Real Madryt (zbiorczy) - Strona 29

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 30 sty 2005, 21:12

Gorszych informacji nie mogło być :( :P HAŁA MADRID :!: Nie no pzdr dla kibiców Realu tylko postawiłem na Numancie :P

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 sty 2005, 21:30

no no zwyciestwo jest, ale slaby mecz, nie ma sie co dziwic, mnie tez nie chcialo by sie grac w takich warunkach jakich oni musieli :?

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 01 lut 2005, 15:00

Solari podpisal nowy kontrakt, a to oznacza ze sachi cos juz zdzialal :D bardzo dobrze, teraz tylko niech carlos, zizu, nieglugo figo skoncza kariere, salgado niech zrobi papa, do realu niech sprowadza:robinho, adriano, collociniego, del horno, miguela. mozna sie jeszcze nawet becksa pozbyc :D 8) za niego zakupic tottiego, choc wolalbym bym zeby nie, sklad moglby za pol roku wygladac tak:

brama - casillas 8)
lewa obrona - del horno
prawa obrona - miguel
srodek obrony - samuel, woody
lewa pomoc - solari 8)
prawa pomoc - robinho 8)
srodek pomocy - guti, gravesen
napad - Adriano, R9 (raul,owen) :lol: 8) :twisted:

z takim skladem nawet cudowna teraz barcelona, wielki milan, perfekcyjna chelsea, silny arsenal by sobie nie poradzily, oczywiscie trenerem dalej de luxe :D a lawka jaka by byla :D tez cuuudo :D
helguera, owen, raul, raul bravo, celades, portigol, i mlodziki jeszcze :D

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 01 lut 2005, 15:18

smitu pisze:Solari podpisal nowy kontrakt, a to oznacza ze sachi cos juz zdzialal :D bardzo dobrze, teraz tylko niech carlos, zizu, nieglugo figo skoncza kariere, salgado niech zrobi papa, do realu niech sprowadza:robinho, adriano, collociniego, del horno, miguela. mozna sie jeszcze nawet becksa pozbyc :D 8) za niego zakupic tottiego, choc wolalbym bym zeby nie, sklad moglby za pol roku wygladac tak:

brama - casillas 8)
lewa obrona - del horno
prawa obrona - miguel
lewa pomoc - solari 8)
prawa pomoc - robinho 8)

z takim skladem nawet cudowna teraz barcelona, wielki milan, perfekcyjna chelsea, silny arsenal by sobie nie poradzily, oczywiscie trenerem dalej de luxe :D a lawka jaka by byla :D tez cuuudo :D
helguera, owen, raul, raul bravo, celades, portigol, i mlodziki jeszcze :D
nawet z takim skłedem wątpie, aby Real rozmucił wszystkich; poza tym Adriano nie przejdzie, del Horno też raczej bo jest Carlos, o Miguelu nie słyszałem; a co do perfekcyjnej Czelsi - oni zawsze będą mieli najlepszy skład(przynajmniej na papierze)
PYTANIE do kibiców Realu:
:arrow: czy ta wiadomośc o 169mnl na transfery to jest jakaś prawdziwa czy kolejny wytwór Marci :?: :?:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 01 lut 2005, 15:27

brama - casillas 8)
lewa obrona - del horno
prawa obrona - miguel
lewa pomoc - solari 8)
prawa pomoc - robinho 8)

daj spokoj, ten sklad wcale nie jest taki bajeczny
daj sobie spokoj z samuelem, on juz sie nie odnajdzie, woody jest tak kontuzjogenny ze w calej anglii sie z niego smieja(albo juz nawet nie pamietaja kto to), nie pokladalbym w nim zadnych nadziei. solari jest cienki, wirtuozem to on nie jest, sa dziesiatki lepszych skrzydlowych od niego. srodek pomocy tez nie wyglada imponujaco, guti do czolowki nie nalezy, wiem ze kibice realu sie nim strasznie podniecaja, ale naprawde nie ma czym. gravesen, hmm, zobaczymy, jest dobry w tym co robi, ale to nie to samo co makalele.

cudowna barcelona, wielki milan, perfekcyjna chelsea, silny arsenal maja, wydaje mi sie, lepsze sklady, no moze oprocz arsenalu.

w twoim skladzie przyczepilem sie do 5 zawodnikow, w skladach barcy, milanu i chelsea nie ma sie do czego przyczepic, no moze poza oleguerem i drogby.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 01 lut 2005, 15:41

solari ? slaby ?? hmmm tak wziasc pod uwage sklady arsenalu jest lepszy od ljunberda, gio czy duffa, gutim podnieca sie cala hiszpania to tak jak podniecaja sie iniesta, gravesen wcale nie musi byc makelele bo moze byc lepszy, samuel i woody jeszcze pokarza co nalezy !! hmmm przyczepil bys sie do drogby ?? czemu ??

