. Akurat z Tobą Dudek nie mam o czym dyskutować, bo już wielokrotnie udowodniłeś, że jesteś na kompletnie innym biegunie jeśli chodzi o postrzeganie pewnych spraw. Przekonywanie Cię do innych racji wydaje mi się dość jałową robotą, na którą nie mam czasu.DDK pisze:Jedna sprawa. Jak chcesz dyskutować na poziomie, to podawaj jakieś argumenty. A nie "smiać mi się chce" i obrażanie innych. Bo jak lubię dyskutować na trudne tematy, tak coś takiego to mi się nawet czytać nie chce.
W sensie, że teraz ktoś zabrania Ci śpiewać, nakazuje siedzieć i nie wstawać? Czysto kibicowskie atrybuty jak śpiewanie, oprawy, bluzgi czy nawet te race, to jedno. Działanie na szkodę własnego klubu, to zupełnie odrębna kwestia, ale jak sam stwierdziłeś, są ludzie, dla których są ważniejsze rzeczy niż to czy ukochany klub będzie miał pełny skarbiec, czy będzie mógł kupić jakiegoś piłkarza, będzie zmuszony sprzedać jakiegoś zawodnika, czy powalczy o Ligę Mistrzów itd.DDK pisze:Ja osobiście nie wyobrażam sobie siebie na trybunach stadionu, gdzie jest obowiązek siedzenia, nie można śpiewać itd
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 mar 2014, 14:31
Dudek sorry, ale Ty nie podałeś żadnych sensownych argumentów, do tego wątpię aby rozmowa na poziomie toczyła się wg tematu Wisła TO MY!DDK pisze:Jedna sprawa. Jak chcesz dyskutować na poziomie, to podawaj jakieś argumenty.
Zdrowie, szczęście, bliscy, miłość? Aaa i dodaj jeszcze, że są dla nich ważniejsze rzeczy od NIE ICH pieniędzy.DDK pisze:Co do pierwszego zdania: są ludzie dla których są rzeczy ważniejsze od pieniędzy czy sukcesów sportowych
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 03 mar 2014, 14:39
to ok.Nie czytaj i nie odpowiadaj.
Nie od ich pieniędzy? To ja nie wiedziałem że oni chodzą od kilku, kilkunastu lat na Legie za darmo, nie kupują barw, nie wydają tam żadnych pieniędzy, oprawy też pewnie mają za friko. Już nie będę wspominał o czasie spędzonym dla Legii.bartbuks pisze: Zdrowie, szczęście, bliscy, miłość? Aaa i dodaj jeszcze, że są dla nich ważniejsze rzeczy od NIE ICH pieniędzy.
Legia po wczorajszych wydarzeniach cofnęła się kilka lat do tyłu. W imię czego? Kilku karków, co chcieli pokazać swoją siłę? Kary, puste trybuny, to brak kasy w budżecie, próba załatania dziury przez sprzedaż zawodników i brak transferów. I to dlatego, bo dla jakiś głąb ubzdurał sobie, że Legia to on?
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 mar 2014, 14:57
Nie generalizuj. Kark zostawił kilkadziesiąt zł wczoraj w kasie i naraził klub na kilkumilionowe straty. Rozumiesz różnicę?DDK pisze:Nie od ich pieniędzy? To ja nie wiedziałem że oni chodzą od kilku, kilkunastu lat na Legie za darmo, nie kupują barw, nie wydają tam żadnych pieniędzy, oprawy też pewnie mają za friko. Już nie będę wspominał o czasie spędzonym dla Legii.
Nie jest potrzebny wróżbita Maciej, aby wpaść na to jakie będą konsekwencje.DDK pisze:A czy Legia (ta piłkarska) się cofnęła to poczekajmy. Zobaczmy najpierw jakie będą tego skutki, odczekajmy i spójrzmy na to chłodnym okiem. Bo jak widać niektórzy już wydali wyroki.
]DDK pisze:Bart ta wypowiedź o argumentach było skierowana prosto do Ducha, bo nie dał żadnych argumentów a obrażał.
bartbuks
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 03 mar 2014, 15:10
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 mar 2014, 15:12
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio