Pisanie ze takie wymienianie jest bez sensu jest jeszcze bardziej pozbawione sensu.Rownie dobrze mozemy nie chwalic lub krytykowac pilkarzy albo trenera bo takze tego nie przeczytaja i nawet jezeli trafnie zasugerujemy rozwiazanie bledow ktore popelniaja to sie do tego nie zastosuja.fcs pisze:To jakaś lista życzeń? Prawda jest taka, że takie wymienianie jest bez sensu, ponieważ w niczym to nie pomoże. Co z tego, że wymienimy kogo byśmy chcieli skoro panowie Galliani oraz Berlusconi nie będą tego brać pod uwagę przy rozważaniu kandydatur.
Po to sa fora pilkarskie po to sa w ogole kibice zeby wymieniac sie pogladami na rozne tematy zwiazane z klubem.I od dzielenia sie swoimi zachciankami marzeniami czy oczekiwaniami.
Gdybysmy dyskutowali tylko o rzeczach na ktore mamy wplyw to na forach internetowych rzadzilby temat "Jakie jutro majtki zalozysz?"
Strzela mniej wlasnie dlatego ze sie zatrzymal w rozwoju jak rowniez dlatego ze jego obecny klub go nie stymuluje (co prawdopodobnie jest przyczyna tego pierwszego).Jest tam absolutna gwiazda i w zasadzie co by nie zrobil na boisku to w nastepnym spotkaniu znowu ma pewny plac gry (chyba ze dostanie czerwona kartke co oczywiste).fcs pisze:El Nino strzela coraz mniej bramek i coraz gorzej prezentuje się na murawie. Nie widzę sensu sprowadzania napastnika, który byłby wielką niewiadomą. Wszakże takich graczy mamy już. Jest Gilardino, który wciąż daje nadzieję Milanistom, że zacznie grać na miarę swojego talentu, oraz Ricardo "za cholerę w bramkę nie trafię" Oliveira.
Fernando to wielka niewiadoma pod jakim wzgledem?Chyba tylko pod takim czy sie odpowiednio zaaklimatyzuje (mit Hiszpana w Serie A?) i pokaze pelnie swojej klasy do ktorej watpliwosci miec nie mozna.W zasadzie kazdy nowosprowadzany pilkarz w mniejszym lub wiekszym stopniu jest niewiadoma i sprawdza sie lub nie zaleznie od pewnych czynnikow.
Z cala wiara w mozliwoscia Yoanna to jednak wyraznie ustepuje on Sneijderowi czy to pod wzgledem dojrzalosci w grze czy tez jej kreowania.Na chwile obecna nie jest to wartosciowy zmiennik dla Seedorfa.Zbyt czesto popisuje sie sztuczkami ktore chociaz mu wychodza to jednak niewiele daja druzynie.Nie ma co wspominac o smykalce do zdobywania bramek bo pod tym katem ustepuje zarowno Seedorfowi jak i Sneijderowi.fcs pisze:Weasley Sneijder? Jestem na nie. Nie jest nam potrzebny. Clarence Seedorf ma zmiennika, klasowego dodam. Jest nim młody Francuz - Yohan Gourcuff. Zawodnik Ajaxu nie jest więc potrzebny, ponieważ nie nadaje się do zastąpienia ani Pirlo ani Gennaro Gattuso, zaś Clarence ma zmiennika, jak już pisałem.
Wesley rownie dobrze moglby zastapic Seedorfa albo Kake gdyby zaszla taka potrzeba.Byloby to z niewielka strata dla druzyny gdyby zastepowal tego pierwszego i bez dramatycznego spadku jakosci gry Milanu gdy zastepowal tego drugiego.Dobrze by sie nadal do gry z dwoma ofensywnymi pomocnikami w momencie gdy gramy jednym napastnikiem.Zestawienie Kaka Sneijder wspomagane przez cofnietych Seedorfa i Gattuso po bokach oraz Pirlo w srodku wyglada mi calkiem niezle.
Ustawienie z Pirlo i dwoma przeszkadzajkami jakimi byli Gattuso i Ambrosini nie bardzo mi sie podoba.Dlatego sadze ze zestawienie z Pirlo i przeszkadzajkami Gattuso oraz Emerson/Edmilson/Ambrosini takze mi sie nie spodoba.Nie lubie gdy Milan gra w ten sposob.fcs pisze:W przypadku stosowania ustawienia taktycznego, którym Carlo wygrał Puchar Europy wszyscy Ci gracze pasują "jak ulał" na miejsce, w którym grał Massimo Ambrosini.