Nie prawda.ryba_82 pisze:Arwin nikogo zjebem nie nazwał tak mu się tylko napisało.fieldy pisze:
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 14 lis 2013, 23:05
Nie prawda.ryba_82 pisze:Arwin nikogo zjebem nie nazwał tak mu się tylko napisało.fieldy pisze:
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 14 lis 2013, 23:05
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 14 lis 2013, 23:10
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 14 lis 2013, 23:12
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 14 lis 2013, 23:13
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 14 lis 2013, 23:15
Przepraszam za offtop, ale albo tam powinieneś wstawić przecinek(między "Nie" i "prawda") albo napisać to łącznie, bo każdy na różnie może to odbierać.Arwin pisze:Nie prawda.ryba_82 pisze:Arwin nikogo zjebem nie nazwał tak mu się tylko napisało.fieldy pisze:
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 14 lis 2013, 23:17
No widzisz, to masz tak samo jak ja. Mnie te 2WP nie rusza, bo byłem świadomy tego, że je dostane. Jak widzisz taka kara i tak minie bez echa, bo żeby na tym forum dostać bana trzeba prowadzić wielomiesięczną batalię ciągłego pajacowania vide rekon, żeby zostać należycie nagrodzonym.ryba_82 pisze:Mnie ogólnie 2WP dla Arwina nic nie obchodzą,ale przyzwyczajony do standardów panujących na forum(gorsze rzeczy przechodziły innym płazem) wydało mi się to trochę dziwne.
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 14 lis 2013, 23:20
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 14 lis 2013, 23:20
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 14 lis 2013, 23:28
Również jestem za dawaniem WP - choć zdarza mi się klnąć rzadko bo z reguły się powstrzymuje ale czytając posty niektórych użytkowników przekracza wszedlkie normy przyzwoistościcloner pisze:Maestro, masz moje poparcie, wręczaj WP za wulgaryzmy. Może się oduczę tego kure**wa używać.
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 14 lis 2013, 23:28
Również jestem za dawaniem WP - choć zdarza mi się klnąć rzadko bo z reguły się powstrzymuje ale czytając posty niektórych użytkowników przekracza wszedlkie normy przyzwoistościcloner pisze:Maestro, masz moje poparcie, wręczaj WP za wulgaryzmy. Może się oduczę tego kure**wa używać.
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 14 lis 2013, 23:53
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 14 lis 2013, 23:56
Ok, pytanie do Ciebie, skoro dbasz o forum i bardzo dobrze czemu nie potrafisz prowadzić dyskusji tylko dajesz ludziom WP bo wypowiadają się na temat Juve nie po Twojej myśli??maestro pisze:Ogarnijcie się niektórzy, czy Wy siebie czytacie?
Sesto Elemento

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 14 lis 2013, 23:58
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 15 lis 2013, 0:17
Poprzyj proszę przykładami. Pokaż gdzie i kiedy ktoś dostał ode mnie wp tylko za to, że ma inne zdanie na temat Juve ( i umie je przekazać bez obrażania kogokolwiek, w tym klubu).Sesto Elemento pisze:czemu nie potrafisz prowadzić dyskusji tylko dajesz ludziom WP bo wypowiadają się na temat Juve nie po Twojej myśli??
maestro
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio