Post wyżej chyba tam wszystko pisze a jeśl inie widzisz to napisze jeszcze raz nie sądze że żeby któryś z obrońców był lepszy od Ramosa.Gra się tymi kto jest.Dalej wkładasz mi w usta słów których nie powiedziałem.RealFan pisze:Marca napisała taaakie info Ja jednak wolę poczekać na informację oficjalną Nawet numer wiedzą, jaki dostanie
Z tą "magią liczb" to bym jednak nie przesadzał. 19 numerem pechowym To pora, żeby ten kto go otrzyma (Reyes?) zmazał tą plamę niesławy 19-stki
W Raul'u Bravo na stoperze podoba mi się bardzo wiele i też uważam, że jest zmiennikiem nr.1 Bardziej niż mecz z Arsenalem, czy Villareal przypadł mi do gustu jego występ w ostatnim Gran Derby, o tym już jednak pisałem kilka stron wcześniej Nie uważam natomiast, że jest lepszy od Sergio Ramos'a Wciąż czekam aż (L)egionista poda mi tą zatrważającą gamę argumentów, za którymś z czwórki wspaniałych, dlaczego to on, a nie Ramos powinien grać w wyjściowym składzie
EDIT:
Wciskasz mi takie słowa takie których nie miałem zamiaru powiedzieć.Potwierdzam że nie ma obrońców godnych zastąpić kogoś z pierwszego składu.Więć logiczne jest że wzmocnienie jest obowiązkowe bo na rezerwe nikogo praktycznie nie ma no oprócz Bravo.RealFan pisze:(L)egionista - ale jakie słowa ja Ci wciskam Żadnych Sam jednak grzecznie przyznałeś, że lepszego od Cannavaro i Sergio nie mamy Czyli Ramos powinien grać w pierwszym składzie, cieszę się, że wreszcie się zgadzamy