natomiast Maxi ma być zaprezentowany w czwrtek
czekamy na ich debiuty

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 26 sty 2005, 17:52
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 26 sty 2005, 23:08

qczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 26 sty 2005, 23:22
Hehhee... no trochę podobny to on jest.qczak pisze:właśnie do Barcelony przyleciał Maxi Lopez, jutro ma przejść badania, a w piątek podpisze kontrakt gdyż wtedy cała operacja ma zostać sfinalizowana z szefami River
ten kolo obok Maxiego to jak Dany De Vito
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 26 sty 2005, 23:28
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 27 sty 2005, 0:18
mysle, ze nawet baptista nie pomoze wygrac sevilli w nastepnej kolejce z barcelona.Chlopaczek pisze:Mysle ze nawet te nowe nabytki nie pomoga wygrac Barcelonie w nastepnej kolejce z Sevilla.
Sevilla rewelacje rozgrywek a ten niesamowity Baptista zrobi swoje czyli strzeli bramke.
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 27 sty 2005, 11:46
Baptista nie dorównuje poziomem Eto'o... Więc jestem spokojna.Chlopaczek pisze:Mysle ze nawet te nowe nabytki nie pomoga wygrac Barcelonie w nastepnej kolejce z Sevilla.
Sevilla rewelacje rozgrywek a ten niesamowity Baptista zrobi swoje czyli strzeli bramke.
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 27 sty 2005, 11:50
jaget

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 27 sty 2005, 12:34
herdek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 28 sty 2005, 10:26
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 sty 2005, 13:27
herdek pisze:Nasz nowy nabytek Maxi Lopez będzie biegał z numerem "11" po boisku. Ten numer kiedyś nosił Overmars, ktory zakończył piłkarska karierę...
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 28 sty 2005, 13:37
z tego co wiem, to w PSV jedyny mark to mark van bommel, a overmars skonczyl kariere!! pokazales swoja niewiedze i prawdopodobnie chodzilo ci o philipa cocusmitu pisze:Marc gra w PSV jezeli juz, a z jedenastka to kiedys maradona czasem nie latal ??
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 sty 2005, 13:50
zawdi pisze:z tego co wiem, to w PSV jedyny mark to mark van bommel, a overmars skonczyl kariere!! pokazales swoja niewiedze i prawdopodobnie chodzilo ci o philipa cocusmitu pisze:Marc gra w PSV jezeli juz, a z jedenastka to kiedys maradona czasem nie latal ??![]()
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 28 sty 2005, 15:02
mnie też nie obchodzą byli piłkarze realu ale jeżeli cos niewem na ich temat to sie nie wypowiadamsmitu pisze:zawdi pisze:z tego co wiem, to w PSV jedyny mark to mark van bommel, a overmars skonczyl kariere!! pokazales swoja niewiedze i prawdopodobnie chodzilo ci o philipa cocusmitu pisze:Marc gra w PSV jezeli juz, a z jedenastka to kiedys maradona czasem nie latal ??![]()
no to qrde wpadlem![]()
![]()
no ale co mnie obchodza byli zawodnicy barcy
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 sty 2005, 15:07
luk1208 pisze:mnie też nie obchodzą byli piłkarze realu ale jeżeli cos niewem na ich temat to sie nie wypowiadamsmitu pisze:zawdi pisze:
z tego co wiem, to w PSV jedyny mark to mark van bommel, a overmars skonczyl kariere!! pokazales swoja niewiedze i prawdopodobnie chodzilo ci o philipa cocu![]()
no to qrde wpadlem![]()
![]()
no ale co mnie obchodza byli zawodnicy barcy
![]()
a co do overmarsa to szkoda ze nie pokazał w pełni swoich umiejentnosci w Barcy
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 28 sty 2005, 15:33
luk1208
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio