Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 279

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 mar 2009, 15:40

Jarzinho pisze:Jesli Tulipan ma byc zwolniony to bedzie, ciezko mi sobie wyobrazić, że ktos moze brac za wyznacznik mecz z San Marino.
Jak Fabian karnego bronił z SM, to niektórzy mówili że to kolejny dowód na to, ze powinien grać w kadrze regularnie :)

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 92

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 30 mar 2009, 15:43

Jarzinho pisze:Tego brakuje, żeby nam jeszcze San Marino postawiało twarde warunki.
Irlandia nam żadnych twardych warunków nie postawiła. Sami żeśmy sobie ten mecz przegrali.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 mar 2009, 16:03

fieldy pisze:Jak Fabian karnego bronił z SM, to niektórzy mówili że to kolejny dowód na to, ze powinien grać w kadrze regularnie
4 miesiace wczesniej Boruc był światowa czołowka. Fajnie by było gdyby Łukasz grał regularnie tj. w pierwszym skaldzie, nie tylko w CC. Co nie zmienia faktu, ze Boruc został na Euro strasznie go tam wychwalano, robiono z niego kogos kim nie był nigdy, wiec po tym jak juz zaczal szmacic w Szkocji, ktos powinien grac, dowod był juz w meczu ze Słowacja, teraz tylko to potwierdzono. niech sobie pouklada najpierw zycie, bo czesciej o tym pisza niz o jego dobrych wystepach.

edit.
Własnie na supergigancie zobaczyłem odnosnik do wywiadu z Tulipanem.
http://www.tvp.pl/sport/pilka-nozna/pil ... bego-meczu

Nie wiem jaki towar z Holandii bierze, ale niezle po tym idzie odjechac. :lol: Do straty 1 bramki było w miarę dobrze(no nic, że spokojnie mogło być 2-0 i trwało to az 10 minut), druga bramke takze niezle tłumaczy. Polacy porobowali grać kombinacyjnie(nie wiem kiedy i gdzie, chyba na treningach).

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 30 mar 2009, 20:01

Jarzinho pisze:Polacy porobowali grać kombinacyjnie(nie wiem kiedy i gdzie, chyba na treningach).
Kombinowali jak tu wygrać nie męcząc się przy tym. A Leo trochę przesadza ze swoją arogancją. Pyta go grzecznie reporter o wystawienie Boruca, a on go pyta czy dzwonią mu w głowie jakieś dzwonki. Moim zdaniem zbyt butna odpowiedź.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 mar 2009, 20:14

emdżej pisze:Pyta go grzecznie reporter o wystawienie Boruca, a on go pyta czy dzwonią mu w głowie jakieś dzwonki. Moim zdaniem zbyt butna odpowiedź.
butna nie butna... nie zmienia faktu, ze pytanie nie bylo najwyzszych lotow... a wrecz jednak lekko debilne

Stoczylem dzisiaj niezla bitwe z slepo zapatrzonym w Holendra kibicem... godzinna rzeznia. Rozwalilo mnie jedno ... Leo ma prawo wypowiadac sie arogancko, niegrzecznie, z gory wzgledem innych bo to ... pierwszy holenderski trener reprezentacji Polski :zgon:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 30 mar 2009, 20:36

czeher pisze:... Leo ma prawo wypowiadac sie arogancko, niegrzecznie, z gory wzgledem innych bo to ... pierwszy holenderski trener reprezentacji Polski :zgon:
A uzasadnił swoją wypowiedź? Bo mnie to bardzo ciekawi :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 mar 2009, 22:38

Mnie rozbawił Boruc swoją arogancką odpowiedzią
Pyta go dziennikarz: Panie Arturze, kiedy wyczerpie się limit fatalnych występów w kadrze [mniej wiecej tak zapytał]
Artur [nawet nie spojrzał w jego storonę]: Kiedy przestaniesz pracować w TV, wiesz :glass:

:lol2:

Rozumiem, że Boruc może mieć dosyć mediów, ale na pewno sobie w ten sposób nie pomaga.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 mar 2009, 22:45

A co ma mowic?! Media zatruwaja mu zycie. Gdyby ktos ci z butami wlazil do domu by postawic kloca na twoim lozku to bys mu jeszcze herbatke zaparzyl? Media w Borucu chca widziec chyba Beckhama i Jole Rutowicz w jednym. Kazdy ma swoja granice.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 mar 2009, 22:49

Bienias pisze:A co ma mowic?!
Ja rozumiem, gdyby się go zapytał: Artek, coś ty odpierdolił wczoraj ?

Ale to które zadał nie wydaje mi się jakieś chamskie. Może i głupie/nie na miejscu, bo wiadomo że dziennikarz pije do jego formy, ale tacy już dziennikarze są. Boruc będzie im tak odpowiadał to będą jeszcze gorsi i jeszcze bardziej będą utrudniać mu życie.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 mar 2009, 22:54

To Boruc zrobił wokoł siebie otoczkę skandalisty. Nie wiem Smolarek swego czasu był w kadrze numerem jeden, ale nie bylo wokol niego takiego szumu. Z drugiej strony bedac pilakrzem, nalezy sie liczyć z tym, że kiedyś media moga sie nim mocniej zainteresowac, taka praca.