do qczaka, to czy przejda czy nie to nie wiem, tak sobie tylko napisalem jakby to moglo wygladac za jakies pol roku :D po odejsciu gwiazd

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 01 lut 2005, 15:48

czy ta wiadomośc o 169mnl na transfery to jest jakaś prawdziwa czy kolejny wytwór Marci
lepiej sie spytaj ile mają długów.. niedawno gdzies w tv mówili czy w gazecie jakiejś (nie bravo ani nic podobnego) podobno drugie tyle :roll:
solari ? slaby ?? hmmm tak wziasc pod uwage sklady arsenalu jest lepszy od ljunberda
co???? dziwne że ostatnio real interesował się ljungbergiem (o ile to nie były ploty) podczas gdy solari grzał ławeczkę.. może i sola jest dobry ale od ljungberga lepszy :roll:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 01 lut 2005, 16:15

Pasztet pisze:
czy ta wiadomośc o 169mnl na transfery to jest jakaś prawdziwa czy kolejny wytwór Marci
lepiej sie spytaj ile mają długów.. niedawno gdzies w tv mówili czy w gazecie jakiejś (nie bravo ani nic podobnego) podobno drugie tyle :roll:
solari ? slaby ?? hmmm tak wziasc pod uwage sklady arsenalu jest lepszy od ljunberda
co???? dziwne że ostatnio real interesował się ljungbergiem (o ile to nie były ploty) podczas gdy solari grzał ławeczkę.. może i sola jest dobry ale od ljungberga lepszy :roll:

to byly ploty wysnute przez the sun i tym podobne syfy !! :( 8) dlugi ? sory ale od 2 lat perez je niszczy i sa one coraz mniejsze powoli zaczyna wychodzic na plus, a to co dadza na transfery to znajac pereza to prawda :D

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 01 lut 2005, 16:17

smitu pisze:solari ? slaby ?? hmmm tak wziasc pod uwage sklady arsenalu jest lepszy od ljunberda, gio czy duffa, gutim podnieca sie cala hiszpania to tak jak podniecaja sie iniesta, gravesen wcale nie musi byc makelele bo moze byc lepszy, samuel i woody jeszcze pokarza co nalezy !! hmmm przyczepil bys sie do drogby ?? czemu ??

do qczaka, to czy przejda czy nie to nie wiem, tak sobie tylko napisalem jakby to moglo wygladac za jakies pol roku :D po odejsciu gwiazd
od duffa napewno jest gorszy, gio to obronca, a co do ljundberga to mozna polemizowac, ale wydaje mi sie ze tez jest slabszy. iniesta sie podniecaja, bo jest mlody, guti to juz nie nastolatek. guti przypomina mi czasem valerona (oczywiscie nie jezeli chodzi o umiejetnosci, bo do juana carlosa mu jeszcze duzo brakuje), potrafi zagrac na swoich wyzynach by w nastepnym meczu grac fatalnie. albo ma dzien albo nie ma, strasznie nierowny jest. z gravesensm poczekajmy. samuel i woodgate sa juz dla mnie skresleni, ale sie przekonamy. drogba to chyba najslabsze ogniwo chelsea, nie strzela wcale duzo, spodziewalem sie wiecej. snuje sie po boisku i nic nie robi, czeste straty itd.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 01 lut 2005, 16:22

zawdi pisze:
smitu pisze:solari ? slaby ?? hmmm tak wziasc pod uwage sklady arsenalu jest lepszy od ljunberda, gio czy duffa, gutim podnieca sie cala hiszpania to tak jak podniecaja sie iniesta, gravesen wcale nie musi byc makelele bo moze byc lepszy, samuel i woody jeszcze pokarza co nalezy !! hmmm przyczepil bys sie do drogby ?? czemu ??

od duffa napewno jest gorszy, gio to obronca, a co do ljundberga to mozna polemizowac, ale wydaje mi sie ze tez jest slabszy. iniesta sie podniecaja, bo jest mlody, guti to juz nie nastolatek. guti przypomina mi czasem valerona (oczywiscie nie jezeli chodzi o umiejetnosci, bo do juana carlosa mu jeszcze duzo brakuje), potrafi zagrac na swoich wyzynach by w nastepnym meczu grac fatalnie. albo ma dzien albo nie ma, strasznie nierowny jest. z gravesensm poczekajmy. samuel i woodgate sa juz dla mnie skresleni, ale sie przekonamy. drogba to chyba najslabsze ogniwo chelsea, nie strzela wcale duzo, spodziewalem sie wiecej. snuje sie po boisku i nic nie robi, czeste straty itd.

guti jest bardzo dobry i dorownuje nawet valeronowi, iniestą tez sie podniecaja wejdz sobie czasem na marca com, wedlug mnie drogba jest swietnym pilkarzem i wcale nie jest slabym ogniwem :D

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 lut 2005, 14:33

kolejnym dowodem na to ze Guti jest dobry jest przeprowadzone przez As ankieta w ktorej to Guti wedlug czytelnikow powinien grac w podstawowym skladzie Realu w miejsce Raula

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 02 lut 2005, 14:39

Zgadzam się z qczakiem jednak nie twierdze że Solari jest słaby.Ale taki skład wcale by nie wymiatał :lol: Pamiętaj, że nazwiska nie grają(oprócz Chelsea :wink: )

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 lut 2005, 14:44

Uchi_UfFy pisze:Zgadzam się z qczakiem jednak nie twierdze że Solari jest słaby.Ale taki skład wcale by nie wymiatał :lol: Pamiętaj, że nazwiska nie grają(oprócz Chelsea :wink: )
hmmm nazwiska nie graja ale pilkarze ktorzy je nosza jak najbardziej :D i na pewno by wymiatali :D

a jezeli chcesz wiedziec dlaczego moge sie bardziej rozpisac :D

solari - gracz z bardzo duzymi umiejetnosciami, grajacy z poswieceniem oddajacy serce dla druzyny
robinho - najwiekszy obecnie talent na swiecie
guti, gravesen - polaczenie sily i finezji, twardej gry i swietnej techniki
R9 - jeden z najlepszych napadziorow na swiecie
adriano - najlepszy napadzior na swiecie
casillas - jeden z najlepszych bramkarzy na swiecie
del horno - jeden z najwiekszych talentow hiszpanskiej pilki
miguel - swietny obronca portugalski
samuel, woody - hmmm dobra obrona i tyle !! a jeszcze wedlug mojego marzenia bylby collocini :D najlepszy mlody obronca !!

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 02 lut 2005, 14:50

ta ankieta niczego nie udowadnia oprocz tego, ze jest lepszy (w lepszej formie) od zawodnikow, ktorzy graja. wcale nie oznacza to, ze jest wypasny. poza tym, jak juz mowilem, strasznie sie gutim podniecaja, wiec ta ankieta nie dziwi. co do umioejetnosci to do valerona mu duzo brakuje, tylko ze valeron tez nie jest jakas przesadnie wielka gwiazda dlatego, ze jest bardzoe nierowny.
co do sorairego, bez przesady, wymiataczem to on nie jest, za wysokie progi. moze i jest przyzwoitym zawodnikiem, ale jest za cienki na ten poziom rozgrywek.

solari - za cienki na ten poziom rozgrywek
robinho - zobaczymy jak sobie poradzi w europie, a z tymi umiejetnosciami co dorownuje mu tylko ronaldinho, nie przesadzaj. widziales go prawdopodobnie w kompilacjach a nie w meczu (calym). nie ma co prorokowac, poczekamy to zobaczymy jak sobie poradzi w doroslej pilkce.
guti, gravesen - guti - spojrz na ronaldinho, deco, xaviego, kake, pirlo, nedveda, lamparta, ..., jest masa lepszych pilkarzy na jego pozycji. gravesen - wielka niewiadoma, ale watpie bvy byl wystarczajaco dobry.
R9 - zarazem jeden z najgrubszych. nie ma watpliwosci ze braku umiejetnosci nie ma\ozna mu zazucic.
adriano - wole sheve
samuel, woody - daj spokij, jeden totalny niewypal, drugi wiecznie kopntuzjowany. nie zyj juz zapowiedziami z lata, ze do realu przechodzi jeden z najlepszych obroncow ligi wloskiej i wielka nadzieja angli. teraz to sa cieniasy i tyle
Ostatnio zmieniony 02 lut 2005, 15:03 przez Handsome Boy, łącznie zmieniany 1 raz.

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 02 lut 2005, 14:54

Nie no skład bardzo dobry :!: :wink:
No ale nie wiem czy na Chelsea starczy lub Barcę z początku sezonu.
hmmm nazwiska nie graja ale pilkarze ktorzy je nosza jak najbardziej i na pewno by wymiatali
No właśnie o to chodzi, że to że ktoś jest gwiazdą w jednym klubie wcale nie musi być w innym...nie wiadomo czy by wymiatali, ponieważ to zależy od wielu czynników :lol:
Lubię Samuela bo grał w Romie ale jego ostatni sezon nie jest zbyt fajny, może to aklimatyzacja albo nie ta liga ale grał źle :)
Ronaldo wcale nie jest jednym z najlepszych napadziorów na świecie.
No chyba, że na liście(najlepszych) jest 100 nazwisk :P

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”