TG teraz leci na BBC Knowledge, zapomniałem tego kanału dodaćpiotrcies pisze:Ja tam jeszcze dawniej lubiłem pooglądać Kuchnię.tv i BBC Entertainment, gdzie emitowali Top Geara
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 13 lis 2013, 0:08
TG teraz leci na BBC Knowledge, zapomniałem tego kanału dodaćpiotrcies pisze:Ja tam jeszcze dawniej lubiłem pooglądać Kuchnię.tv i BBC Entertainment, gdzie emitowali Top Geara
MeToYou

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 13 lis 2013, 0:09
A może to było Knowledge, mnie te wszystkie kanały się już mieszają, od tego bogactwa człowiekowi się już w głowie przewracaMeToYou pisze:BBC Knowledge
piotrcies

Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 13 lis 2013, 4:56
Po pierwsze ja nie jestem powodem podzialu tego spoleczenstwa. O to trzeba przede wszystkim posadzic Jarka z kumplem Antonim i wszystkich tych "madrych" z PiS, z dawnej MW czy faszystowskich onanistow z ONR zerujacych na trudnej sytuacji mlodych Polakow w kwestii pracy, zarobkow, braku perspektyw w ich rodzimym kraju, co tez mnie dotknelo niestety. To oni dziela spoleczenstwo poslugujac plugawymi metodami sklaniajacymi do nienawisci w kierunku osob o innych postawach badz przekonaniach sprawie smolenska, pogladow politycznych, wiary, orientacji seksualnej zamiast skupic sie na waznych aspektach dla panstwa takich jak zmniejszenie bezrobocia, pobudzenie wzrostu gospodarczego, uzdowienie sluzby zdrowia, naprawe szkolnictwa itd.pws pisze:Podzielić ludzi na normalnych i bydło, a potem narzekać, ze w Polsce są podziały. Majstersztyk. Też ubolewam nad faktem podziałów w Polsce. Jak wytępimy bydło, te podziały znikną i wszyscy będziemy mieć jedno zdanie.
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 13 lis 2013, 6:11
O! Swięta prawda! To jest tak aktualne bo sytuacja Polski obecnej to wypisz wymaluj taka sama sytuacja jak Pierwszej Najjaśniejszej Rzczypospolitej w XVII wieku, do którego zresztą odnosza się te słowa Marszałka. Tylko diagnozy błędne stawiasz. To sie nie dzieje przez młokosów narodowców bo te faszystowskie dywizjony na polityke tego kraju maja wpływ marginalny. Tak sie dzieje przez Donka i jego padawanów całujacych ręce kanclerzowi niemiec czy kłaniających sie w pas prezydentowi republiki ruskiej Ale trzeba też uczciwie powiedziec ze przez innych politykierów, którym nieustannie jest wstyd za Polskę i polskość ("Polacy muszą wyrzec się swojej polskości"). Łącznie z Kaczyńskim socjalistą niestety.Ozdobny pisze: "Polska, sami Polacy to twierdzili, nierządem stoi. Polska to jest prywata, Polska to jest zła wola. Polska to jest anarchia. I jeśliśmy po upadku mieli sympatię dla siebie, to nigdy nie mieliśmy szacunku dla siebie. Nie zaufanie, a niepewność wzbudzaliśmy i stąd chęć narzucania nam opiekunów, wyznaczonych dla narodu anarchii, niemocy, swawoli, dla narodu, który się do upadku doprowadził prywatą, nieznoszącą żadnej władzy." - jakie to jest niestety dalej aktualne.
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 13 lis 2013, 20:40
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 13 lis 2013, 20:47
ja pierdole też własnie to oglądam, śmiech przez łzy ..ubek pisze:"synku kupiłam ci twoje słynne xxlki"![]()
co ja oglądam
raf2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 13 lis 2013, 20:50
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 lis 2013, 20:52
Program od bezmozgow dla bezmozgow.piotrcies pisze:Wszędzie czytam o tym Warsaw Shore, wszyscy o tym trąbią, fejsbuki powariowały... Powiedzcie mi, co to właściwie jest? Jakiś serial, czy co?
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 13 lis 2013, 20:55
Tych poziom też drastycznie spadł, szczególnie nat geo dla mnie straszna obniżka.MeToYou pisze:Najlepiej to omijać szerokim łukiem, jak i całą telewizję z wyjątkiem discovery, national geo i kanałów sportowych
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 13 lis 2013, 20:56
Marcinhp

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 lis 2013, 21:01
Pierwsze dwa akapity to omijanie wężykiem tematu. Problemem jest to, ze narzekasz na podział (i nieistotne jest czy jesteśmy podzieleni, ponieważ Antoni Macierewicz jest dzieckiem Rosemary, czy Jarosław Kaczyński zakładał polskie obozy śmierci), a sam stosujesz go na własny użytek w najbardziej radykalnej z form.Ozdobny pisze: Po pierwsze ja nie jestem powodem podzialu tego spoleczenstwa. O to trzeba przede wszystkim posadzic Jarka z kumplem Antonim i wszystkich tych "madrych" z PiS, z dawnej MW czy faszystowskich onanistow z ONR zerujacych na trudnej sytuacji mlodych Polakow w kwestii pracy, zarobkow, braku perspektyw w ich rodzimym kraju, co tez mnie dotknelo niestety. To oni dziela spoleczenstwo poslugujac plugawymi metodami sklaniajacymi do nienawisci w kierunku osob o innych postawach badz przekonaniach sprawie smolenska, pogladow politycznych, wiary, orientacji seksualnej zamiast skupic sie na waznych aspektach dla panstwa takich jak zmniejszenie bezrobocia, pobudzenie wzrostu gospodarczego, uzdowienie sluzby zdrowia, naprawe szkolnictwa itd.
Po drugie. Demonstrowac mozna sobie do woli. To gwarantuje przeciez konstytucja i nawet taki skrajnie prawicowy ONR, o ktorym swoje negatywne zdanie i szczery niepokoj wyrazilem rok temu, moze sobie urzadzac Marsze. To samo prawo maja geje, lesby, feministki, anarchisci czy komunisci o ile jeszcze tacy istnieja, bo Polska jest demokratycznym krajem, a nie republika tych ktorzy lepiej wala po pyskach "przekonujac" w ten sposob do swoich pogladow. Wkurwiajace jest natomiast to, ze nawet przy okazji takiego swieta, ktore powinno laczyc, a nie dzielic, zadna ze stron, czy to z prawa czy lewa nie potrafi uszanowac. Po co byly te walki z policja, po co niszczenie mienia osob prywatnych, po co komu potrzebne wyrywanie znakow i drzew, po co spalenie teczy, ktora byla dzielem jakiegos artysty, po co atak na ambasade Ruskich, a z drugiej strony po co rzucanie kamieniami z dachow? Wszyscy ci co sie tego dopuscili, a nazwalem ich wczesniej bydlem, co mi wypominasz, nie mieli nic wspolengo z patriotyzmem w ten dzien, a chodzilo im jedynie o zadyme. To wlasnie ich powinien dosiegnac wymiar sprawiedliwosci i nalezycie ukarac, no chyba, ze drogi piwusie takie zachowania i niczym nie uzasadniona agresje uznajesz za standardowe i co wazne patriotyczne w tego typu zgromadzeniach.
Z tego co się orientuję Twój klub reprezentował dyrektor sportowy zamykający sędziów w pokoju dopóki nie uzgodnili wyniku i piłkarze zażywający EPO, a mimo to nigdy nie przyszło mi do głowy nazywać ani tego klubu, ani jego kibiców, bydłem (jak Tobie się zdarzyło, prawdopodobnie przez nieuwagę). Jeśli w warszawskim metrze na Mokotów jedzie pijany, zarzygany żul, to nie znaczy, że wszyscy mokotowianie to alkoholicy. Jeśli ktoś głosuje za odwołaniem Hanny Gronkiewicz Waltz to nie oznacza, że jest spoza Warszawy i ma problemy z higieną osobistą (zgadnijcie z jakiego to periodykuOzdobny pisze: Po trzeczie, po wszystkim czesc z Was uczestniczac w tym Marszu badz popierajac ide jego organizatorow oburza sie, ze jest on zle przedstawiony w mediach argumentujac, ze szly w nim rodziny, dzieci i osoby starsze, ktore to zachowywaly sie wsposob nienaganny. Owszem bylo tak, ale rownoczesnie z nimi pod tymi samymi sztandarami czy transparetami szli ci chuliganie, dla ktorych donioslosc tego dnia nie miala znaczenia. Oni tez, czy to Wam sie podoba czy nie, wspoltworza wizerunek Marszu Niepodleglosci i wydaje mnie sie, ze wplywaja negatywnie na jego ocene przez media czy uczestnikow innych zgromadzen majacych na celu swietowanie 11 listopada.
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 lis 2013, 21:02
Widzialem urywki oraz troszeczke amerykanskiej wersji. Puste szmaty + wydepilowane bezmozgi pier*** sie miedzy soba.To jest bardziej obsceniczna wersja "Big Brother" czy jak?
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 13 lis 2013, 21:04
Marcinhp

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 13 lis 2013, 21:15
Zauważam, że forum zaczyna niektórym zastępować googlepiotrcies pisze:Wszędzie czytam o tym Warsaw Shore, wszyscy o tym trąbią, fejsbuki powariowały... Powiedzcie mi, co to właściwie jest? Jakiś serial, czy co?
Cris7
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio