Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 23 sty 2008, 22:10
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 23 sty 2008, 22:29
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 23 sty 2008, 22:51

maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 23 sty 2008, 22:53
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 sty 2008, 22:57
Graliśmy na SS, nie mieliśmy wielu zawodników spośród podstawowej 11-tki i Ty mówisz, że to jest kiepski wynik bo ledwo co zremisowaliśmy? Chłopie ogarnij się, nie jesteśmy potęgą w Serie A, a potrafiliśmy z wyniku 0:2 odbudować się i zremisować na trudnym terenie z najmocniejszym zespołem (jak narazie) we Włoszech! Zastanów się czego oczekujesz bo widzę, że masz za duże wymagania...maciek_88 pisze:Jeżeli rzutem na taśmę remisujemy z grającym w osłabieniu drugim składem Interu, to z czego tu się cieszyc
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 23 sty 2008, 23:01
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 23 sty 2008, 23:05
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 23 sty 2008, 23:06
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 23 sty 2008, 23:27
Zasłużyliście to na 3-0 i do domu. Wiedziałem, że narzekaliście na grę defensywną Juventusu, ale to co dziś graliście w ataku to była kpina jakaś.maestro pisze:W pełni zasłużyliśmy na ten remis
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 23 sty 2008, 23:37
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 23 sty 2008, 23:43
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 24 sty 2008, 0:01
Ja przecież nie napisałem, że grał rewelacyjnie. Jak na skład, grę w dziesięciu i przeciwka, który jakby nie patrzeć jest czołową drużyną ligi, zagraliśmy nieźle. Obejrzyj sobie ten mecz jeszcze raz i zwróć uwagę na to jak Juventus konstruuje ataki. Weź także pod uwagę, że przez prawie cały mecz gra z przewagą zawodnika (w niektórych momentach dwóch) przeciwko w większości rezerwowemu składowi Interu.(L)oczkerson pisze:Bez przesady Inter też rewelacynie nie grał
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 24 sty 2008, 0:56
A Ty zwróć uwagę kto musiał konstruować te ataki. Del Piero, który momentami cofał się po piłkę na własną połowę i kto jeszcze?? Od konstruowania jest u nas Camor i Nedved, głównie. Palladino i Iaquinta to napastnicy, a niejako zmuszeni do gry na skrzydłach, przy linii, zamiast dostawać podania w polu karnym. Do tego dwóch DM, brak nominalnych skrzydłowych. Nie mamy tak szerokiej ławki jak Inter ani takiego pola do popisu więc nie dziwne, że prawie każde dośrodkowanie było nie celne. Nie wiele można było z tym zrobić. A co do tego czy zasłużyliśmy na remis czy nie, to jak najbardziej uważam, ze tak. My nie pokazaliśmy za wiele ale co pokazał Inter poza Cruzem? Obie drużyny strzeliły po dwie bramki. Przez większość spotkania Inter się bronił praktycznie nie stwarzając sytuacji. Fakt, że się bronił świetnie ale jeśli uważasz, że wynik 3-0 odzwierciedlałby to, co działo się na boisku, to...Zico_FCI pisze:Obejrzyj sobie ten mecz jeszcze raz i zwróć uwagę na to jak Juventus konstruuje ataki.
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 24 sty 2008, 1:13
Nie musiał zagrać bosko żeby momentami to robić.maestro pisze:czy Inter zagrał aż tak bosko, że ośmieszył Turyńczyków??
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ksieciunio » 24 sty 2008, 9:27
akurat z tym bym na Waszym miejscu uwazal. Juz byl taki zespol co conajmniej raz na sezon zmienial trenera. Jak wiadomo przez 17 lat nic nie wygralsci pisze: Ranieri zróbże coś albo pakuj manatki...potrzebne są zmiany jakieś w teamie i nie koniecznie chodzi mi o nazwiska....
Ksieciunio
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio