Post Wyświetl pojedynczy post autor: UltraInter » 13 kwie 2006, 14:41
UltraInter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 13 kwie 2006, 14:43
Kaczormistrz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 13 kwie 2006, 14:44
leszczy nie pamiętamKaczormistrz pisze:Baqu ??????? jaki ten swiat malynie wiem czy mnie pamietasz z swiata TC ?
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 13 kwie 2006, 14:48
Kaczormistrz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 13 kwie 2006, 15:18
Grałeś w meczu?? Oj... Wy i my (KillArmy) bardzo się nie lubiliśmyBaqu pisze:nasz gang mecz.pl uplasował się bodajże na 3 miejscu Fajka
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 13 kwie 2006, 16:13
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 13 kwie 2006, 16:18
spox postaram się, tylko zrób jakąś konkretną ilość pkt ( tak myślę, że przynajmniej 500 ), żebym się nie musiał wstydzićPasztet pisze:ja się zapisałem
Wkręcisz mnie do swojego sojuszu??
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 13 kwie 2006, 16:19
26 w Polsce z tego co widzę jest "redziii" to TY ? : )Kaczormistrz pisze:jaki leszcz? ja juz nie gram od 2-3 edycji nudzi mnie ta gra bugow ciaglych bledow gry, ale konczac gre bylem 50 na swiecie i 26 w Polsce
gangi m.in. Diabolo, POGOtowie, Sycylian itd.
teraz to chyba nikt nie lubi rumunów : D, a w szczególności Andersenamaestro pisze:Grałeś w meczu?? Oj... Wy i my (KillArmy) bardzo się nie lubiliśmyBaqu pisze:nasz gang mecz.pl uplasował się bodajże na 3 miejscu Fajka
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 13 kwie 2006, 16:23
wtedy kiedy kończył grę, czyli 2-3 edycje temu był 26Baqu pisze:26 w Polsce z tego co widzę jest "redziii" to TY ? : )
Juv

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 13 kwie 2006, 16:25
Baqu pisze:26 w Polsce z tego co widzę jest "redziii" to TY ? : )Kaczormistrz pisze:jaki leszcz? ja juz nie gram od 2-3 edycji nudzi mnie ta gra bugow ciaglych bledow gry, ale konczac gre bylem 50 na swiecie i 26 w Polsce
Kaczormistrz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 13 kwie 2006, 16:40
94:12:08Baqu pisze:btw jakie masz koordynanty ?
echh... zanim ten tryt mi sie wyprodukuje...Baqu pisze:tylko zrób jakąś konkretną ilość pkt
Paszti
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 13 kwie 2006, 18:36
sorry, źle przeczytałem... wiesz wtedy to inne czasy były, ja chyba w 7 edycji bylem w top 20 i się nie chwalęKaczormistrz pisze:Baqu pisze:26 w Polsce z tego co widzę jest "redziii" to TY ? : )Kaczormistrz pisze:jaki leszcz? ja juz nie gram od 2-3 edycji nudzi mnie ta gra bugow ciaglych bledow gry, ale konczac gre bylem 50 na swiecie i 26 w Polsce
hehe umiesz czytac?napisalem ze konczac gre (2-3 edy temu) bylem na tych pozycjach
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 13 kwie 2006, 18:38
doprawiacz ? : )))Pasztet pisze:94:12:08Baqu pisze:btw jakie masz koordynanty ?
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 13 kwie 2006, 19:01
Taa...Baqu pisze:doprawiacz ? : )))Pasztet pisze:94:12:08Baqu pisze:btw jakie masz koordynanty ?
za darmo?? jak tak to dawajchcesz to moge Ci wysłać z 10k trytu
Paszti
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio