Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 280

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 22 kwie 2007, 18:07

Ja też dokładam się z gratulacjami. Przede wszystkim gratuluje ciągłości w tym sezonie co pomogło ustanowić nowy rekord. Inter zasłużenie wygrywa a czy ta wygrana smakuje tak samo jak w innych ligach to nie mnie to oceniać ;)

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 22 kwie 2007, 18:07

Ja również chcialem pogratulować mistrzostwa :) No, nie bylo na was bata
mam tylko nadzieje ze Inter nie pobije rekordu ilosci pkt :wink: :P

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 22 kwie 2007, 18:15

No to nie pozostaje nic innego jak pogratulować Interowi zwycięstwa w lidze. Byliście bezkonkurencyjni. Jak to ktoś napisał 'o klase lepsi'. Nie ukrywam, że wcale mi się to nie podoba :P ale Scudetto w pełni zasłużone. Gratuluję jeszcze raz :)

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 22 kwie 2007, 18:32

Kibic Romy tez wam gratuluje ... chociaz patrzac na wyniki w dwumeczu miedzy Roma i Interem to lepsi okazali sie ... :P nie, :roll: koniec z taka gadka 8) jeszcze raz gratki i byle do finalow CI :P

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 22 kwie 2007, 18:54

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

To dobre :lol:

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 kwie 2007, 19:41

GRANDE PANOWIE :D Wreszcie mamy mistrza w normalny sposób. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak szczęśliwi są teraz kibice Interu :] Brawo Mancini za stworzenie robota do wygrywania w lidze i miejmy nadzieje, że ułożył drużynę na dłużej niż rok. Następny sezon powinien być jednak bardziej wyrównany, głównie z powrotu Juve i powiem szczerze, że choć nienawidze tego klubu z całego serca to brakowało pojedynków z nimi :D
Jeszcze niedawno graliśmy z Romą o Superpuchar. Czas leci za szybko :p

Dzięki wszystkim piłkarzom po kolei.
Inter Campione Italia 2006\2007 8)

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 22 kwie 2007, 19:56

ja w tym sezonie widziałem zaledwie kilkanaście meczy , co nie zmienia faktu , że również jestem zachwycony. Nie ma co wybrzydzać , że wygraliśmy ligę bez Juve i z osłabionymi Milanem i Lazio , przez cały sezon prezentowaliśmy fenomenalną formę , szczególnie Ibra i Matrix , pięknie sobie poczynali. Wielki plus także dla Cruza i naszego bloku obronnego.

No i trochę powybrzydzam , mam nadzieję , że odejdzie Adriano , El Chino też pewnie nie zostanie co mnie bardzo smuci , w końcu to zawodnik obok El Capitano z najdłuższym stażem w naszym klubie.
Ciekawie będzie też podczas okienka , miliony mają pójść na transfer na stulecie klubu. Deco , Ronaldinho , Henry :oops: . Kto wie , jestem pewien , że w przyszłym sezonie będziemy jeszcze silniejsi.

Forza Inter

ps.
bardzo miło słyszeć gratulacje od kibiców naszych rywali. Obawiałem się , że wybiegnie zgraja zakompleksionych małolatów , którzy będą pieprzyć , że powinniśmy się wstydzić tak zdobytego mistrzostwa , cóż , przynajmniej takie komentarze czytałem na onecie.

Awatar użytkownika
Mates
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 63

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 22 kwie 2007, 20:26

Szczere gratulacje :!: Byliscie zdecydowanie najlepsza druzyna tego sezonu. Rowna forma, pewne zwyciestwa, a wszystko okraszone rekordem zwyciestw w lidze. Scudetto napewno trafilo w godne rece.

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 23 kwie 2007, 21:32

http://mediacenter.gazzetta.it/MediaCen ... 03ba99c667

Zapraszam kibiców Interu. Specjalna piosenka napisania z okazji 15. scudetto przez wiernego kibica Interu - Fiorello ;)

UltraInter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: UltraInter » 24 kwie 2007, 14:03

Ibra doznał kontuzji zabraknie go nawet na PW z Romą (i na dwa mecze eliminacyjne Euro 2008) coś ma tam z pachwiną....nasz najlepszy napadzior...:(

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 26 kwie 2007, 11:02

No i ni stąd ni zowąd mamy małe kłopoty w przodzie na najbliższy mecz. Strata Ibry jest niepodważalna, ale nie można zapomnieć, że kontuzje ma także Crespo, a nasz balangowicz jest zawieszony. Dlatego należy spodziewać się albo zmiany systemu na grę z jednym wysuniętym napastnikiem (Cruz) i dwoma ofensywnymi pomocnikami, jak graliśmy kilka razy w pucharze Włoch lub szanse na cały mecz dostanie spragniony występów Recoba. Zresztą gdy wszytko jest już jasne Mancini powinien dać szanse kilku młodym graczom, w pierwszej kolejności Andreolliemu :!: Narazie zagrał w kilku meczach, a to stanowczo za mało aby mógł się rozwijać.

Nieciekawa sprawa jest też z Julio Cesarem. Jak sam powiedział nie przedłużył jeszcze kontraktu wygasającego w 2008, a kwoty na temat wynagrodzenia między nim, a władzami są dość rozbieżne ...
Oby wszytko szybko poszło, bo jeśli nie podpisze to Moratti pewnie zdecyduje się go sprzedać, a sam postara się o Buffona za którego trzeba będzie dać ok. 40 baniek. Zresztą sam Gigi dostał by większy kontrakt od Cesara, więc nie wiem czy jest większy sens rozbijać drużyne przez kilka milionów. No, ale chodzi też o zasade "jeśli Julio dostanie tyle ile rządał, to i my chcemy" - mogła by powiedzieć reszta piłkarzy :lol: mimo wszystko wierzę, że kompromis jest możliwy.

FORZA INTER

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 26 kwie 2007, 11:24

Myślę, że z Empoli Recoba powinien wystąpić od pierwszej minuty obok Cruza w ataku. Nie sądzę, że już w tym meczu Mancini będzie wystawiał jakiś rezerwowy skład, raczej powinni się postać o zwycięstwo na San Siro po ostatniej wpadce z Romą. Tal się zastanawiam kiedy będzie uroczystość wręczania pucharu za mistrzostwo, teraz czy po ostatnim meczu w sezonie ?

Jeśli chodzi o Cesara to na razie nie ma się czym przejmować. Nie wydaje mi się aby ktokolwiek w klubie rozważał zmianę na pozycji brakarza. Po prostu włoskie gazety szukają dziury w całym, tak samo jak było z kontraktem Manciniego.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 30 kwie 2007, 9:19

Inter wygrał z Empoli 3-1. Pierwsza bramkę strzelił niezawodny Julio Ricardo Cruz. Gol zdobyty po fantastycznej akcji w której brali udział Andreolli, Recoba i Cambiasso, który kapitalnie dograł piętką do Cruza. Empoli wyrównało w drugiej połowie za sprawa Saudattiego. Wyraźny bład środkowych obrońców którzy nie wyszli do zupelnie nie pilnowanego na 18 metrze napastnika Empoli. Odpowiedź był natychmiastowa i nie pozostawiała złudzeń. Najpierw Recoba bezpośrednio z rzutu różnego (po błędzie Bassiego), a minute poźniej błąd wyprowadzających akcje piłkarzy Empoli wykorzystał Cambiasso. Przechwycił piłkę i dograł do Stankovica a ten pewnym strzałem po długim rogu pokonał golkipera Empoli.
Zico_FCI pisze:Nie sądzę, że już w tym meczu Mancini będzie wystawiał jakiś rezerwowy skład
Mając w perspektywie finał Coppa Italia nie może całkiem odpuścic ligi. Martwia trochę błedy obrony, poczawszy od meczu z Palermo obrona gra bardzo biernie, choc moze zbyt narzekam bo dalej wygrywamy a bramek dalej nie tracimy tak dużo. Wierzę, że w finale pucharu Włoch wszyscy wyjdą skoncentrowani i trzeci rok z rzędu puchar trafi powędruje gdzie jego miejsce. Tylko kontuzje: wczoraj wypadł Cruz i ciekawe czy będziemy mieli mozliwości jakiegokolwiek manewru w ataku. Całe szczęscie za kończy się wykluczenie Adriano.

El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 09 maja 2007, 19:58

Ole Ole Ole Ole Inter Inter :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Ole Ole Ole Ole Inter Inter :!::!::!::!::!::!: katastrofa :(

Maxwell [*]

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 09 maja 2007, 20:00

No cóż, forma ostatnio jest bardzo słabo i można było się spodziewać porażki, ale nie takiej. Wypada chyba pogratulować Romie zwycięstwa w tym meczu i prawdopodobnie w całym pucharze. W końcu im też się coś od życia należy :wink:
Ostatnio zmieniony 09 maja 2007, 20:05 przez Zico_FCI, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”