Chodzi Ci o Bydgoszcz?Chemik pisze:cb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 13 lis 2013, 23:12
Chodzi Ci o Bydgoszcz?Chemik pisze:cb
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 13 lis 2013, 23:17
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: eloupikniqtu » 13 lis 2013, 23:19
eloupikniqtu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 13 lis 2013, 23:19
Marcinhp
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 13 lis 2013, 23:21
wszystko jest dla ludzi.Problem w tym ze fejs stał się The Sims w 3d.Widze dziewczyny w pracy, znajomych w domu czy na przystanku na tych smartfonach i i napierd...lajki i komcie pod zdjeciami....Jesli ktoś potrafi korzystac to ok..tylko dla niektórych to juz część życiaMarcinhp pisze:
Posiadanie Facebooka nie jest tożsame z nienormalnym życiem - część ludzi po prostu ten portal przerósł. Ja sam jestem przypisany do swojej grupy na studiach, a znajomych chyba do tej pory nie mam wcale. Raczej nigdy to nie będzie moim narzędziem komunikacji.
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 13 lis 2013, 23:21
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lis 2013, 23:25
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 13 lis 2013, 23:28
Za to słowo "konwersacja" to już jakieś słowo z kosmosu, pewnie przez zbyt dużą liczbę liter.Chemik pisze:ze co kilka minut wywiazuje sie nowa (jak to oni tam nazywaja) konwersacja
Sesto Elemento

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 13 lis 2013, 23:29
To fakt. Zresztą obecnie jestem chory i dzisiaj spędziłem praktycznie cały dzień przed laptopem nigdzie nie wychodząc - naprawdę można dostać torsji.MGiggs pisze:wszystko jest dla ludzi.Problem w tym ze fejs stał się The Sims w 3d.Widze dziewczyny w pracy, znajomych w domu czy na przystanku na tych smartfonach i i napierd...lajki i komcie pod zdjeciami....Jesli ktoś potrafi korzystac to ok..tylko dla niektórych to juz część życiaMarcinhp pisze:
Posiadanie Facebooka nie jest tożsame z nienormalnym życiem - część ludzi po prostu ten portal przerósł. Ja sam jestem przypisany do swojej grupy na studiach, a znajomych chyba do tej pory nie mam wcale. Raczej nigdy to nie będzie moim narzędziem komunikacji.
Marcinhp
Post Wyświetl pojedynczy post autor: eloupikniqtu » 13 lis 2013, 23:29
eloupikniqtu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 13 lis 2013, 23:31
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lis 2013, 23:33
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 13 lis 2013, 23:36
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 13 lis 2013, 23:39
Marcinhp
Post Wyświetl pojedynczy post autor: eloupikniqtu » 13 lis 2013, 23:41