Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 11 lis 2013, 21:42
raf2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 11 lis 2013, 21:45

masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lis 2013, 21:47
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 11 lis 2013, 21:48
Najlepiej to od kurew itp. się powyzywajmy....masacra pisze:Cenzurą grożą!!!!
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 11 lis 2013, 21:53
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 11 lis 2013, 21:55
sprowokowales cala klotnieczarny samael pisze:A co ja niby zrobiłem?.
raf2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 11 lis 2013, 21:56
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 11 lis 2013, 21:57
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 11 lis 2013, 21:57
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 11 lis 2013, 22:01
nicA co ja niby zrobiłem?
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 11 lis 2013, 22:03
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 11 lis 2013, 22:17
Kolekcja Hansa Klossa. Tak tylko, spisałem sobie do sygnaturki kto ma prawidłowe poglądy na forumryba_82 pisze:Jakaś nowa moda na forum,czy jak?Propsuję: rekinho, bartbuks, raf2
Hejtuję: czarny_sammael
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 11 lis 2013, 22:30
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 11 lis 2013, 22:40
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 lis 2013, 22:41
Ja rowniez wzialem na marsz swoja dziewczyne, ktora najbardziej bala sie petard hukowych. Po marszu jak wrocilismy do domu nie mogla sie nadziwic jak media komentuja marsz. Zupelnie inny obraz ma sie na zywo jak sie uczestniczy w porownaniu z tym np. z tvn. Razem z nami szly starsze osoby czy cale rodziny. Przeszlismy calkowicie bezpiecznie, nawet obok "ataku na ambasade". W tym marszu jak ktos chcial sie bic spokojnie mogl odbic z glownej trasy i sie bawic z Policja. Na squacie tak bylo bo sam bylem wymijany przez kumatych szukajacych zabawy. Dla zwyklych ludzi ( prawie wszystkich) marsz byl spokojny.Bassu pisze:Ja tam byłem z dziewczyną na manifestacji we Wrocławiu i spoko było. Żadnych spin, kibice WKSu razem z Narodowcami, pokrzyczeliśmy trochę, wszyscy razem na luzie i bez jakiś aktów wandalizmu. Jak wróciłem, włączyłem TVP Info i byłem pod wrażeniem tego, jaki świadomy polityk się robi z Bosaka bo zmasakrował wszystkich w studio swoimi ripostami na temat 'zamieszek' w Warszawie. Sam skończyłem licencjat na dziennikarstwie, robiłem staże w tv i wiem, że to nic nowego- o czymś pisać trzeba, byle się dobrze sprzedało. Można być w różnych frakcjach politycznych, mieć swoje zdanie na dany temat ale serio, jeśli ktoś nie był, nie widział, a się wypowiada bo oglądał w tv, powinien zamilknąć na wieki w tym temacie. Ja tam jestem dumny, że coraz więcej jest świadomych ludzi w tym kraju i wychodzą na ulicę ze swoimi prawami, manifestując niezadowolenie z tego, co się w tym kraju dzieje.
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio