Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 278

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 31 sie 2006, 21:07

RealFan pisze:Marca napisała taaakie info Ja jednak wolę poczekać na informację oficjalną Nawet numer wiedzą, jaki dostanie

Z tą "magią liczb" to bym jednak nie przesadzał. 19 numerem pechowym To pora, żeby ten kto go otrzyma (Reyes?) zmazał tą plamę niesławy 19-stki

W Raul'u Bravo na stoperze podoba mi się bardzo wiele i też uważam, że jest zmiennikiem nr.1 Bardziej niż mecz z Arsenalem, czy Villareal przypadł mi do gustu jego występ w ostatnim Gran Derby, o tym już jednak pisałem kilka stron wcześniej Nie uważam natomiast, że jest lepszy od Sergio Ramos'a Wciąż czekam aż (L)egionista poda mi tą zatrważającą gamę argumentów, za którymś z czwórki wspaniałych, dlaczego to on, a nie Ramos powinien grać w wyjściowym składzie
Post wyżej chyba tam wszystko pisze a jeśl inie widzisz to napisze jeszcze raz nie sądze że żeby któryś z obrońców był lepszy od Ramosa.Gra się tymi kto jest.Dalej wkładasz mi w usta słów których nie powiedziałem.

EDIT:
RealFan pisze:(L)egionista - ale jakie słowa ja Ci wciskam Żadnych Sam jednak grzecznie przyznałeś, że lepszego od Cannavaro i Sergio nie mamy Czyli Ramos powinien grać w pierwszym składzie, cieszę się, że wreszcie się zgadzamy
Wciskasz mi takie słowa takie których nie miałem zamiaru powiedzieć.Potwierdzam że nie ma obrońców godnych zastąpić kogoś z pierwszego składu.Więć logiczne jest że wzmocnienie jest obowiązkowe bo na rezerwe nikogo praktycznie nie ma no oprócz Bravo.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2449
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 sie 2006, 21:13

(L)egionista pisze:Ramos jest młody i jest zbyt nie doświadczony.Obrona z 20 latkiem Gra z Canna ile to potrwa chyba nie 2 tygodnie ani nie 2 miesiące "nauka" trwa każdy o tym wie Więc ja nie wystawiałbym Ramosa do pierwszego składu, oczywiście raz na kiedy.
Jeszcze jakieś zastrzeżenia, że rzekomo coś "wciskam" w Twe usta :?:

I wyjaśnij mi jeszcze co ma znaczyć ostatnia część tej wypowiedzi, bo

"oczywiście raz na kiedy"

nie wydaje mi się zrozumiałe. Styl wypowiedzi się klania :P

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 31 sie 2006, 21:23

Widze że skrót myślowy źle dotarł.Ok nie ważne wystawiałbym go raz na kiedy żeby nabierał doświadczenia lub wtedy kiedy inny z podstawowych defensorów nie grał by z powodu kartek i kontuzji.Ramos nie jest obrońca któremu można zaufać w ciemno jest zawodnikiem nie obliczalnym.W razie gdyby kogoś dobrego obrońce kupili.Rotacja w składzie lepiej mieć 3 na bardzo dobrym poziomie środkowych obrońców aniżeli dwóch.Ale ty naprawde uważasz że można Ramosa wystawić tak bez obaw :?: raczej nie.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 sie 2006, 21:31

(L)egionista pisze:wystawiałbym go raz na kiedy
Co oznacza to stwierdzenie?

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 sie 2006, 21:33

(L)egionista pisze:Ale ty naprawde uważasz że można Ramosa wystawić tak bez obaw :?:
Gdyby był w zespole drugi obok Cannavaro stoper o bardzo wysokich umiejętnościach i sporym doświadczeniem, to Sergio i tak bym wystawił...na prawej obronie za Salgado, który mnie nie porywa swoją grą. A obecnie nie widzę innej opcji, jak w pełni zaufać Ramos'owi. Mnie osobiście swoją grą w ostatnim sezonie przekonał. Mimo młodego wieku jest bardzo waleczny i nie boi się wejść wślizgiem kiedy jest taka potrzeba :) A co najważniejsze świetnie gra głową, co jest jego największym atutem. Potrafi zresztą to udowodnić nie tylko we własnym polu karnym, zdobywa także sporo bramek po stałych fragmentach gry :wink:

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 31 sie 2006, 21:38

ReaFan-wreście doszliśmy do porozumienia.Ja też Ramosa widze na prawej obronie w defenywie gra lepiej niż Cicinho a od Salgado również więc taki trzeci środkowy obrońca.Ale mówie ważna jest rotacja w składzie i szeroka ławka.Ale czy Pan Calderon kupi w ciągu ok. 2 godzin i 20 minut środkowego obrońce to już inna historia oczywiście w co wątpie.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 31 sie 2006, 21:49

Po Reyesie, Madryt nie wyklucza jeszcze 'niespodzianki' w ostatnich godzinach. Tak donosi AS.

Czyli mozliwe ze przyjdzie obrońca, w miedzyczasie Helguera negocjuje swoje odejscie z Realu.

Ciekawa sprawa ponieważ, Real ma wolne miejsce dla gracza Non UE zarząd starał sie usilnie pozbyć Baptisty- mozliwe ze chodziło o Adriano ale tu Pedja musiał wiedzieć ze bedzie cieżko i moze sie nie udać wiec moze była jakaś alternatywa, niekoniecznie na pozycje napastnika:wink:

Po godzinie "zero" wszystko bedzie wiadomo.

Ronaldo zostaje w Realu, to raczej pewne :!:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 sie 2006, 22:04

vakabayashi - Ale na razie Reyes nie jest piłkarzem Realu, a Baptista Arsenalu więc spokojnie. Jeszcze chyba nie ma oficjalnego info :wink: W jeszcze jedną niespodziankę nie wierzę :P

(L)egionista - Ja Ci powiem tak. Orona Realu będzie się kształtować w następujący sposób:

R. Carlos----Cannavaro----Ramos----Salgado

Aczkolwiek nie mam nic przeciwko, by wyglądała tak:

R. Carlos----Cannavaro----Raul Bravo----Ramos

Capello obecnie pewnie widzi to w tej pierwszej formie, nowego zawodnika się nie spodziewam więc chyba możemy zakończyć naszą burzliwą dyskusję :D

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 31 sie 2006, 22:13

IMHO cała jedenastka tak będzie się prezentować:

--------------Ruud (Ronaldo)---------------
--------------Raul (Robinho)----------------
-----------------------------------------------
--Reyes(Cassano)-----------Beckham(Cicinho)
------------------------------------------------
-----------Diarra----------Emerson(Guti)---
---Carlos----------------------------Salgado-
---------Ramos(Bravo)---Cannavaro-------
-------------------Casillas--------------------

Myślę że tak to będzie wyglądało. Chyba że nastąpi jeszcze jakaś "niespodzianka".

Swoją drogą BBC potwierdziło już wymianę Bestii i Reyesa.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 31 sie 2006, 23:16

23:11

Reyes dał wywiad radiu Marca, powiedział "ze jest najszcześliwszym człowiekiem na świecie" (też bym był :D ) ze chce uszcześliwiać swoja grą w Madrycie i zaprzeczył że podpisał cokolwiek z Atletico. :!:

Czy coś się wydarzy jeszcze :?:
Ramos rok temu dołaczył do nas o godzinie 23:59 więc moze i dziś jakaś sensacja, choć o potencjalnym kandydacie na sensacje cicho ( a zresztą czy ktoś przebije dziś West Ham :D )

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 31 sie 2006, 23:38

Ponoć Marca coś przebąkuje o transferze Andrade do Madrytu. Było by to zajebiste wzmocnienie Realu gdyby nie kontuzje na które Jorge jest bardzo podatny. Swoją drogą bardzo dziwna to sprawa bo wcześniej nie było żadnego przecieku do prasy na ten temat :o

Asder
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asder » 31 sie 2006, 23:38

Kolejne doniesienia transferowe: O godzinie 23:15 dziennik "Marca" podał informację, że Real Madryt może pozyskać jeszcze Portugalczyka Jorge'a Andrade. Osoby związane z Deportivo twierdzą, że Real lada moment sięgnie po defensora.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 sie 2006, 23:40

Pewnie z tym Andrade to wymyślili na ostatnią chwilę. Bardzo chętnie widziałbym Portugalczyka w Realu, jednak pozostało już tylko 20 min. do końca mercato. Czyżby znowu jak z Ramos'em :?: Jakby dziś dołączyli do nas Reyes i Andrade to :spoko:

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 31 sie 2006, 23:44

Byłoby po prostu bosko. Andrade to coś więcej niż solidny obrońca. Tego nam trzeba. O Reyesie na razie oficjalne strony cicho, ale wszystko w swoim czasie.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 01 wrz 2006, 0:07

00:00

ale newsy beda napływać
Deportivo moze sprzedać portugalczyka, gdzieś czytałem ze musi sprzedać kliku piłkarzy z podowdu długów czy jakoś tak :wink:

Pewnie powędruje tam Helguera :lol:

Helguera zostaje :x

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”