Patrzac teraz na Boruca i Leo mozna spokojnie powiedzieć, z kim przystajesz takim się stajesz. Teraz tylko czekać na kolejne inteligentne wywiady.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 30 mar 2009, 22:59

Trzeba jeszcze pamiętać o tym, że Boruc często sam prowokuje media swoimi zaczepkami, które mają odpowiadać na prasowe doniesienia. Bo czy normalne jest to, że człowiek, po tym jak prasa napisała o jego rzekomym nie zaliczeniu testu na obecność narkotyków, tatuuje sobie na szyi słowo "uzależniony" żeby dopiec pismakom?

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 mar 2009, 23:01

Tyle ze Boruc jaki jest taki jest. Ale trzeba oddzielac zycie prywatne od pracy. Przeciez Boruc nie dostaje jakis wielkich pieniedzy za to ze istnieje w mediach i jakos specjalnie do nich nie wbija sie z mlotkiem. Jest impulsywny i na tym zeruja sepy zwane mediami.

Przyklad ze Smolarkiem bledny. Boruc od paru sezonow jest gwiazda, a Ebi taka jednorazowa jedynka. No i oczywiscie jego charakter. Smolarek to cicha woda, ktora wstydzi sie mediow polskich

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 mar 2009, 23:13

Dudek, Krzynówek dlaczego o nich nie ma ciagle artykułow, a raczej nie było. Wielu naszych sportowców odnosi sukcesy na arenie miedzynarodowej i o nich sie nie pisze. Skoro Boruc ma ciezki charakter to niech ma. Tylko nie widze powodu do aroganckich wywiadów podobnie Tulipan, to jest reprezentacja Polski, nikt sie ich nie pyta o sprawy prywatne. Reprezentuja nasz kraj i to ich obliguje do poważnego traktowania innych, kadra nie jest dla osob, ktore tego nie potrafia zaakceptować, to przywilej nie nakaz. Kibic chce wiedziec, dlaczego sie szmacimy z jakimis kelnerami i dlaczego ktoś gra gorzej niż owi kelnerzy.
Prawde mowiąc miałem nadzieje, że Benhauer wszystko przyjmnie na swoja osobe, a tak smród jak po spotkaniu ze Słowenia, tam za wczesnie, tu nie taka murawa, a przeciwnik grał źle i wybijał pilki z zamkniętymi oczami.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 mar 2009, 23:40

Bienias pisze:Media zatruwaja mu zycie.
Sam sobie zatruł życie. Nie mam nic do Boruca i zawsze życzyłem mu jak najlepiej ale nie jest mi go żal po ostatnim meczu. Sam doprowadził do takiej sytuacji - poprzez swoje zachowanie, życie prywatne, podejście do zawodu a także prowokowanie kibiców czy szereg innych występków. A że jest osobą znaną to media o nim piszą, on zaś dostarcza im tematów do tego. Także poprzez swoją formę. Też tą wcześniejszą - wysoką, bo wtedy też to opisywano więc trudno aby nie wytykać błędów które poprzez Łapu capu obiegną cały świat.
Bienias pisze:Smolarek to cicha woda, ktora wstydzi sie mediow polskich
Smolarek nie lubi mediów, nie dostarcza im tematów do pisania (lub w przeciwieństwie do Boruca dobrze się z nimi kryje) - media nie lubią Smolarka bo się słabo sprzedaje i rzadko kiedy o nim piszą.

A zachowanie Tulipana mnie nie dziwi - już dawno pokazał że jest prostakiem a garniaku więc trudno aby się zmienił.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 mar 2009, 23:43

Bienias pisze:Tyle ze Boruc jaki jest taki jest. Ale trzeba oddzielac zycie prywatne od pracy. Przeciez Boruc nie dostaje jakis wielkich pieniedzy za to ze istnieje w mediach i jakos specjalnie do nich nie wbija sie z mlotkiem. Jest impulsywny i na tym zeruja sepy zwane mediami.
Czy jezeli ktos skandalizuje to czy przypadkiem nie wbija sie w media :>? moim zdaniem tak, a Boruc ma to, na co pracowal przez lata, nie od dzis wiadomo, ze jest lekkim pojebem i nie od dzis daje jakies lekcewazace riposty, moze w innym stylu kiedys byly bo teraz dodatkowo jest lekko sfrustrowany
Kiedys mu taka rola pasowala, bo wygladalo ze ma mocny charakter a teraz wyszly troszke cieple kluchy, brykal brykal az sie doczekal. Mozna powiedziec, ze zginal od wlasnej broni. Szkoda patrzec na jego upadek ale z drugiej strony ... cwaniaki tak powinni konczyc, wiecej pokory

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”