Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 30 sty 2005, 21:12
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 sty 2005, 21:30
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 01 lut 2005, 15:00
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 01 lut 2005, 15:18
nawet z takim skłedem wątpie, aby Real rozmucił wszystkich; poza tym Adriano nie przejdzie, del Horno też raczej bo jest Carlos, o Miguelu nie słyszałem; a co do perfekcyjnej Czelsi - oni zawsze będą mieli najlepszy skład(przynajmniej na papierze)smitu pisze:Solari podpisal nowy kontrakt, a to oznacza ze sachi cos juz zdzialalbardzo dobrze, teraz tylko niech carlos, zizu, nieglugo figo skoncza kariere, salgado niech zrobi papa, do realu niech sprowadza:robinho, adriano, collociniego, del horno, miguela. mozna sie jeszcze nawet becksa pozbyc
![]()
za niego zakupic tottiego, choc wolalbym bym zeby nie, sklad moglby za pol roku wygladac tak:
brama - casillas![]()
lewa obrona - del horno
prawa obrona - miguel
srodek obrony - samuel, woody
lewa pomoc - solari![]()
prawa pomoc - robinho![]()
srodek pomocy - guti, gravesen
napad - Adriano, R9 (raul,owen)![]()
![]()
![]()
z takim skladem nawet cudowna teraz barcelona, wielki milan, perfekcyjna chelsea, silny arsenal by sobie nie poradzily, oczywiscie trenerem dalej de luxea lawka jaka by byla
tez cuuudo
helguera, owen, raul, raul bravo, celades, portigol, i mlodziki jeszcze
qczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 01 lut 2005, 15:27
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 01 lut 2005, 15:41
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 01 lut 2005, 15:48
lepiej sie spytaj ile mają długów.. niedawno gdzies w tv mówili czy w gazecie jakiejś (nie bravo ani nic podobnego) podobno drugie tyleczy ta wiadomośc o 169mnl na transfery to jest jakaś prawdziwa czy kolejny wytwór Marci
co???? dziwne że ostatnio real interesował się ljungbergiem (o ile to nie były ploty) podczas gdy solari grzał ławeczkę.. może i sola jest dobry ale od ljungberga lepszysolari ? slaby ?? hmmm tak wziasc pod uwage sklady arsenalu jest lepszy od ljunberda
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 01 lut 2005, 16:15
Pasztet pisze:lepiej sie spytaj ile mają długów.. niedawno gdzies w tv mówili czy w gazecie jakiejś (nie bravo ani nic podobnego) podobno drugie tyleczy ta wiadomośc o 169mnl na transfery to jest jakaś prawdziwa czy kolejny wytwór Marci
co???? dziwne że ostatnio real interesował się ljungbergiem (o ile to nie były ploty) podczas gdy solari grzał ławeczkę.. może i sola jest dobry ale od ljungberga lepszysolari ? slaby ?? hmmm tak wziasc pod uwage sklady arsenalu jest lepszy od ljunberda
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 01 lut 2005, 16:17
od duffa napewno jest gorszy, gio to obronca, a co do ljundberga to mozna polemizowac, ale wydaje mi sie ze tez jest slabszy. iniesta sie podniecaja, bo jest mlody, guti to juz nie nastolatek. guti przypomina mi czasem valerona (oczywiscie nie jezeli chodzi o umiejetnosci, bo do juana carlosa mu jeszcze duzo brakuje), potrafi zagrac na swoich wyzynach by w nastepnym meczu grac fatalnie. albo ma dzien albo nie ma, strasznie nierowny jest. z gravesensm poczekajmy. samuel i woodgate sa juz dla mnie skresleni, ale sie przekonamy. drogba to chyba najslabsze ogniwo chelsea, nie strzela wcale duzo, spodziewalem sie wiecej. snuje sie po boisku i nic nie robi, czeste straty itd.smitu pisze:solari ? slaby ?? hmmm tak wziasc pod uwage sklady arsenalu jest lepszy od ljunberda, gio czy duffa, gutim podnieca sie cala hiszpania to tak jak podniecaja sie iniesta, gravesen wcale nie musi byc makelele bo moze byc lepszy, samuel i woody jeszcze pokarza co nalezy !! hmmm przyczepil bys sie do drogby ?? czemu ??
do qczaka, to czy przejda czy nie to nie wiem, tak sobie tylko napisalem jakby to moglo wygladac za jakies pol rokupo odejsciu gwiazd
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 01 lut 2005, 16:22
zawdi pisze:od duffa napewno jest gorszy, gio to obronca, a co do ljundberga to mozna polemizowac, ale wydaje mi sie ze tez jest slabszy. iniesta sie podniecaja, bo jest mlody, guti to juz nie nastolatek. guti przypomina mi czasem valerona (oczywiscie nie jezeli chodzi o umiejetnosci, bo do juana carlosa mu jeszcze duzo brakuje), potrafi zagrac na swoich wyzynach by w nastepnym meczu grac fatalnie. albo ma dzien albo nie ma, strasznie nierowny jest. z gravesensm poczekajmy. samuel i woodgate sa juz dla mnie skresleni, ale sie przekonamy. drogba to chyba najslabsze ogniwo chelsea, nie strzela wcale duzo, spodziewalem sie wiecej. snuje sie po boisku i nic nie robi, czeste straty itd.smitu pisze:solari ? slaby ?? hmmm tak wziasc pod uwage sklady arsenalu jest lepszy od ljunberda, gio czy duffa, gutim podnieca sie cala hiszpania to tak jak podniecaja sie iniesta, gravesen wcale nie musi byc makelele bo moze byc lepszy, samuel i woody jeszcze pokarza co nalezy !! hmmm przyczepil bys sie do drogby ?? czemu ??
do qczaka, to czy przejda czy nie to nie wiem, tak sobie tylko napisalem jakby to moglo wygladac za jakies pol rokupo odejsciu gwiazd
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 lut 2005, 14:33
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 02 lut 2005, 14:39
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 lut 2005, 14:44
hmmm nazwiska nie graja ale pilkarze ktorzy je nosza jak najbardziejUchi_UfFy pisze:Zgadzam się z qczakiem jednak nie twierdze że Solari jest słaby.Ale taki skład wcale by nie wymiatałPamiętaj, że nazwiska nie grają(oprócz Chelsea
)
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 02 lut 2005, 14:50
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 02 lut 2005, 14:54
No właśnie o to chodzi, że to że ktoś jest gwiazdą w jednym klubie wcale nie musi być w innym...nie wiadomo czy by wymiatali, ponieważ to zależy od wielu czynnikówhmmm nazwiska nie graja ale pilkarze ktorzy je nosza jak najbardziej i na pewno by wymiatali
Uchi_UfFy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio