Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 18 lip 2020, 17:07
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 18 lip 2020, 17:23
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 18 lip 2020, 17:31
Złe słowo, jak kogoś nie lubię to zdarzy mi się to podkreślić. Grosicki to zwykły dzban, w dodatku gra w WBA za którym jak napisałeś sporo osób nie przepada to dla mnie wybór jest prosty.
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 18 lip 2020, 17:38
szmagel

Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 18 lip 2020, 18:02
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 19 lip 2020, 18:12
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 22 lip 2020, 21:11
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 22 lip 2020, 22:32
szmagel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 22 lip 2020, 22:39
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 22 lip 2020, 22:40
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 23 lip 2020, 12:40
spada Wigan, Barnsley zostaje. Niesamowicie mnie to cieszy, odkąd pograłem nimi w FMie, nabrałem do tej drużyny dużo sympatii, dodatkowo faktycznie w ostatnim czasie walczyli bardzo dzielnie i z beznadziejnej sytuacji kilka miesięcy temu udało im się ten zespół wyprowadzić na 21. Miejsce. Brawo!
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 23 lip 2020, 12:46
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 23 lip 2020, 13:53
co się tutaj odwaliło ? sprawdzałem na bieżąco tabelę, i ewidentnie Barnsley spadało. Żeby nie było ja się cieszę że zostają bo doprawdy ostatnie ich mecze to czysta przyjemność i w dodatku w ostatniej serii ograli pretendenta do awansu, ale rękę dałbym wytatuować że Barnsley leci.piotrcies pisze: ↑23 lip 2020, 12:40spada Wigan, Barnsley zostaje. Niesamowicie mnie to cieszy, odkąd pograłem nimi w FMie, nabrałem do tej drużyny dużo sympatii, dodatkowo faktycznie w ostatnim czasie walczyli bardzo dzielnie i z beznadziejnej sytuacji kilka miesięcy temu udało im się ten zespół wyprowadzić na 21. Miejsce. Brawo!
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 23 lip 2020, 13:55
Wigan zostało ukarane odjęciem 12pkt za jakieś problemy z finansami.coco pisze: ↑23 lip 2020, 13:53co się tutaj odwaliło ? sprawdzałem na bieżąco tabelę, i ewidentnie Barnsley spadało. Żeby nie było ja się cieszę że zostają bo doprawdy ostatnie ich mecze to czysta przyjemność i w dodatku w ostatniej serii ograli pretendenta do awansu, ale rękę dałbym wytatuować że Barnsley leci.piotrcies pisze: ↑23 lip 2020, 12:40spada Wigan, Barnsley zostaje. Niesamowicie mnie to cieszy, odkąd pograłem nimi w FMie, nabrałem do tej drużyny dużo sympatii, dodatkowo faktycznie w ostatnim czasie walczyli bardzo dzielnie i z beznadziejnej sytuacji kilka miesięcy temu udało im się ten zespół wyprowadzić na 21. Miejsce. Brawo!
sickstick
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio