Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 23 kwie 2006, 9:36
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomasz. » 23 kwie 2006, 10:51
Tomasz.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 28 kwie 2006, 15:16
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 kwie 2006, 15:23
brylancik pisze:O napastnika starało się wiele europejskich klubów, na czele z Bayernem Monachium, Villarreal i Barceloną.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 28 kwie 2006, 15:24
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 28 kwie 2006, 15:32
Ten artykuł jest z Marcy więc nie ma się co śmiaćNiggaz pisze:brylancik pisze:O napastnika starało się wiele europejskich klubów, na czele z Bayernem Monachium, Villarreal i Barceloną.
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 kwie 2006, 15:44
Jego zadaniem nie będzie rywalizacja z Keżmanem czy Torresem raczej. To są typowi napastnicy natomiast Aguero to ofensywny pomocnik chyba bardziej.brylancik pisze:Ciężko bedzie wygryźć 17-sto latkowi Keżmana lub Torresa Razz ze składu...
korzystniejszebrylancik pisze:kożystniejsze
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 28 kwie 2006, 16:55
Corinthians pisze:Dobrze, że Aguero wybrał dobry klub, chociaż oczywiście Villareal byłby lepszy.
Niggaz pisze:To są typowi napastnicy natomiast Aguero to ofensywny pomocnik chyba bardziej.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 kwie 2006, 16:57
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: robur » 28 kwie 2006, 17:22
Martinho pisze:Mi sie wydaje ze to napastnik
Czytałem jakieś dwa tygodnie temu artykuł w Wyborczej o młodych graczach, którzy mają stać się gwiazdami niebawem. Było też tam o Aguero. Pisało, że to najzdolniejszy ofensywny pomocnik argentyński młodego pokolenia i Bayern szykuje go na następcę Ballacka. Jak widać muszą sobie znaleźć kogoś innego.Niggaz pisze:Ja dalej uważam, że to ofensywny pomocnik
robur
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 28 kwie 2006, 18:17
Jest taki jeden piłkarz... Rooney się nazywa, na imię ma Wayne... Przeszedł z Evertonu do Manchesteru United za 25mln funtówMartinho pisze:Czy wie ktos moze czy za jakiegos innego 18 letniego zawodnika zaplacono wiecej niz za Aguero
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 28 kwie 2006, 22:32
Niggaz pisze: Ja dalej uważam, że to ofensywny pomocnik
Rozwieję Wasze wątpliwości. Aguero może grać jako napastnik oraz jako ofensywny pomocnik, a nawet na skrzydłach. Jest więc bardzo przestonny. W Independiente częściej gra jako ofensywny pomocnik, ale też często schodzi do ataku.Martinho pisze:Mi sie wydaje ze to napastnik
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 kwie 2006, 22:44
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 29 kwie 2006, 2:12
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 kwie 2006, 13:59
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio