Dla Ciebie może nie, bo jesteś moderatorem, ale jako nowy użytkownik mam pewne obawy.ubek pisze:a czy to ważne?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 14 lis 2013, 21:01
Dla Ciebie może nie, bo jesteś moderatorem, ale jako nowy użytkownik mam pewne obawy.ubek pisze:a czy to ważne?
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 14 lis 2013, 21:03
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 14 lis 2013, 21:03
pffff kiedys dostałem 2 ostrzeżenia za to, że napisałem Daaaamianowi, że jest głupi heheheryba_82 pisze:Za "zjeba" 2WP?Powaga?Arwin pisze:Za bycie zjebemDr.Football1 pisze:Uaaa. Za co polecial Rekin ?
2WP //maestro
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 14 lis 2013, 21:04
nie pojąłem w pierwszej chwiliTomusmc pisze:ale jeśli chodzi o sport, organizację i finanse to niestety F1 bije rajdy na głowę i o to mi chodziło
pws narzucił nowe drabinkiryba_82 pisze:Za "zjeba" 2WP?Powaga?
fakt, mnie to nie dotyczyCarbon pisze:Dla Ciebie może nie, bo jesteś moderatorem, ale jako nowy użytkownik mam pewne obawy.
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 14 lis 2013, 21:05
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 14 lis 2013, 21:08
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 14 lis 2013, 21:11
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 14 lis 2013, 21:12
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 14 lis 2013, 21:16
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 14 lis 2013, 21:23
Powinieneś mieć w profilu, jak sobie wejdziesz w panel użytkownika, wiem, bo po ponad pięciu latach dostałem ostatnio swoje pierwsze WPCarbon pisze: co ważne, jest gdzieś jednak w profilu pokazane ile ma się WP?
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 14 lis 2013, 21:39
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 14 lis 2013, 21:47
Luzik, mnie te dwa pewu nie bolą. Gorzej, że rekon wróci w niedziele, a nikt mu permanentnego bana nie da niestety...ryba_82 pisze:Te 2WP dla Arwina to lekkie przegięcie jak dla mnie,tym bardziej,że rekinho na zjeba jak najbardziej może niektórym wyglądać
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 14 lis 2013, 21:48
nie chcę, ponieważ pod tym nickiem mam cichą nadzieję na akceptację przez czarnego samaelaBoromir pisze:ubek skoro wszyscy zmieniają nicki to czemu nie będziesz na nowo sbQ?
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 14 lis 2013, 21:48
Marcinhp
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 14 lis 2013, 21:53
Nie, bo rekon jest jak chwast. A chwasta należy wyrwaćMarcinhp pisze:No, ale naprawdę nie można go dać do ignora i po sprawie?
Arwin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio