Nie wiem jak piwus, ale ja i spory odsetek forumowej populacji na pewno'Piotrek' pisze:A tak spoglądając na ankiete, widze, że Piwus prowadzi. Cieszysz się,co?
Zapomniałem o pytanich do kostka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 gru 2005, 22:37
Nie wiem jak piwus, ale ja i spory odsetek forumowej populacji na pewno'Piotrek' pisze:A tak spoglądając na ankiete, widze, że Piwus prowadzi. Cieszysz się,co?
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 02 sty 2006, 22:55
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 sty 2006, 22:57
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 02 sty 2006, 23:24
Widze, że poważnie potraktowaliście moje ostrzeżenia o banach za trudne pytania. Co mogę powiedzieć - dobrze zrobiliście'Piotrek' pisze:Przypominam, że cały czas czekam na pytania do Kostka.
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 05 sty 2006, 21:35
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 05 sty 2006, 21:40
głosy kształtuja sie proporcjonalnie do wiekubagg pisze:Co tak mało głosów na mnie
kiedy czasKiedy koniec tej ankiety?
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 05 sty 2006, 21:51
bagg pisze:Co tak mało głosów na mnie
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 sty 2006, 22:05
Ja byłem dłużejIbrahimović/Zlatan18 pisze:Ja juz bede chyba po raz czwarty w ankiecie
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 05 sty 2006, 22:12
Ibrahimović/Zlatan18 pisze:W nastepnej znow nie wygram ,bo pewnie Pisakk zwyciezy
No ładnie! A ja z Tobą organizowałem Złote Usta! Coś mi się wydaje, że w jutrzejszych gazetach wszyscy zobaczą zdjęcia Niggaza w sukience przystępującego do komunii! Ja tu nie chcę grozić, ale Michnik nalega...Niggaz pisze:Niedługo zabraknie mi kont do utrzymywania bezpiecznej przewagi piwusa
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 sty 2006, 22:19
Sorry Pisakk, ale koperta od piwusa dotarła szybciej. Prawa rynku są bezlitosne. Ale oddałem na Ciebie 4 głosy po znajomości. Wiesz, że dbam o swoich. Możesz liczyć na moje wsparcie w kolejnym głosowaniu.Pisakk pisze:No ładnie! A ja z Tobą organizowałem Złote Usta! Coś mi się wydaje, że w jutrzejszych gazetach wszyscy zobaczą zdjęcia Niggaza w sukience przystępującego do komunii! Ja tu nie chcę grozić, ale Michnik nalega...
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 07 sty 2006, 12:21
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 07 sty 2006, 14:16
Właśnie je odebrałem (Wysłany: Sob 07.01.2006 12:19). Wieczorem postaram się na nie odpowiedzieć.'Piotrek' pisze:Nie wiem co się dzieje, wysłałem pytania Kostkowi już kilka dni temu
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 07 sty 2006, 20:03
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 07 sty 2006, 20:40
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 07 sty 2006, 20:51
Nie ma za co, postawisz literkekostek pisze:(Dzięki, chłopaki)
Nie martw sie i tak wiem ze jestes na topiekostek pisze:(musze Cie zmartwić Jarzyna, nie jest to przemyt)
Krzysztof Jarzyna
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio